• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım şöyle düşün sigaranın nasıl bir illet olduğunu sen biliyorsun kurtulmak istiyorsun ama kurtulamıyorsun da. İleride çocuğun içmeye kalksa hoşuna gider mi ona sigara içmemesini vücuduna nasıl zararları olduğunu anlatıp öğütlemeyecek misin? Yoksa çocuğunu sigara kullanmaya teşvik mi edeceksin? İleride çocuğuna zararlarını anlatacağın bir maddeyi çocuk daha dünyaya gelip sigara kullanmaya karar vermeden maruz bırakmak sence adil mi? Sen o çocuğa ileride nasıl sigara çok zararlı diyebileceksin? Nasıl kötüyü öğreteceksin? Bunları düşün o çocuğu isteyen sensin. O çocuğa karşı da sorumlulukların var daha minnacık bir bebeği sigara ile zehirlemek gaddarlık değil mi sence de? Bir de böyle düşün. Bırakamıyorumun arkasına sığına. Benim annem babam 30 yıl içmişler tek seferde bıraktılar bırakamam edemem yok. Emzirirken de hamileyken de çocuğa zarar verecek şeylerden uzak durmamız gerek bunu ona borçlusun. Ben başaracağına inanıyorum. Lüten bunu minnoşun için yap. Onun daha kalbi gelişiyor yazık değil mi temiz havaya ihtiyacı varken :)
Canım dün 1 küçük dilim pasta yedim evlilik yildnnmzde. Gece 3te uyandım evladıma karnimdyken bu kötülüğü nasl yaptım diye ( şeker hastası değilim ama onun için kötü olur bu kadar şekerli birşey diye) eşim soda verdi karnım ağrıdı sabaha kadar ( vücudumda Karatay beslenmesine alıştı kabul etmiyor artık bu tarz yiyckleri) kendimi kötü hissttm. Yanı yediğim doğal olmayan şekerli bir yiyecek için bu kadar kötü hisssttm Rabbim bu aliskanliklari olan annelerin duasını kabul etsin bir an önce biraksnlar inşallah. Onlari karnimzdaykn resmen zehirlemk bu yaptiklarmz, ki 3 ay bebeğim olmadı diye üzüldüm çok yılardır evlat hasreti çeken anneleri dusunlm ve Rabbimin bize mucizesne, emanetine gözümüz gibi bakalim güzel anneler.

Kızlar teşekkür ederim güzel destekleriniz için haklisiniz minik yavrum için kesinlikle icmiycem evlatlarımız için canımızı vermeye bile raziyken zevkime yenik dusmiycem ıyi ki varsiniz :110: @SeymaBakan canım lütfen sende arkadaşların yazdıklarını oku birbirimize destek olalım zor ama imkansız değil :dua:

Günaydın kızlar
Bende saat 4 de kalp atisi icin gidecegim dua edin bize:)
İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
S Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah:dua::dua:

Çalışan anneler iş yerine hamileliği Söylediniz mi?
Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.

Kızlar teşekkür ederim güzel destekleriniz için haklisiniz minik yavrum için kesinlikle icmiycem evlatlarımız için canımızı vermeye bile raziyken zevkime yenik dusmiycem ıyi ki varsiniz :110: @SeymaBakan canım lütfen sende arkadaşların yazdıklarını oku birbirimize destek olalım zor ama imkansız değil :dua:
Canım ben başaracağına Eminim bu kadar önem veriyorsun başaracaksın ne zaman kendini karışık hissetsen bize yaz İnan her zaman yanında oluruz biz bu süreci birlikte geçiriyoruz asla kötü bir şey olsun istemem :)

Günaydın kızlar

İnşAllah güzel haberlerle gel canm. Ortam uygun olursa Videoya kayıt al, arada dinlersin.
S Saryamarya
Güzel haberler bekliyoruz, Allah’ın izniyle ikisine de sağ Salim kavuşursunuz inşAllah:dua::dua:

Sizce beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim? Çok erken gidip strese girmek istemiyorum ama merakta ediyorum. Daha önce hep erken gittim. hamilelik öncesi görüştüğüm 4 doktor pıhtılaşman çok düşük iğneye gerek yok demişti. Belki coraspin olabilir dediler. Ben şimdiden kendim kullansam mı acaba? 2 kez içtim şimdiye kadar. Benim rahim ters o yüzden doktorlar erken gidince karından çok zor görüyorlar.
ben daha kimseye söylemedim. kalp atışını bir duyayım yavaş yavaş söylemeye başlarım insallah. bhcg 5000 lerde kese gözüküyomuş heralde. ben corasprine başladım. daha önceki gebelikte tansiyon problemim olmuştu.

Evet canim 2. Evllk yıldönümü hediyesi oldu ona :KK66: nasıl bekledin o kadar gün dedi çok şaşırdı ağladı:KK66: Nasipse Baba Olacaksın yazdım pastaya da şaka değil dmi diye sorup durdu:KK66:
Yaaa kıyamam kuzummm çok güzel olmuş yaaa gerçekten sabrına hayranım sürpriz efsane olmuş. Bende öğrendim sözde kendime saklayacaktım hahahah nerde o akşam anneme eşime falan ailelere söyledim çenemi tutamıyorum ki öğrendiğimden beri Cuma 2 hafta olacak bak daha bebişi göremedim bile hahaha

Yaaa kıyamam kuzummm çok güzel olmuş yaaa gerçekten sabrına hayranım sürpriz efsane olmuş. Bende öğrendim sözde kendime saklayacaktım hahahah nerde o akşam anneme eşime falan ailelere söyledim çenemi tutamıyorum ki öğrendiğimden beri Cuma 2 hafta olacak bak daha bebişi göremedim bile hahaha
Onun ailesine ve benim ablalarima yılbaşı sürpriz Yapacgz hediye içlerine yazı yazacgm ;) hem kalp atışı da duyms oluruz o zaman inşallah diye dusundm. Ki bende asla tutamzdm kendimi ama annelik yükleniyor sanırım sabretmyi öğreniyorum;)

ben daha kimseye söylemedim. kalp atışını bir duyayım yavaş yavaş söylemeye başlarım insallah. bhcg 5000 lerde kese gözüküyomuş heralde. ben corasprine başladım. daha önceki gebelikte tansiyon problemim olmuştu.
Teşekkürler, peki siz gittiniz mi doktora? Beta takibi mi yapıyorsunuz?

Günaydın kızlar

S Saryamarya

Çok teşekkürler, bence doktora bir görün ya, ne olur ne olmaz kendi başına başlam ilaca. Ben söyledim iş yerindekilere

Back