- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 44
gecen hafta ıkı gun arayla ıkı kez gittim. beta degerınde ıkı kat artıs olunca bir daha kan istemedi dr. yarın randevum var kese varmı yokmu ona bakılcakTeşekkürler, peki siz gittiniz mi doktora? Beta takibi mi yapıyorsunuz?
Daha kontrollerim haftaya canım galiba olabilir gündüzleri iyiyim akşamları artıyor sanada geçmiş olsun sende vitamin eksikliğimi çıktı pekiM Minelsi0101 @gelisimci kızlar günaydın, aynısını yaşadım dün. Bu ağrının sebebi vitamin eksikliği yüksek ihtimal genel kan tahlillerinizi yaptırdınız mı? Magnezyum, D vitamini eksikliği filan bunlara sebep olabiliyor.
Sanada geçmiş olsun canım haftaya randevumda sorucam doktora nedeniniValla dün benimde kalcamin sol tarafı agridi tutuldu gibi.hafiften topallarım.bende romatizma var ondan dolayı sandim.ozaman benimkide gebelikten olabilir
Teşekkür ederim canım inşallah ta gelmez işkence gibiBenim kuzular ikiz. İkisinin net bir ultrason fotoğrafı yokama hamile olduğumu anlamıştı. Artık ne zaman yanına gidersem o zaman yapar
Çok geçmiş olsun.
Başıma gelmedi bilmiyorum hiç. Çok geçmiş olsun
Ah bende ayniyim 10 gun kadar oldu bigun iyiyim diger gun kotuyum halsiz dusmemeye calis ben bisey yiyemedigimde haslama patstes ustune az yogurt dokturdum patates mideyi bastırıyor ama kuscaksan yine de kusuyosun dun sabah yedigim 1dilim peynir ekmegi bile cikardim ins cabuk geçer bu bulantilarSağol canım evde yok ama yarın alayım bari.. zaten ben de gastrit tarzı bişey de var iyice mahvoldum yemeklerden tiksindim nasıl beslenecek bu bebiş çok üzülüyorum
Sanırım cts ye alıcam randevuyu. Çok merak ediyorum.Çok teşekkürler, bence doktora bir görün ya, ne olur ne olmaz kendi başına başlam ilaca. Ben söyledim iş yerindekilere
Sat ne zamandı canımKızlar günaydın . 11 aralıkta kan testi vermiştim beta hcg 1033 çıkmıştı. 17 aralık yani dün gene verdim bugün çıktı sonuç 11509 iyi demi . yarın kontrol var merakla bekliyorum 6 haftalık olucaz nasipse :)
Sat ne zamandı canım
Olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım, karşılaşsam da çok takmm açıkçası. Neticesinde ben var olan haklarımı kullanıyorum ya da kullanacağım. Kimse buna bir şey söyleyemez, bu arada ben de 657 ye tabiyim. Raht ol ve söyle bence. Kimsenin seni üzmeye ya da laf söylemeye hakkı yok. Hamile çalışana mobing dersin idari soruşturma istersin en kötü.Sanırım cts ye alıcam randevuyu. Çok merak ediyorum.
İş yerindekiler nasıl karşıladı peki? Ben beklemediğim tepkilerle karşılaştım.
Üstelik memur olmama rağmen.
ilk kayıp yaşadığım gebeliğimi söylediğimde bize yeni atanan, kendini ispatlama çabasıyla yanıp tutuşan başkan beyefendinin bana söylediği ilk kelime hala kulaklarımda “”eyvah””hala unutamıyorum. 3 gün uyuyamamıştım. O kadar kafaya takmıştım ki. Bana sürekli sen bizi bırakıp gidicek misin diyordu. Bir toplantı esnasında herkesin içinde çalışma arkadaşım “ ben 5-6 ay sonra yalnız kalıcam eleman gerekiyor. Arkadaşımın durumunu biliyorsunuz dedi. Herkes şaşkın yüzüme bakıyor hiç sesimi çıkartmadım. 2 hafta sonra da bebeği kaybettim. Gerçek anlamda üzüldüklerini pek sanmıyorum. Sonraki kaybımı kürtaj olacağım zaman öğrendiler. Şimdi söylemedim kimseye.
Çok iyi. MaşllahKızlar günaydın . 11 aralıkta kan testi vermiştim beta hcg 1033 çıkmıştı. 17 aralık yani dün gene verdim bugün çıktı sonuç 11509 iyi demi . yarın kontrol var merakla bekliyorum 6 haftalık olucaz nasipse :)
Kızlar benim kusmalar başladı hemde fena bi şekildebugün 5 kez kustum yediğimi çıkartıyorum hala da midem yanıyor nolacak böyle bilmiyorum aç geziyorum resmen hiç birşey yemek istemiyorum zaten kusucam diye
Günaydın kızlar
İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
S Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah
Çalışan anneler iş yerine hamileliği Söylediniz mi?
Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.
Sanırım cts ye alıcam randevuyu. Çok merak ediyorum.
ilk kayıp yaşadığım gebeliğimi söylediğimde bize yeni atanan, kendini ispatlama çabasıyla yanıp tutuşan başkan beyefendinin bana söylediği ilk kelime hala kulaklarımda “”eyvah””hala unutamıyorum. 3 gün uyuyamamıştım. O kadar kafaya takmıştım ki. Bana sürekli sen bizi bırakıp gidicek misin diyordu. Bir toplantı esnasında herkesin içinde çalışma arkadaşım “ ben 5-6 ay sonra yalnız kalıcam eleman gerekiyor. Arkadaşımın durumunu biliyorsunuz dedi. Herkes şaşkın yüzüme bakıyor hiç sesimi çıkartmadım. 2 hafta sonra da bebeği kaybettim. Gerçek anlamda üzüldüklerini pek sanmıyorum. Sonraki kaybımı kürtaj olacağım zaman öğrendiler. Şimdi söylemedim kimseye.
Kızlar günaydın . 11 aralıkta kan testi vermiştim beta hcg 1033 çıkmıştı. 17 aralık yani dün gene verdim bugün çıktı sonuç 11509 iyi demi . yarın kontrol var merakla bekliyorum 6 haftalık olucaz nasipse :)
Memurmuşsun ve özel firma da calisan birinin yasayacaklarini yasamissin. Boyle bir durum da susma bence. Usulunce ver cevabini. Bu bir süreç ve sonrasinda ister calisirsin ister calismazsin. Ne bu psikolojik baskı. Hasta değilsin hamilesin senSanırım cts ye alıcam randevuyu. Çok merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Ben de sadece peynir ve ekmek yiyebiliyorum.
Henüz işyerine söylemedim sadece bir kaç arkadaşım biliyor. Ama söylemek zorunda kalıcam bu şekilde yemekhaneye inmem falan mümkün değil. Kokular acayip rahatsız ediyor. Haber olarak, o niyetle söylemicem de yani benim durumum bu biraz bana yardımcı olun anlamında söylicem. Yoksa çok sevindik gibi bir tepki alacağımı sanmıyorum maalesef
Terbiyesiz adam çok sinir oldum bende şu an. Söyleme canım sen bu gibiler insan değil
Doktor değilim ama bence çok iyi kesesini gördünüz mü?
Degerlerin iyi bence canım ama haftanın daha ilerde olması lazım sanki. Sen sata göre mi ultrasona göre mi hesapliyorsun05 kasımdı canım .
Canım ben bugün verdim kan idrar filan öğleden sonra çıkacak sonuçlar. Daha öncesinde D vitamini eksikliğim vardı benim o zaman da yaşıyordum bu ağrıyı o yüzden şimdi bebek de alıyor vitaminlerimizi daha da düşmüştür diye düşündüm tekrar ağrıyınca.Daha kontrollerim haftaya canım galiba olabilir gündüzleri iyiyim akşamları artıyor sanada geçmiş olsun sende vitamin eksikliğimi çıktı peki
Degerlerin iyi bence canım ama haftanın daha ilerde olması lazım sanki. Sen sata göre mi ultrasona göre mi hesapliyorsun
Canım çok güzel bi supriz olmuşEvet canim 2. Evllk yıldönümü hediyesi oldu onanasıl bekledin o kadar gün dedi çok şaşırdı ağladı Nasipse Baba Olacaksın yazdım pastaya da şaka değil dmi diye sorup durdu
Canım ne zamam dedi bunu doktor? Benim de son adet tarihim 5 Kasım bugün 6+2’deyim kalp atışını da duyduk çok şükür.valla ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok doktorda en son adet tarihimi sordu sonra 5 + 1 dedi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?