2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlım öncelikle adetin 1.günü yumurta büyümez aksine düşmek için hazırlık başlar rahimde. Yumurta adet sonrası 2.haftada tekrar oluşmaya başlar. Öncelikle rahim kendini hazırlar hazırlık bitince yumurta büyür. Tekrar adet olana kadar döllenme olmaz ise vucut yumurtayı atar. Döllenme tarihine göre 3haftalık demişsin fakat 3haftalık bebek kese olarak gözükmez malesef sen döllenme tarihini karıştırmış olabilirsin doktorununda dediği gibi 5haftalık olman gerekiyor. Benimde 6haftalık hesaplanan gebelik 157 hcg değerinde çıkamaz. Dediğim gibi bir kadın gebe kaldığı tarihi bilir zaten planlı ise.

vallahi spor konusunu doktorla gorusmek lazim..
meyve cok yeme ama. misal gunde ortalama 1 mandalina, 1elma, 1 muz olsun... hepsini ara ogun olarak ayri ayri ye... yaninda da ya 1 bardak sut ic, ya da 3-4 kasik yogurt ye...
2 kasik yogurt yiyorum canim sagol

inşallah canım kalbini de duyayım diye bukadar bekledim aslında .ilk hamileliğimde şimdiye kadar 2 defa gitmiştim doktora .bulantılarda geçer inşallah canım

Kizlar mmerhaba. Rabbim nasip ederse bende agustos ayi annesi olucam. En son adet tarihim 5 kasim .10 aralikta idrar testiyle ögrendim.11 aralikta kan testi verdim 1033. Carsamba günü gittik doktora 5 +1 dedi doktorumuz keseyi ördük bir hafta sonra gene gel dedi. Kalp atisi icon sordum daha erken dedi 2 3 hafta sonra dedi . İnsallah sorsorunsuz bor hamilelik olur .

Evet canım planlı olduğu için çok net biliyorum karıştırmam imkansız:) senin dediğine göre 3 haftalık olması gerekiyordu gittiğimde ama normal olanı sat’a göre olan olduğu için 5+4’teydi. Bir de yumurta adetin birinci günü büyür demedim zaten büyümeye başlıyor dedim, yeterli büyüklüğe ulaşınca da çatlıyor o arada salgılanan hormonlarla rahim de kalınlaşıyor. Kalınlaştıktan sonra yumurta büyümez öyle bir şey yok. Bununla ilgili o kadar çok doktor dinledim araştırdım ki bu süreçte oradan biliyorum yani. Senin beta hcg nin az çıkmış olma sebebi belki yerleşme geç olduğu için olabilir ve her bünyeye göre salgılanan hormon miktarı değişir zaten. Bir süre sonra sata uyumlu hale gelir o değer zaten çok hızlı arttığı için:)

inşallah canım kalbini de duyayım diye bukadar bekledim aslında .ilk hamileliğimde şimdiye kadar 2 defa gitmiştim doktora .bulantılarda geçer inşallah canım
Benim de ilk olduğu için iki defa gittm canım:) Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah duyarsın minik kalbini senin ilk gebeliğinde olmuş muydu bulantı? Olduysa ne zaman geçmişti canım?

Evet canım söylediklerinde haklısın hepimiz kadınız neticede hepimiz biliyoruz bu mevzuları. Ben doktorumla görüştüğümde kendisi de hak verdi ve haftamızı ona göre hesapladık. Kendisi özel bir hastanede çok iyi bir doktor. Bu plartformda da ismi çokça geçen bir beyfendi. Herhangi bir yanlışlık yapacağına veya bir yanlışa onay vereceğini düşünmüyorum. Haftaya inşallah kesemizi görmeye gidicez sata kalırsa kalp atışını duyuyordum

Benim de ilk olduğu için iki defa gittm canım:) Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah duyarsın minik kalbini senin ilk gebeliğinde olmuş muydu bulantı? Olduysa ne zaman geçmişti canım?
sabah bulantılatım olmuştu canım ama çok az hemen geçmişti .iştahım çok açılmıştı bulantım olmadığından 18 kilo aldım.
eşim bile busefer sen niye böyle oldun diyor çok farklı bu hamileliğim .zar zor birşeyler yiyorum sonra o yediğimi birdaha yiyemiyorum .gördükçe midem bulanıyor.bugün gözlerim karardı ayağa kalkınca bayılıp düşücem diye korkuyorum evde bakmam gereken oğlum var .zaten çok kilo almak istemiyorum yaptığım en büyük hata hamileyim diye yemek oldu.

Benim de sat 9 Kasım bu durumda Doğum tarihi 16 Ağustos olmalı ve değerimde yüksek olmalı ama ben geç adet oluyorum ve 19.gün yumurtladım. Yani normal adet günümde değerim 174 çıkmıştı geç yumurtladım geç döllenme oldu ve tabi normalde görmem gereken zamanda değerim bin üstünde olmadığı için göremedim doktor keseyi göremediği için herhangi bir planlama da yapmadı bende Çarşamba gideceğim doktor ne diyecek o zaman göreceğiz.

Anladım canım Allah yardımcın olsun senin için daha zor tabii oğlun da olduğu için.Ben de aynı senin anlattığın gibiyim inşallah bir an önce geçer.

İnşallah hayırlısıyla duyarsın kalbini de canım:)

Canım senin mide bulantıların ne zaman başladı
Canım benim 5.hafta bitti 6’ya girdim başladı ama iki gündür çok daha şiddetlendi malesef. Yarın 7.haftaya giriyorum. Bugün sabah içtiğim su bile geri çıktı öğleden sonra ancak kendime geldim ama halsizlik de devam ediyor. Kalkmaya korkuyorum çıkarıcam diye senin de mi var bulantın?

Arkadaslar merhaba banada yardimci olurmusunuz her anne gibi korkularm var malesef benim sat 10 kasim adetimin geciktigi gun idrar testi yaptm silik pozitif cikti 2 gun snra kan verdim 24 cikti doktor gec dollenme olabilir 2 gun snra tekrar kan ver dedi 2 gun sonra verdigimde 70 olmustu cuma gunu vermistim en son doktor saglikli ilerliyo emin olmak icin sali tekrar kan testi istedi bende korkuyorm saliya kadar idrar testi yapmaya devam ediyorum testler bu sekilde koyulasma var dimi yani deger yukseliyo sanirim yardimci olurmusunuz sizin fikriniz nedir eger dusse koyulasmaz sanirim... en ustteki test ilk adet geciktigi gun yaptigim alttakilerde som 2 gundur yaptigim testler

Eklentiler

• 20181216_185532.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 20181216_184301.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 39
Hiç korkma canım koyulaşmış ben de yapmıştım doktora gidene kadar bak böyle olmuştu en sonki testi yaptığım gün 2018 çıkmıştı. 2.testte 65.5 tu. Yani koyulaşıyorsa iyi bir şey rahat ol:)

Reactions: Acy
Bencede güzel yukseliyo gibi duruyo hayırlı olsun canım

Reactions: Acy
Simdi senin testleri gorunce icim rahatladi canim valla :) peki 65 den 2018 e ne kadar zamanda yukseldi ? O zaman bende araniza katiliyorum agustos annesi olarak:)

Ben yarın 5. haftaya giriyorum bu günlerim en güzel günler o zaman daha bulantı yok rahat rahat yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…