- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Bende şükür kusma bulantım yok ben anı kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 63 oldum
Dikkat et canim ya..çok kg almissin.daha çok erken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şükür kusma bulantım yok ben anı kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 63 oldum
Bende kabızlık yok neyseki tam tersi benim de biraz fazla çalışıyor bu aralar. Gaz çok oluyor. mide rahatsızlığım yoruyor beni de malesefBende de fena halde kabızlık sorunu var.Zaten vücudum yatkındı sanırım progesteron içeren vajinal bir jel kullanıyorum sabah akşam o da kabızlığa sebep oluyormuş.Bol bol yogurt kefir tarzı şeyler yiyip bağırsakları çalıştırmamız gerekiyor.Ama iş hayatındayken gerçekten insan zorlanıyor![]()
Kuyruk sokumum ağrıyor dedin ya oyuzden sordum zayifmisin diyeBende şükür kusma bulantım yok ben anı kilo aldım hamile kalmadan önce 57 diydim şimdi 63 oldum
Kız sorma bende hem kiloluydum zaten şimdi yediklerimden bir tat alıyorum bir zevk alıyorum anlatamam. Benim ne kusmam var ne bulantım ne gazım ara ara Nadire’n kasık ağrım var ama zaten 6. Haftadan itibaren başlıyormuş ben daha 4.haftadayom :)Kızlar ben doymuyorum ya sürekli midem kazınıyor hep aç gibiyimm
Teşekkür ederim inşalah yürüyüş yapayım en iyisi ben yürürsem belki daha kötü olurum diye çok zorlamadım kendimiBende 4. Haftalarımda öyleydim. Hatta ortopediye randevu alacaktım. Kendimi bel fıtığı sanmıştım. Yürüyüş yapman gerekiyormuş. Ben biraz yürüdükçe açıldım.
Benimde aynıydı hatta karın ağrısı vardı yani adet gibi değilde üst tarafta biraz. Doktora sordum normal dedi şu an 6+6yım hala devam ediyor. Kuyruk sokumu ağrım da hiç olmazdı doktor bol bol dinlen dedi
Canım bende öyleyim 2saatte bir acıkıyorum midemin suyu apzıma geliyor okadar acıkıyorum. Her acıktığımdada yemek yememeye çalışıyorum atıştırıyorum birşeyler fazla kilo almıyım diye bakalım kaç kiloyla gircez doğuma inşallah kesilir bu açlıkKızlar ben doymuyorum ya sürekli midem kazınıyor hep aç gibiyimm
Kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz? Patörize hazır süt mü alıyorsunuz? Birde folik asidi günün hangi saatinde alıyorsunuz. Aç tok?
Hakkında hayırlısı olsun canim.geç döllenme olabilirmiki ? Kaç haftalikBugün kontrolüm vardı kalp atışı yok dedi %90 boş gebelik dedi bende beklemek istediğimi söyledim bir iki hafta bekleyip görcez
Dr bana ümitlenme dedi, ama benim içim rahat. mucize bebek o, direkten döndü sonuçta.biraz süprizi seviyor gibi
yinede hayırlısı diyorum
Folik asiti sabah işe gitmeden aç karnına içiyorum. Fakat emilimi gece daha iyi diye okumuştum bir yerlerde.Ne kadar süt aldığımı dikkat etmedim ama 500ml tüketilmesi gereken...folik asit ac tok yada günün saati fark etmiyor
kac haftalik suan?
Güzel düşün güzel olsun inşAllah bebişin seninledir. Kaç haftalıksın şuan ?
sağolun kızlar hayırlısını ve sağlıklısını istemekten başka çare yok.Hakkında hayırlısı olsun canim.geç döllenme olabilirmiki ? Kaç haftalik
Olabilirrr çok su içiyorsan bir de acı metabolizmayı canlandırırmış :)Kızlar bende sürekli acıkıp yiyorum ama garip bi şekilde yarım kilo vermişim alacak yere önceden çok tatlı yerdim artık ağzıma süremiyor sürekli acı tuzlu yemek istiyor sanırım tatlıyı bıraktım diye mi zayıfladım ne![]()
Memnun oldum canim rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsinBen hatice 35 yasindayim antalyadayim 8 yillik evliyim .
Hadi insallah canim bekliyorzMerhabaAllah nasip ederse eğer testlerim de doğruysa ben de Ağustos annesi olucam
![]()
Hafif sanci benimde oluyor korma rabbim korur onu stres yapma sakinKızlar birsey sorucam dün evde test ile öğrendim hamileliğimi bugün tahlil yaptırdım hcg 619.9 çıktı doktor şimdilik iyi görünüyor iki gün sonra tekrar gel dedi bi de bende pıhtılaşma olduğundan iğneye başladı kaçgündür ara ara kaşık ve karın ağrım var ama bu akşam alt karın bölgesinde birden bi sancı başladı dedim heralde adet olcam baya ağırdı çünkü sonra geçti ama çokta korktum böyle sancı çeken var mı normal mi
Bizim haftalik gelen sutcumuzvar ondan aliyorum kaynatip hem yogurt yapiyorum hemde iciyorum konu komsuna sor mutlaka gelen sutcu vardir hazir alma benceKızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz? Patörize hazır süt mü alıyorsunuz? Birde folik asidi günün hangi saatinde alıyorsunuz. Aç tok?
Kızlar az önce kan sonucumu aldım, 5hün önce ilk öğrendiğimde 157 çıktı hcg şuan 3171 çıkmış![]()
Benimde ççok ayakta kaldığımda oluyor galiba çünkü uzanınca iyiyimBende 4. Haftalarımda öyleydim. Hatta ortopediye randevu alacaktım. Kendimi bel fıtığı sanmıştım. Yürüyüş yapman gerekiyormuş. Ben biraz yürüdükçe açıldım.
Benimde aynıydı hatta karın ağrısı vardı yani adet gibi değilde üst tarafta biraz. Doktora sordum normal dedi şu an 6+6yım hala devam ediyor. Kuyruk sokumu ağrım da hiç olmazdı doktor bol bol dinlen dedi