- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1349 'dan büyük değerin bence güzel yukselmisKızlar Salı değerim 174.99 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim değerim >1349 yazıyor şu başındaki ne anlama geliyor anlamadım :) değer artışı nasıl arkadaşlar iyi mi :)
Sürekli yatiyorum zaten canim kafam donuyor basim kalkmiyor evi havalandiriyorum gCanım merhaba bende de gaz oluyor devamlı su içsem bile geğirti oluyor. Koku hassasiyeti, bulantı, kasık bel baş ağrıları bunların artan hormonlar nedeniyle çok normal olduğunu söyledi doktor bana. 8.haftadan sonra yavaş yavaş azalacak dedi. Benim doktorum hiç panik yaptırmıyor bu yönünü çok seviyorumkendimizi pozitif tutmaya çalışmalıyız biz iyi hissedersek bebek de iyi hisseder. Ağrılar için ağrıyan yeri ov, Vicks kokla, temiz havada yürüyüş yap ve bol bol ayaklarını uzatıp dinlen.
Canım merhaba bende de gaz oluyor devamlı su içsem bile geğirti oluyor. Koku hassasiyeti, bulantı, kasık bel baş ağrıları bunların artan hormonlar nedeniyle çok normal olduğunu söyledi doktor bana. 8.haftadan sonra yavaş yavaş azalacak dedi. Benim doktorum hiç panik yaptırmıyor bu yönünü çok seviyorumkendimizi pozitif tutmaya çalışmalıyız biz iyi hissedersek bebek de iyi hisseder. Ağrılar için ağrıyan yeri ov, Vicks kokla, temiz havada yürüyüş yap ve bol bol ayaklarını uzatıp dinlen.
Ben varim ben kafami yastiktan kaldiramiyorum tv izleyemiyom midem bulaniyo ilik dus iyi geliyo bide serinlikMerhaba arkadaşlar baş dönmeleri aşırı yorgunluk hisseden var mı? Sabah bulantıları 5 gündür iyice rahatsız etmeye başladı
Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
5+4 kalp atışı icin erken saniyordum :) bu kadar minikken nasıl tahminde bulundu acaba ? İnşallah sağlıkla kavuşursun canımBende şimdi dr.dan geliyorum. Ölçüme göre 5+4 kalp atışını duyduk.gec döllenme.adet tarihine göre 7+4 olması gerekti.buyuk ihtimal erkek dedi.hayirlisi artik
canım benim doktorum regenes.. max isimli ilacı yazdırdı içerisinde DHA EPA yani omega3 bulunuyor. Ayrıca C, E, folik asit, D-biotin, B1-2-3-5-6-12 vitaminleri ve bi sürü mineral bulunuyor. Ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.Kızlar keseyi gördük cok şükür net olarak 10- 15 gün sonra çağırdı bir daha folik asit + içinde demir falan olan bi hap verdi benim kullandığım folib.. dandik dedi omega 3 sordum gerek yok balık ye dedi her balıkta omega3 olmadığını biliyorum ceviz ye dedi ama ben araştıemıştım sadece balıkta EPA DHA var cevizdeki ALA size omega 3 verdimi ben vanda yaşıyorum burdaki doktorlara pek güvenemiyorumm
Ve kızlar soda aldım bol mineral hergün 1 tane içicem sizde için
Evet canim doktoruma karar verdim ona başladım daha önce sağlık ocagnda yaptrmstm. Buna da tahlil için öğleden sonra gidince 2 saatte aldım sonucuHadi bakalım inşallah hayırlısı olur ama sen 2 gün sonra yine aynı yerde aynı saatte kan ver artışı görelim. Bu sefer sonucu erken almışsın başka yerde mi yaptırdın?
Canım laboratuvar farkı da vardır tabi ki :) doktorun sonucu görünce belki tekrar ister :) merak etme sen. Doktoruna göster sonucunu yeter.Evet canim doktoruma karar verdim ona başladım daha önce sağlık ocagnda yaptrmstm. Buna da tahlil için öğleden sonra gidince 2 saatte aldım sonucu![]()
5+4 kalp atışı icin erken saniyordum :) bu kadar minikken nasıl tahminde bulundu acaba ? İnşallah sağlıkla kavuşursun canım
Ay kızlar ne güzel evdesiniz en azından yatabiliyorsunuz sabah 7 de kakmak bi zor oluyor aksama kadar eve gelincede çocuklar var hayırlısı bakalım
Bence yoktur canım herkes söylüyor hatta benimki değişik diye ben yazmıştım. Benim göbek deliğimin hizası ağrıyor. Hamile olduğumu öğrenmesem doktora gidecektim.slm kızlar benimde carsamba randevum var dr. da. gecmiyor günler umarım kese gözükür ya stresten ucuk cıkardım. bi de karnımın sağ tarafı agriyo. kasıklar değil. safra kesesi yada böbrekle ilgili bir durum yoktur insallah.
Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
kızlar merhaba Allah nasip ederse bende agustos annesıyım benım ıkıncı cocugum cocuklarım daha dogrusu dün ikiz olduklarını öğrendim :)
Sürekli yatiyorum zaten canim kafam donuyor basim kalkmiyor evi havalandiriyorum g
Canim inanilmaz bir bas donmem ve bas agrim oluyor uyaninca sana cevap yaziyodum sabah yediğim peynik ekmegi cikardim telefona televizyona bakmak bile midemi bulandiriyo ates basiyo balkonlari aciyorum uyanir uyanmaz ama nasil geccek bilmiyorum dun cok iyiydim bugun gene yataktayim
Bende şimdi dr.dan geliyorum. Ölçüme göre 5+4 kalp atışını duyduk.gec döllenme.adet tarihine göre 7+4 olması gerekti.buyuk ihtimal erkek dedi.hayirlisi artik
Hayırlısı olsun canim.cinsiyet konusunda halem umudum varBence yoktur canım herkes söylüyor hatta benimki değişik diye ben yazmıştım. Benim göbek deliğimin hizası ağrıyor. Hamile olduğumu öğrenmesem doktora gidecektim.
Hayırlısı ile gelsin inşallah. Bu ilk mesajınızı alıntılamıştım diğer mesajlarınızı da okudum, kardeşleri de varmış, mutlu ve kalabalık bir aile olursunuz inşallah. Benim en küçük kardeşimle aramda 12 yaş var şimdi kocaman oldu ama hala bebeğim gibidir. Sonradan gelen bebek çok farklı bir hava getiriyor aileye:)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah herkese seviniyorum ama ikiz duyunca iki kat sevinç oluyor nedense:)
Bende de başladı baş dönmesi ayran içiyorum tuzluçünkü tansiyonum çok düşük. şimdi raporluyum hastalıktan işe gidemedim ama işe giderken naparım bilmiyorum
Çok sevindim duymuşsunuz bende cumartesiyi bekliyorum. Cinsiyet de ekstrası olmuş :)
Maşallah kuzuya. Olabilir vallahi. Benim ananem de biliyor kemik yapısından. Daha şaşırdığını görmedimBende şimdi dr.dan geliyorum. Ölçüme göre 5+4 kalp atışını duyduk.gec döllenme.adet tarihine göre 7+4 olması gerekti.buyuk ihtimal erkek dedi.hayirlisi artik
Çok merak ettim doğrusu nasıl anlaşılıyor ki neye göre erkek neye göre kız oluyor bilgi verebilir misin cnm bende sürekli acı ekşi yiyorum diye kızdır diyorlar ama doğruluk payı nedir bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsinlerdeMaşallah kuzuya. Olabilir vallahi. Benim ananem de biliyor kemik yapısından. Daha şaşırdığını görmedim
Evet canim biliyorum oncesinde b12li folat kullaniyodum folatrodan iyiydi o bitti 1 hafta once doktora gttigimde kese gorunmemisti doktor 2 hafta sonra gel ama saglik ocaginda git 3 gune bir kan ver degerlerini takip et doktorunda decavit versin kullan dedi ben yazarsam ucretli alirsin sglik ocakginda ucretsiz veriyolar dedi bende saglik ocagindakine dedim simdilik kullanma gerek yok dedi soyle ilgisizlere deli oluyorum sanki kadin dogumcu gibi gerek gormuyor beyefendiCanım onu yazdirmana gerek yokki al kullan sen hamile kalmadan 3 ay önceden baslanmali zaten.ben hamile kalmak istediğim ay aldım kullandım ilk aydan oldu olmasaydı yine kullanmaya devam edecektim olana kadar
Ben 6 7 aydir aralikli kullaniyorum folbiol den ama decavit daha icerikli ondan kullaniyim kullanmiskenCanım sen al başla ben 3 aydır kullanıyorum 3 ay daha devam edicem kullanmamazlık etme
Decaviti bana önceki gebeligimde 3. Aydan sonra kullanmaya başla demiştiEvet canim biliyorum oncesinde b12li folat kullaniyodum folatrodan iyiydi o bitti 1 hafta once doktora gttigimde kese gorunmemisti doktor 2 hafta sonra gel ama saglik ocaginda git 3 gune bir kan ver degerlerini takip et doktorunda decavit versin kullan dedi ben yazarsam ucretli alirsin sglik ocakginda ucretsiz veriyolar dedi bende saglik ocagindakine dedim simdilik kullanma gerek yok dedi soyle ilgisizlere deli oluyorum sanki kadin dogumcu gibi gerek gormuyor beyefendi
Ben 6 7 aydir aralikli kullaniyorum folbiol den ama decavit daha icerikli ondan kullaniyim kullanmisken
Kadin dogumcuda bana git versinler dedi daha kese bile gorunmedenDecaviti bana önceki gebeligimde 3. Aydan sonra kullanmaya başla demişti