Henüz işyerine söylemedim sadece bir kaç arkadaşım biliyor. Ama söylemek zorunda kalıcam bu şekilde yemekhaneye inmem falan mümkün değil. Kokular acayip rahatsız ediyor. Haber olarak, o niyetle söylemicem de yani benim durumum bu biraz bana yardımcı olun anlamında söylicem. Yoksa çok sevindik gibi bir tepki alacağımı sanmıyorum maalesef
Terbiyesiz adam çok sinir oldum bende şu an. Söyleme canım sen bu gibiler insan değil
Şuan daha söylemeyi düşünmüyorum ama kalp atışlarını duyunca söylerim ona göre davransınlar. Aslında sen de demişsin ya yardımcı olsunlar diye söyleyeceğim diye. İnsanlar değişik kimisi gerçekten iyi niyetli yardımcı olup işini kolaylaştırabilir kimisi de bana mı yaptı çocuğu herkes maaşını alıyor çalışsın oda deyip içten içe fesatlanıyor..
Memurmuşsun ve özel firma da calisan birinin yasayacaklarini yasamissin. Boyle bir durum da susma bence. Usulunce ver cevabini. Bu bir süreç ve sonrasinda ister calisirsin ister calismazsin. Ne bu psikolojik baskı. Hasta değilsin hamilesin sen
Aynen öyle memur olunca rahatlarım sandım çok şükür rahat olduğum zamanlar da var.
ama yeni gelen yöneticiler maalesef bazen kendi hedefleri uğruna, hepimiz için can sıkıcı olabiliyorlar.
Resmen mobing yaptı bana. Ama Allah görüyor herkese hakettiğini versin. Şuan daha rahatım çok şükür inşAllah herşey yolunda ilerler.