• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet midem çok bulanıyor sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum, göğüslerim zaten öğrendiğim günden beri çok acıyor çamaşır değiştirirken çok zorlanıyorum. Siz de benzer bi durum mu yaşadınız?

aa benimde rahmim ters ve bu beni biraz strese sokuyor. sizin ilk gebeliğiniz mi? rahim tersliğinin bir sıkıntısını yaşadınız mı acaba? bende henüz hiç doktora gitmedimm.:110:
Bi sıkıntısını yaşamadım çok şükür 6 yaşında sağlıklı bir oğlum var. Sezeryan doğum yaptım.
Bu sene içinde sebebi belli olmayan 2 kaybım var. Şuan Rabbim yine nasip etti hayırlısıyla. Sadece doktora erken gittiğimden sanırım iki gebelikte de karından çok iyi göremediler sürekli vajinal baktılar. Ama doktorun biri rahimin ters olduğu için zor görülüyor ultrasonda demişti.

Evet midem çok bulanıyor sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum, göğüslerim zaten öğrendiğim günden beri çok acıyor çamaşır değiştirirken çok zorlanıyorum. Siz de benzer bi durum mu yaşadınız?
Bence geç döllenme canım senin zaten adetlerinde düzenli değilmiş. ama ben senin başka bi doktora daha gitmeni öneririm

Bence geç döllenme canım senin zaten adetlerinde düzenli değilmiş. ama ben senin başka bi doktora daha gitmeni öneririm
Valla benim de geç döllenme doktorum bana da diyebilirdi şimdiye keseyi görmemiz lazım değer düşük dış gebelik olabilir diye. Ama sağolsun hiç demedi aksine değerim 174 olmasına rağmen kan bile verme bu şekilde artarsa çarşamba görebiliriz görmezsek kan değerine bakarız dedi :) 174 değer de yani adetimden kaç gün sonra çıkan bir değer sonuçta :)

Valla benim de geç döllenme doktorum bana da diyebilirdi şimdiye keseyi görmemiz lazım değer düşük dış gebelik olabilir diye. Ama sağolsun hiç demedi aksine değerim 174 olmasına rağmen kan bile verme bu şekilde artarsa çarşamba görebiliriz görmezsek kan değerine bakarız dedi :) 174 değer de yani adetimden kaç gün sonra çıkan bir değer sonuçta :)
Şuankaç haftalıksınız?

Kan verdin mi? Ben cumartesi gittim beta hcg binin altındaydı o yüzden keseyi göremedik yarın sabah gidicem bakalım keseyi görebilecek miyiz ona göre de doğum tarihi vs hesaplayacak sanırım. Şu an adet gecikmesi olarak geziyorum :):)
Biraz önce kan verdim.Dr keseyi gördü küçük biraz.Daha erken olduğu için sanırım.Haftaya bakalım kese büyümüş mü diye?

Canım hic moralini bozma bu gibi durumlarda mutlaka 2 doktora daha görünün. 1i mutlaka üniversite hastanesi 1 ide özele gittyseniz devlet devlte gittiysenz öncekinde özel olsun. Rabbim sağ salim korusun tüm evlâtları
Merhabalar... Çok acil yardımınıza ihtiyacım var .. şuan bebeğim SAT a göre 7+1 cumartesi günü doktora gittik bebek 2 mm di ve kalp atışları duyulmayacak kadar azdı. Doktor bebek çok minik haftasına göre sağlıklı değil haftaya da böyleyse kürtaj yapmak zorundayız dedi.. Günlerdir ağlamaktan kafamı toplayamıyorum. 35-40 günde adet olan birisiyim son 4-5 aydır geç döllenme olabilir mi sizce? Doktor yarı yarıya bu ihtimal dedi sağlıksız da olabilir dedi.. Nolur bana yardımcı olun

Biraz önce kan verdim.Dr keseyi gördü küçük biraz.Daha erken olduğu için sanırım.Haftaya bakalım kese büyümüş mü diye?
Ben dün akşam kan verdim değerim >1349 çıktı 1349dan büyük ama kaç bilmiyorum yarın sabah randevum var inşallah bende görürüm minnak kelebeğimi. Ayrıca minik olması çok normal daha yeni yeni büyüyor :)

Bi sıkıntısını yaşamadım çok şükür 6 yaşında sağlıklı bir oğlum var. Sezeryan doğum yaptım.
Bu sene içinde sebebi belli olmayan 2 kaybım var. Şuan Rabbim yine nasip etti hayırlısıyla. Sadece doktora erken gittiğimden sanırım iki gebelikte de karından çok iyi göremediler sürekli vajinal baktılar. Ama doktorun biri rahimin ters olduğu için zor görülüyor ultrasonda demişti.

anladım teşekkürler. peki rahim ters olduğu için mi sezeryan doğum yaptınız?

Şuankaç haftalıksınız?
Benim hesaplarıma göre geç döllenme diye 5+0 adet tarihine göre 5+4 ama doktor keseyi görünce hesaplayacak sanırım kesin haftamı bende bilmiyorum :):) keseyi görmedik ki tahmin edelim ama normalde mesela adet tarihime göre cumartesi görmem gerekirdi keseyi sanırım

Işte her doktor farklı bazıları da pat diye insanin moralini bozuyo hamilelikte en önemli şeylerden biri stresten uzak durmak ama böyle insanlar yüzünden daha çok stres yapılıyo malesef

Ben dün akşam kan verdim değerim >1349 çıktı 1349dan büyük ama kaç bilmiyorum yarın sabah randevum var inşallah bende görürüm minnak kelebeğimi. Ayrıca minik olması çok normal daha yeni yeni büyüyor :)
Aynen insan hep tedirgin oluyor.Kaçıncı gebelik

Güzel haberlerle gel inşallah :dua:

Işte her doktor farklı bazıları da pat diye insanin moralini bozuyo hamilelikte en önemli şeylerden biri stresten uzak durmak ama böyle insanlar yüzünden daha çok stres yapılıyo malesef
ben bir de 17.99 beta hcg ile öğrendim hamileliği. Öğrendiğimden beri dış gebelik mi kimyasal mı kendimi yedim kemirdim hala yiyorum bir de doktor dese herhalde ölürdüm. Evhamlı ve kötümser taraf ben olduğumdan doktor kötümser olamadı sanırım :):)

Aynen insan hep tedirgin oluyor.Kaçıncı gebelik

Canım benim ilk :)

anladım teşekkürler. peki rahim ters olduğu için mi sezeryan doğum yaptınız?
Yok hayır ters rahim normal doğuma engel değil. Belli bir aydan sonra rahim kendini hazırlayıp dönüyor demişti doktor. 40 haftam dolmuş açılmam yoktu suni sancıyla denendi açılmadı 23 saatin sonunda genel anesteziyle sezaryen oldum :KK51::işsiz:

Ben keseyi gördüm bebek de zaten şuan embriyo şuan 7+1 ama bebek çok küçük dedi kesemde bir problem yoktu haftaya göre bebek küçük dendi sadece

Merhabalar... Çok acil yardımınıza ihtiyacım var .. şuan bebeğim SAT a göre 7+1 cumartesi günü doktora gittik bebek 2 mm di ve kalp atışları duyulmayacak kadar azdı. Doktor bebek çok minik haftasına göre sağlıklı değil haftaya da böyleyse kürtaj yapmak zorundayız dedi.. Günlerdir ağlamaktan kafamı toplayamıyorum. 35-40 günde adet olan birisiyim son 4-5 aydır geç döllenme olabilir mi sizce? Doktor yarı yarıya bu ihtimal dedi sağlıksız da olabilir dedi.. Nolur bana yardımcı olun
öncelikle size bu şekilde yaklaşan dr değiştirin. ilk kızımı tam 2 kez kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz diye yaklasan ve beni deli eden bir doktorum vardı .. ne zaman değiştim rahatladım.. bence başka bir dr gidip bakının ve görüşünü alın... inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Back