2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bulantınız başladımı kızlar. benim ikinci hamileliğim ilk kızımda 7 haftada baslamıstı ve 9 ay boyuncada surmustu. bu hamılelıgımde 5 haftada basladı ama ara ara gelip bitiyor.
Benim de 5.haftaya girdim bugün henüz başlamadı. Yani nadiren bulanır gibi oluyor o kadar ama burada bulantıdan çeken arkadaşlarımız var :) hayırlı olsun ayrıca :)

kızlar hamilelik haftasnı gösteren takvimi nerden nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz lüfen :)

Haklısın bu sefer daha farklı bakıyorum olaya. Kendim ve bebeğimin rahatını düşüneceğim artık. Allahım inşAllah sorunsuz ilerleriz hep birlikte.

GurbuzKedi sizinle aynı tahmini doğum günleri.Doktora gittiniz mi?Kese kalp atışı falan gördünüz mü?

Kan verdin mi? Ben cumartesi gittim beta hcg binin altındaydı o yüzden keseyi göremedik yarın sabah gidicem bakalım keseyi görebilecek miyiz ona göre de doğum tarihi vs hesaplayacak sanırım. Şu an adet gecikmesi olarak geziyorum :):)

aa benimde rahmim ters ve bu beni biraz strese sokuyor. sizin ilk gebeliğiniz mi? rahim tersliğinin bir sıkıntısını yaşadınız mı acaba? bende henüz hiç doktora gitmedimm.

Merhabalar... Çok acil yardımınıza ihtiyacım var .. şuan bebeğim SAT a göre 7+1 cumartesi günü doktora gittik bebek 2 mm di ve kalp atışları duyulmayacak kadar azdı. Doktor bebek çok minik haftasına göre sağlıklı değil haftaya da böyleyse kürtaj yapmak zorundayız dedi.. Günlerdir ağlamaktan kafamı toplayamıyorum. 35-40 günde adet olan birisiyim son 4-5 aydır geç döllenme olabilir mi sizce? Doktor yarı yarıya bu ihtimal dedi sağlıksız da olabilir dedi.. Nolur bana yardımcı olun

Ilk ne zaman öğrendin gebeliğini? Kan verdin mi artış nasıldı

Aslında artışlar güzel. geç döllenme olabilir 5 gün adet gecikmesine 46 düşük bi değer demekki geç döllenmiş. Istersen başka bi doktora daha git canım

Ben de doktora gitmedim bekliyorum biraz zaman geçsin bende kansızlık ve demir eksikliği de var bakalım napicaz

Bilmiyorum o kadar çaresizim ki doktor patır patır söyledi suratıma cumartesi randevum var ne yapacağımı bilmiyorum sadece dua ediyorum

Canım anlıyorum kolay değil beklemek bende bi çok kez yaşadım aynı şeyleri anlıyorum seni ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. Cumartesiye az kaldı zaten sen nasıl hissesiyosun kendini göğüslerinde hassasiyet var mı mesela

Bilmiyorum o kadar çaresizim ki doktor patır patır söyledi suratıma cumartesi randevum var ne yapacağımı bilmiyorum sadece dua ediyorum

Canım benim son adet tarihim 9 kasım onların hesapladığı gibi 28 günde bir adet olsam 6 Aralıkta regl günüm olması gerekirdi. Bir gün sonrası 7 Aralıkta kan verdiğimde değerim 17,99du bildiğin geç döllenme ve bende geç döllenme olduğuna eminim ovülasyonla takip ettim. Doktor olabilecek en kötüyü söylemişte olabilir sen canını tabi şimdi sıkma ikinci bir görüş al her zaman ikinci görüş iyidir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…