Kızlar Birsel sorucam bu sabah kalktım üzerimde inanılmaz bir kırgınlık halsizlik Boğaz agrısı akşam üzeri İnan’ın 3-4 kat giyinip yorgana sarıldım üşüme tuttu neyse şimdi az daha iyiyim ama grip mi oluyorum ne anlamadım ki dün gayet iyiydim oysa neyse baya uzun uzun anlattım ama bu gibi durumlarda nane limon yada başka bitki çayı içebilir miyiz hangi çaylar yasak bilgisi olan var mı
Mesaj tam çıkmamış göbek çevresindeki ağrıyı mı soruyorsunuz? Gerçi benim hiç bir ağrım konusunda fikrim yok hepsini doktoruma sordum her birine de normal dedi:)[QUOTE="Ceres2310, post: 58250010, member: merhaba aynı şey bende de var ama neden kaynaklandığını çözemedim, sizin neden orda ağrı olduğu konusunda fikriniz var mi
Canım benim doktorum balık falan hiç söylemedi. Her sabah mutlaka 1 tane yumurta yemelisin dedi. Onun dışında ceviz badem ve özellikle semizotunu çok ye omega3 için dedi. Balık internetten okuduğum kadarıyla çok yememek gerekiyormuş. Çünkü içinde civa bulunuyormuş galiba. Özellikle bazı balıkları hiç yememek gerekiyormuş. Doktorum da belki bunu düşünerek söylemedi semizotunu çok ye dedi sadece ve yememem gerekenleri söylediKızlar keseyi gördük cok şükür net olarak 10- 15 gün sonra çağırdı bir daha folik asit + içinde demir falan olan bi hap verdi benim kullandığım folib.. dandik dedi omega 3 sordum gerek yok balık ye dedi her balıkta omega3 olmadığını biliyorum ceviz ye dedi ama ben araştıemıştım sadece balıkta EPA DHA var cevizdeki ALA size omega 3 verdimi ben vanda yaşıyorum burdaki doktorlara pek güvenemiyorumm
Ve kızlar soda aldım bol mineral hergün 1 tane içicem sizde için
Ben gebelik öncesi 3 ay kullandım. Şimdi gebelik olunca doktor kullandığımı değiştirdi. Belki içmemenin bi zararı yoktur canım. Ama genelde doktorlar veriyor.Bana daha vermediler folik asit sinir oluyorum 3 dur kan veriyorum istiyorum ama yazmiyo doktor erken diyo allah askina ilk 3 ayi kullaniomayacakmi bu b9 vitamini
İyi doktora denk gelmek gerçekten en önemli şeylerden biri. Kuzenim hamile ve ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı. İkinci kez hamile kaldı ve gittiği doktor ‘anne olmayı hayal etme bence bu da düşer’ demiş. Kız kendini harap etmiş ağlamaktan. Ertesi gün hemen başka doktora gitmişler. Yeni doktoru da bebeğinin sağlıklı doğması senin mutlu stressiz olmana bağlı ekstra dinlen yorulma demiş. Çok şükür bebeği günden güne büyüyor.Işte her doktor farklı bazıları da pat diye insanin moralini bozuyo hamilelikte en önemli şeylerden biri stresten uzak durmak ama böyle insanlar yüzünden daha çok stres yapılıyo malesef
Yaa çok üzüldüm canımCanım ben şimdi içtim bi tane 5 dk sonra onu da kustum deliricem!!
Merhaba korkma hiç inşallah sağlıkla kucağına alırsın:) benim kese 5+3’te 13 mm idi. Daha sonra kese boyutu söylemedi çünkü bu defa bebek göründüğü için onu ölçtü o da dün yani 6+1’de 4mm idi. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)Merhaba allah nasip ederse benimde 11.08 doğum tarihi yakın diye sordum önümüzdeki hafta gel dedi doktorum o zaman gidicem kese boyutu neydi acaba fikir oluşsun diye soruyorum, ilk hamileligin bide burda okuduğum bazı şeyler var okudukça kalp atışlarını duyana kadar korkuyorum
Semizotuna bayılırımm onu yiym bari sagol canımmCanım benim doktorum balık falan hiç söylemedi. Her sabah mutlaka 1 tane yumurta yemelisin dedi. Onun dışında ceviz badem ve özellikle semizotunu çok ye omega3 için dedi. Balık internetten okuduğum kadarıyla çok yememek gerekiyormuş. Çünkü içinde civa bulunuyormuş galiba. Özellikle bazı balıkları hiç yememek gerekiyormuş. Doktorum da belki bunu düşünerek söylemedi semizotunu çok ye dedi sadece ve yememem gerekenleri söylediyasak olanlar hep sevdiklerim
Normalde 1 pakete yakın içerdim öğrendiğimden beri 4 ü geçmedim ama başım gözüm heryerim ağrıdı 2 gün şimdi iyiyiym cnaım da cok istemiyorÇok mu iciyosun canım? birakamiyosan azaltmaya çalış bari evlatlarımız için fedakarlık yapmamiz gerekiyo. inan yaşadığımız vicdan azabına değmez ben artık hiç içmeyi düşünmüyorum gebeliğim boyunca inşallah sende bırakırsın
Bugun aldim canim decavit e basladim.d vitaminim ve demirim dusukmus sıkıntı olur mu acabaBen gebelik öncesi 3 ay kullandım. Şimdi gebelik olunca doktor kullandığımı değiştirdi. Belki içmemenin bi zararı yoktur canım. Ama genelde doktorlar veriyor.
Dayam canim sabrin sonu selamettir demekki vucudun duzene giriyor alisiyor dayan biraz atlatirsin ve sonrasinda tiksinirsin insallah sadece hamilelikte degil emzirirkende icmemelisiniz sutunuze geciyor unutmayin hic icmeyin insallaaaahNormalde 1 pakete yakın içerdim öğrendiğimden beri 4 ü geçmedim ama başım gözüm heryerim ağrıdı 2 gün şimdi iyiyiym cnaım da cok istemiyor
Amin insallah. Dusuk yapan neden anne olmayi hayal etmesin ki bir suru kisi dusuk yapip cocuk sahibi oluyo ben de bunlardan biriyim. Vicdan meselesi iste. kendi ailesinden birine bu kadar kolay söyleyebilir miydi acaba yada bu kadar rahat olabilir miydi ? hiç düşünmüyo bazıları karşılarında bi insan olduğunuİyi doktora denk gelmek gerçekten en önemli şeylerden biri. Kuzenim hamile ve ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı. İkinci kez hamile kaldı ve gittiği doktor ‘anne olmayı hayal etme bence bu da düşer’ demiş. Kız kendini harap etmiş ağlamaktan. Ertesi gün hemen başka doktora gitmişler. Yeni doktoru da bebeğinin sağlıklı doğması senin mutlu stressiz olmana bağlı ekstra dinlen yorulma demiş. Çok şükür bebeği günden güne büyüyor.Merhametli ve iyi insanlara denk geliriz inşallah hepimiz
IstanbulAnkara sen hangi şehirden
Benimkinde anti cmv igg Y harfi var bide kizamikcik da Y var digerleri hep D doktor aciklama yapmadi aceleden soramadim da sizce cmv nedir?herkes mi bağışık çıkıyor merak ettim. Senin onlar nasıl çıktı?
Caim korkma sakin kurtaja gitme en az 2 doktora daha gorun oyle karar verilsin insan bi bekleyelim takip edelim der ne ilgisiz dokotrlar var sinir oluyorumMerhabalar yardımınıza ihtiyacım var...
Şuan SAT a göre 7+1 hamileyim. Cumartesi günü doktora gittiğimde doktor bebeğin haftasına göre 2 mm çok küçük olduğunu ve eğer bu hafta cumartesi de haftasına göre küçükse kürtaj yapacağını söyledi. Fakat ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetim geçti 5 gün sonra beta 45 lerde çıktı. 10. Günde ancak beta 400 lere ulaştı.. Aynı durumu yaşayan ya da fikri olan varsa lütfen yardım edin..
Kontrole gitmeyi ihmal etme eger domtor olumsuz yada ters bisey der de aksi bir durum olursa degistirirsin olur biter baska doktor mu yok sanki niye korkuyosun ki ben gitmek icin sabirsizlaniyorum rabbim yardimcimiz olsun hepimizin ama ihmal etme sakin lutfennYa sizler böyle yazdıkça ben doktora gitmeye daha da çok korkar oldum. Çünkü biliyorum insanları düşünmeden nasıl kırdıklarını üzdüklerini. Göğsümde ki kist için gittiğimde pat diye sen kansersin dedi bana doktor. Bşka bi doktor ise şuan kanser demek için çok küçük nasıl öyle dedi kafasına göre dedi. Doktorların bu tavrından ötürü hastanelerin önünden geçmek bile istemiyorum...bebeğimle ilgili kötü bi haber verirler diye korkuyorum hiç gitmedim daha...
Canim Allah hayirlisini versin benimde plansız 3.cocugum olacak nasipse kendime gelemedim henuz soktayim.
Rica ederim canımSemizotuna bayılırımm onu yiym bari sagol canımm
inşallah olmaz canım. Doktorun ilaç verdi mi vitamin eksiklikleriyle ilgili? Decavitin içinde de Demir falan vardı galiba belki faydası olur canım. Yine de doktoruna sor eksikliği bi soruna yol açar mı falan diye?Bugun aldim canim decavit e basladim.d vitaminim ve demirim dusukmus sıkıntı olur mu acaba
tesekkur ederim. ben de pai homozigot, mthfrc 677t heterozigot. iki gen hasta... aspirin kullaniyorum. kanama oldugu icin igneyi veremedi. onun yerine progestan hap ve igne birarada kullandim. bakti gidisat iyi igneyi de verdi. kanama olmasaydi basindan baslayacaktim igneye aslinda...Çok sevindim canm gözünaydın:) 2 heterozigot. Vardı değil mi? O zaman bebeği gördükten sonra başlattı doktor iğneye. Ben de tek heterozigot var. Sağlıkla alırız inşAllah kucağımıza.
İlk keseyi gördüğünde geçen hafta beta kaçtı hatırlıyor musun?
Simdilik decavit kullan haftaya gene gelirsin bakariz dedi ama kadin dogumdaki sonuclara gore hareket edicem kolum delik desik oldu artikRica ederim canımkilo almamak içinde çok iyi semizotu
inşallah olmaz canım. Doktorun ilaç verdi mi vitamin eksiklikleriyle ilgili? Decavitin içinde de Demir falan vardı galiba belki faydası olur canım. Yine de doktoruna sor eksikliği bi soruna yol açar mı falan diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?