• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
12 kasımda gittik o gün dedi :S
12 Aralık demek istedin sanırım canım tamam doğru o zaman:) sen de 6+2’desin bugün satımız aynı olduğu için. Ama ben erken yumurtladım o yüzden biraz erken öğrendim erken yerleşti. Senin ovulasyon günün ne zamandı?

12 Aralık demek istedin sanırım canım tamam doğru o zaman:) sen de 6+2’desin bugün satımız aynı olduğu için. Ama ben erken yumurtladım o yüzden biraz erken öğrendim erken yerleşti. Senin ovulasyon günün ne zamandı?

ay pardon 12 aralık :) 20 kasım gösteriyor takip programı ama tabi bilmiyorum . ya ne güzel duymuşsunuz kalp atışını maşallah :)

hatta özel gidiyorum . bir hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını o zaman duyabilir miyiz dedim. yok artık cinsiyetinide söyleyeyim isterseniz dedi . ona daha 2 - 3 hafta var dedi.
Canım ben de özele gidiyordum o da bana 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi gösterdi ama sesini daha duyamayız dedi. Bugün devlete gittim kan testleri için o da ultrasonda baktı aslında istemedim sık girmek ultrasona ama doktor baktı. O dinletti sesi. Ben de şaşırdım 2 hafta sonra bekliyordum duymayı. Doktordan doktora değişiyor. Bir de kalp atışı için daha çok dalga göndermek gerekiyormuş o yüzden bazı doktorlar geç dinletiyor sesi.

ay pardon 12 aralık :) 20 kasım gösteriyor takip programı ama tabi bilmiyorum . ya ne güzel duymuşsunuz kalp atışını maşallah :)
Anladım canım 15 Kasım da benim ovu. günümdü:) benim senden 5gün önce olmuş oluyor bu durumda ama sonra son adet tarihini yakalıyor bebeişler:)

Canım ben de özele gidiyordum o da bana 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi gösterdi ama sesini daha duyamayız dedi. Bugün devlete gittim kan testleri için o da ultrasonda baktı aslında istemedim sık girmek ultrasona ama doktor baktı. O dinletti sesi. Ben de şaşırdım 2 hafta sonra bekliyordum duymayı. Doktordan doktora değişiyor. Bir de kalp atışı için daha çok dalga göndermek gerekiyormuş o yüzden bazı doktorlar geç dinletiyor sesi.

Anladım canım . rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah . bende ne bulantı ne kusma hiç bişi yok çok şükür sen nasılsın :)

Anladım canım . rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah . bende ne bulantı ne kusma hiç bişi yok çok şükür sen nasılsın :)
Amin inşallah:) Benim var canım bulantı sabah ilk kalktığımda da kusma oluyor. Doktordan ilaç istedim bugün sabah aldım bir tane. Bugün yok o yüzden:) iştahsızlık var bir de

Amin inşallah:) Benim var canım bulantı sabah ilk kalktığımda da kusma oluyor. Doktordan ilaç istedim bugün sabah aldım bir tane. Bugün yok o yüzden:) iştahsızlık var bir de

Evet iştahsızlık bende de var sabah hele hiç kahvaltı yapasım yok ağlıcam nerdeyse lokmalar büyüyor :)

Evet iştahsızlık bende de var sabah hele hiç kahvaltı yapasım yok ağlıcam nerdeyse lokmalar büyüyor :)
Aynen benim de öyle canım yutmakta zorlanıyorum resmen:) inşallah geçer bir an önce bulantı kusma olmasın da iştahsızlığa razıyım şu an:)

Günaydın kızlar

İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
@Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah:dua::dua:

Çalışan anneler iş yerine hamileliği Söylediniz mi?
Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.
Ben öğrenince söylemek zorunda kaldım.Nöbetçiydim ve radyasyonlu alana girmek zorundaydım :110:

Günaydın kızlar

İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
@Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah:dua::dua:

Çalışan anneler iş yerine hamileliği Söylediniz mi?
Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.
Ben de söylemedim henüz kalp atışını duyayım ondan sonra söylerim

Duyabilir miyim sizce artık?

Canım ben bugün verdim kan idrar filan öğleden sonra çıkacak sonuçlar. Daha öncesinde D vitamini eksikliğim vardı benim o zaman da yaşıyordum bu ağrıyı o yüzden şimdi bebek de alıyor vitaminlerimizi daha da düşmüştür diye düşündüm tekrar ağrıyınca.
Aslında hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 1 litreye yakın süt içiyorum yumurta yoğurt peynir hergun yiyorum magnezyum eksikliği bu besinleri tuketmeyince oluyor diye biliyorum ama hamilelikte yetmiyor demekki

Sürekli yatiyorum zaten canim kafam donuyor basim kalkmiyor evi havalandiriyorum g

Canim inanilmaz bir bas donmem ve bas agrim oluyor uyaninca sana cevap yaziyodum sabah yediğim peynik ekmegi cikardim telefona televizyona bakmak bile midemi bulandiriyo ates basiyo balkonlari aciyorum uyanir uyanmaz ama nasil geccek bilmiyorum dun cok iyiydim bugun gene yataktayim
Kıyamam çok normal ama sakin panik olma bu zorlukları hepberabrr yaşayıp atlatıcaz inşallah ,dün gece ve bu sabah ilk kez bende istifra ettim normalde olmazdı. Hadi dedim toparlanayım daha neler görcez:) dinlen canım çalışıyosan izin al birkaç gün. Çorba iç öğün aralarında da kuru ve tok tutan seyler yemeye çalış bulantını kessin.

bulantınız başladımı kızlar. benim ikinci hamileliğim ilk kızımda 7 haftada baslamıstı ve 9 ay boyuncada surmustu. bu hamılelıgımde 5 haftada basladı ama ara ara gelip bitiyor.

Back