• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesinlikle zaten burda konustukca insan rahatliyo. Bende 24 yaşındayım esimin zorunlu görevinden dolayı adıyamanda yasiyoruz
Benim esimde havaci ankda keske benide goturebilseydi yanina ne guzel sen eşinlesin ben bide gurbetlik cekiyom 2018 de :KK34: hatta 2019 olduk su devirde cektigim sıkıntı yanima kar kaliyo

Ailenle mi yasiyosun canım zordur ayrı kalmak allah kavuştursun inşallah.
Yok bende ankaraliyim ama evlenince kayseriye gelmek zorunda kaldim nisanlanmadan once ankaraya cikmisti tayini haftaicleri cikamiyor o yuzden ev tutamiyoruz lojman hakkida yok sagolsunlar ayriyiz haftada yada 2 haftaya bir haftasonlari gelebiliyor kaynanamgille yasiyorum:işsiz:

Yok bende ankaraliyim ama evlenince kayseriye gelmek zorunda kaldim nisanlanmadan once ankaraya cikmisti tayini haftaicleri cikamiyor o yuzden ev tutamiyoruz lojman hakkida yok sagolsunlar ayriyiz haftada yada 2 haftaya bir haftasonlari gelebiliyor kaynanamgille yasiyorum:işsiz:
Bebeğin insallah sağlıkla doğduğu zaman sana arkadaş olur annesi şimdi duygusalsindir eşini ozluyosundur sabırlı ol güzel bi hamilelik geçir inşallah :dua:

Bebeğin insallah sağlıkla doğduğu zaman sana arkadaş olur annesi şimdi duygusalsindir eşini ozluyosundur sabırlı ol güzel bi hamilelik geçir inşallah :dua:
Insallah canim allah razi olsun sende insallah.esim olmadan nasil gececek gunler dusunmuyor degilim hayirlisi olsun bakalim yasayip gorecegim

Kızlar benim kusmalar başladı hemde fena bi şekilde :KK61: bugün 5 kez kustum yediğimi çıkartıyorum hala da midem yanıyor nolacak böyle bilmiyorum aç geziyorum resmen hiç birşey yemek istemiyorum zaten kusucam diye :mad:

Kızlar benim kusmalar başladı hemde fena bi şekilde :KK61: bugün 5 kez kustum yediğimi çıkartıyorum hala da midem yanıyor nolacak böyle bilmiyorum aç geziyorum resmen hiç birşey yemek istemiyorum zaten kusucam diye :mad:
Canim gecmis olsun gecer insallah bende bugun aksam ustu cok fenaydim lokmalarimizi cok cignememiz lazim cabuk sindirim icin bide zencefil varsa evinde ilik suyla iciver 2 3 damla limon sık o iyi geliyor bogazinada iyi gelir bulantinada hemen dene varsa suyla icemezsen tozunu 2 yk yogurtla karistir ye intermettede yaziyor zencefil hamilelik bulantilarina iyi gekiyor diye dene istersen

Canim gecmis olsun gecer insallah bende bugun aksam ustu cok fenaydim lokmalarimizi cok cignememiz lazim cabuk sindirim icin bide zencefil varsa evinde ilik suyla iciver 2 3 damla limon sık o iyi geliyor bogazinada iyi gelir bulantinada hemen dene varsa suyla icemezsen tozunu 2 yk yogurtla karistir ye intermettede yaziyor zencefil hamilelik bulantilarina iyi gekiyor diye dene istersen
Sağol canım evde yok ama yarın alayım bari.. zaten ben de gastrit tarzı bişey de var iyice mahvoldum yemeklerden tiksindim nasıl beslenecek bu bebiş çok üzülüyorum

Arkadaşlar 6+2 oldum ve iki gündür felaket şekilde sol kalçamda ağrım var bacağıma vuruyor ozelliklede geceleri topalliyorum resmen dönemiyorum yataktan kalkamaz hale geldim haftaya kontrolüm var çok endişeliyim genelde rahim genislemesinden oluyormuş ve 7. Aydan itibaren başlıyormuş bu ağrılar bende neden bukadar erken başladı :( bi bilgisi olan varmi

Kızlar ya ben 2 3 günde 1 tane sigara içiyorum yemeklerden sonra çok canım istiyo tamamen bırakmaya çalışıyorum ama bazen canım cok istiyo. Önceki gebeligimde hiç içmemiştim. Emzirirken içtim ama. Eşimde kullanıyo napcam bilmiyorum :kızgın:

Sen yine iyisin canım ben düşüre düşüre günde 4-5 sigaraya düşürebildim. Normalde günde 1 pakete yakın içiyordum. 11 yıldır kullanan biri olarak bırakma konusunda ciddi zorlanıyorum. Umarım bende bikaç haftaya tamamen bırakmış olurum :/ şu sigara konusu benim içinde büyük sıkıntı :(

Sağlıkla gelsin inşallah :) bir sey daha soracagim saga doğru yerlesmeden kastiniz rahimde sağ mı kese içinde sağ mı?

Ben kesenin sağ tarafa yerlesmesi algıladım.esimde bebek kese icinde sağ dedi :) eve gelince konuştuk. O an herkes farklı algilamis.

Arkadaşlar 6+2 oldum ve iki gündür felaket şekilde sol kalçamda ağrım var bacağıma vuruyor ozelliklede geceleri topalliyorum resmen dönemiyorum yataktan kalkamaz hale geldim haftaya kontrolüm var çok endişeliyim genelde rahim genislemesinden oluyormuş ve 7. Aydan itibaren başlıyormuş bu ağrılar bende neden bukadar erken başladı :KK43: bi bilgisi olan varmi
Valla dün benimde kalcamin sol tarafı agridi tutuldu gibi.hafiften topallarım.bende romatizma var ondan dolayı sandim.ozaman benimkide gebelikten olabilir

Ultrason goruntusunden mi anlıyor:) maşallah :) sana bir yorumda bulundu mu :) anneannene ultrason görüntüsü atasım.geldi :)))
Benim kuzular ikiz. İkisinin net bir ultrason fotoğrafı yok :anneadayı: ama hamile olduğumu anlamıştı. Artık ne zaman yanına gidersem o zaman yapar:bicak:
Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar 6+2 oldum ve iki gündür felaket şekilde sol kalçamda ağrım var bacağıma vuruyor ozelliklede geceleri topalliyorum resmen dönemiyorum yataktan kalkamaz hale geldim haftaya kontrolüm var çok endişeliyim genelde rahim genislemesinden oluyormuş ve 7. Aydan itibaren başlıyormuş bu ağrılar bende neden bukadar erken başladı :KK43: bi bilgisi olan varmi
Başıma gelmedi bilmiyorum hiç. Çok geçmiş olsun:deli:

M Minelsi0101 gelisimci gelisimci kızlar günaydın, aynısını yaşadım dün. Bu ağrının sebebi vitamin eksikliği yüksek ihtimal genel kan tahlillerinizi yaptırdınız mı? Magnezyum, D vitamini eksikliği filan bunlara sebep olabiliyor.

Evet canim biliyorum oncesinde b12li folat kullaniyodum folatrodan iyiydi o bitti 1 hafta once doktora gttigimde kese gorunmemisti doktor 2 hafta sonra gel ama saglik ocaginda git 3 gune bir kan ver degerlerini takip et doktorunda decavit versin kullan dedi ben yazarsam ucretli alirsin sglik ocakginda ucretsiz veriyolar dedi bende saglik ocagindakine dedim simdilik kullanma gerek yok dedi soyle ilgisizlere deli oluyorum sanki kadin dogumcu gibi gerek gormuyor beyefendi :KK12:

Ben 6 7 aydir aralikli kullaniyorum folbiol den ama decavit daha icerikli ondan kullaniyim kullanmisken
Canım bende folbiol kullanıyordum sen tam mı kullanıyorsun? Bana doktorum folbiolün içindeki folik asit miktarının çok olduğunu çok riskli gebeliklerde verdiklerinden bahsetmişti. İstersen bir araştır folbiolü ben hatta tam değil her gün yarım kullanıyordum doktorum değiştirmişti hamile kalmadan önce folidoce kullandım hala folidoce devam ediyorum

Canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim aslında böyle şeyler duymaya ihtiyacım var. Bende çok üzülüyorum içince inşallah bundan sonrada hiç icmiycem. Bazen internette bakıyorum ben gunde 1 paket içtim hiç bişey olmadı felan yazmışlar. Biliyorum saçma ama onlar bu kadar icip bisey olmadıysa ben arada içsem bişey olmaz diye saçma bi düşünce içerisine giriyorum bazen. Ictikten sonra çok pişman oluyorum. Karnimdaki minik yavrum olmasa inan bu kadar bile azaltamazdım. Evet zor ama bırakıcam inşallah insanin iradesi herşeyle başa çıkabilir hergun dua ediyorum allahım nolur tiksiniyim bi daha ağzıma sürmeyeyim diye..

Canım şöyle düşün sigaranın nasıl bir illet olduğunu sen biliyorsun kurtulmak istiyorsun ama kurtulamıyorsun da. İleride çocuğun içmeye kalksa hoşuna gider mi ona sigara içmemesini vücuduna nasıl zararları olduğunu anlatıp öğütlemeyecek misin? Yoksa çocuğunu sigara kullanmaya teşvik mi edeceksin? İleride çocuğuna zararlarını anlatacağın bir maddeyi çocuk daha dünyaya gelip sigara kullanmaya karar vermeden maruz bırakmak sence adil mi? Sen o çocuğa ileride nasıl sigara çok zararlı diyebileceksin? Nasıl kötüyü öğreteceksin? Bunları düşün o çocuğu isteyen sensin. O çocuğa karşı da sorumlulukların var daha minnacık bir bebeği sigara ile zehirlemek gaddarlık değil mi sence de? Bir de böyle düşün. Bırakamıyorumun arkasına sığına. Benim annem babam 30 yıl içmişler tek seferde bıraktılar bırakamam edemem yok. Emzirirken de hamileyken de çocuğa zarar verecek şeylerden uzak durmamız gerek bunu ona borçlusun. Ben başaracağına inanıyorum. Lüten bunu minnoşun için yap. Onun daha kalbi gelişiyor yazık değil mi temiz havaya ihtiyacı varken :)

Back