• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bulantınız başladımı kızlar. benim ikinci hamileliğim ilk kızımda 7 haftada baslamıstı ve 9 ay boyuncada surmustu. bu hamılelıgımde 5 haftada basladı ama ara ara gelip bitiyor.
Benim de 5.haftaya girdim bugün henüz başlamadı. Yani nadiren bulanır gibi oluyor o kadar ama burada bulantıdan çeken arkadaşlarımız var :) hayırlı olsun ayrıca :)

kızlar hamilelik haftasnı gösteren takvimi nerden nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz lüfen :)

Olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım, karşılaşsam da çok takmm açıkçası. Neticesinde ben var olan haklarımı kullanıyorum ya da kullanacağım. Kimse buna bir şey söyleyemez, bu arada ben de 657 ye tabiyim. Raht ol ve söyle bence. Kimsenin seni üzmeye ya da laf söylemeye hakkı yok. Hamile çalışana mobing dersin idari soruşturma istersin en kötü.
Haklısın bu sefer daha farklı bakıyorum olaya. Kendim ve bebeğimin rahatını düşüneceğim artık. Allahım inşAllah sorunsuz ilerleriz hep birlikte.

Henüz işyerine söylemedim sadece bir kaç arkadaşım biliyor. Ama söylemek zorunda kalıcam bu şekilde yemekhaneye inmem falan mümkün değil. Kokular acayip rahatsız ediyor. Haber olarak, o niyetle söylemicem de yani benim durumum bu biraz bana yardımcı olun anlamında söylicem. Yoksa çok sevindik gibi bir tepki alacağımı sanmıyorum maalesef

Terbiyesiz adam çok sinir oldum bende şu an. Söyleme canım sen bu gibiler insan değil

Şuan daha söylemeyi düşünmüyorum ama kalp atışlarını duyunca söylerim ona göre davransınlar. Aslında sen de demişsin ya yardımcı olsunlar diye söyleyeceğim diye. İnsanlar değişik kimisi gerçekten iyi niyetli yardımcı olup işini kolaylaştırabilir kimisi de bana mı yaptı çocuğu herkes maaşını alıyor çalışsın oda deyip içten içe fesatlanıyor..

Memurmuşsun ve özel firma da calisan birinin yasayacaklarini yasamissin. Boyle bir durum da susma bence. Usulunce ver cevabini. Bu bir süreç ve sonrasinda ister calisirsin ister calismazsin. Ne bu psikolojik baskı. Hasta değilsin hamilesin sen

Aynen öyle memur olunca rahatlarım sandım çok şükür rahat olduğum zamanlar da var.
ama yeni gelen yöneticiler maalesef bazen kendi hedefleri uğruna, hepimiz için can sıkıcı olabiliyorlar.
Resmen mobing yaptı bana. Ama Allah görüyor herkese hakettiğini versin. Şuan daha rahatım çok şükür inşAllah herşey yolunda ilerler.

GurbuzKedi GurbuzKedi sizinle aynı tahmini doğum günleri.Doktora gittiniz mi?Kese kalp atışı falan gördünüz mü?

Kan verdin mi? Ben cumartesi gittim beta hcg binin altındaydı o yüzden keseyi göremedik yarın sabah gidicem bakalım keseyi görebilecek miyiz ona göre de doğum tarihi vs hesaplayacak sanırım. Şu an adet gecikmesi olarak geziyorum :):)

Günaydın kızlar

İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
S Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah:dua::dua:

Çalışan anneler iş yerine hamileliği Söylediniz mi?
Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.

aa benimde rahmim ters ve bu beni biraz strese sokuyor. sizin ilk gebeliğiniz mi? rahim tersliğinin bir sıkıntısını yaşadınız mı acaba? bende henüz hiç doktora gitmedimm.:110:

Merhabalar... Çok acil yardımınıza ihtiyacım var .. şuan bebeğim SAT a göre 7+1 cumartesi günü doktora gittik bebek 2 mm di ve kalp atışları duyulmayacak kadar azdı. Doktor bebek çok minik haftasına göre sağlıklı değil haftaya da böyleyse kürtaj yapmak zorundayız dedi.. Günlerdir ağlamaktan kafamı toplayamıyorum. 35-40 günde adet olan birisiyim son 4-5 aydır geç döllenme olabilir mi sizce? Doktor yarı yarıya bu ihtimal dedi sağlıksız da olabilir dedi.. Nolur bana yardımcı olun

Merhabalar... Çok acil yardımınıza ihtiyacım var .. şuan bebeğim SAT a göre 7+1 cumartesi günü doktora gittik bebek 2 mm di ve kalp atışları duyulmayacak kadar azdı. Doktor bebek çok minik haftasına göre sağlıklı değil haftaya da böyleyse kürtaj yapmak zorundayız dedi.. Günlerdir ağlamaktan kafamı toplayamıyorum. 35-40 günde adet olan birisiyim son 4-5 aydır geç döllenme olabilir mi sizce? Doktor yarı yarıya bu ihtimal dedi sağlıksız da olabilir dedi.. Nolur bana yardımcı olun
Ilk ne zaman öğrendin gebeliğini? Kan verdin mi artış nasıldı

Aslında artışlar güzel. geç döllenme olabilir 5 gün adet gecikmesine 46 düşük bi değer demekki geç döllenmiş. Istersen başka bi doktora daha git canım

Ben de doktora gitmedim bekliyorum biraz zaman geçsin bende kansızlık ve demir eksikliği de var bakalım napicaz

Bilmiyorum o kadar çaresizim ki doktor patır patır söyledi suratıma cumartesi randevum var ne yapacağımı bilmiyorum sadece dua ediyorum

Canım anlıyorum kolay değil beklemek bende bi çok kez yaşadım aynı şeyleri anlıyorum seni ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. Cumartesiye az kaldı zaten sen nasıl hissesiyosun kendini göğüslerinde hassasiyet var mı mesela

Bilmiyorum o kadar çaresizim ki doktor patır patır söyledi suratıma cumartesi randevum var ne yapacağımı bilmiyorum sadece dua ediyorum

Canım benim son adet tarihim 9 kasım onların hesapladığı gibi 28 günde bir adet olsam 6 Aralıkta regl günüm olması gerekirdi. Bir gün sonrası 7 Aralıkta kan verdiğimde değerim 17,99du bildiğin geç döllenme ve bende geç döllenme olduğuna eminim ovülasyonla takip ettim. Doktor olabilecek en kötüyü söylemişte olabilir sen canını tabi şimdi sıkma ikinci bir görüş al her zaman ikinci görüş iyidir canım :)

Back