Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhabalar, kısmetse 2019 Ağustos’ta anne olacağım. 3+4 haftalık hamileyim. 2 gün önce idrar testinde öğrendim akşamına kan verdim. HCG 157 çıktı. Bugun doktor kontrolünde kese henüz gözükmedi haftaya inşallah
ayy geçmiş olsun canım.. aramızda 1 gün var ben pazartesi günü gittim doktora haftaya çarşamba gel dedi. O yüzden sıkıntı yapma bence yat dinlen..Merhaba hanimlar bende kese görmeye gitmek icin randevu ararken acillik oldum bagirsak enfeksiyonu gecirdim. 3 gündür yatiyorum insallah bebisim iyidir. Agir gecirdim kramplar kusma simdi halsiz yatiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Bende sigarayi biraktim hamile olduğunu öğrenince habire yemek nolcak sonum belli degilBende bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonuçlar. 24 aralıkta kadın doğumdan randevu aldım. Ayrıca şimdiden 3 kg almışım. Şerbetli tatlının yanında ayran içiyorum bravo ben
gunluk ped kullanmasan keske. o da enfeksiyonu artiriyr. onun yerine ic camasiri degisseniz devamli.Anladım teşekkür ederim bilginiz için
Bende dinleniyorum. Elimden gelen bir sey yok ne güzel keseyi görmüssündür saglicakla gelsinler insallah.ayy geçmiş olsun canım.. aramızda 1 gün var ben pazartesi günü gittim doktora haftaya çarşamba gel dedi. O yüzden sıkıntı yapma bence yat dinlen..![]()
Doktorun cok ilgisizmiş başka doktora git bence. Bu arada hayırlı olsun:)
Parol, minoset, vermidon gibi parasetamol içeren ağrıkesicilere doktor izin veriyor.Baş ağrısı için yaptığınız doğal bişey varmı hamişler dayanmaya çalışıyorum ama ağrı gittikçe artıyor ilaç almak istemiyorumm![]()
Parol, minoset, vermidon gibi parasetamol içeren ağrıkesicilere doktor izin veriyor.
Tabi özel bir alerjiniz yoksa
Teşekkür ederim, hoşbuldumHayırlı olsun canım hoşgeldin
Migren türüyse buz uygulamak, başı bir tülbentle sıkmak da iyi geliyor.Parol kullanabilirsin demişti ama yinede doğal bişeyler varsa onlardan deneyim demiştim normalde hemen ilaç alırım ama bebiş olunca 2 kere düşünüyor insan![]()
Hayırlı olsun canım, tahminen 5haftalık herhalde bebişin. Vakit kaybetmeden doktoruna gidip keseyi görmelisin ve folikasite başlamalısınKızlar sonunda bu sabah yaptırdım kan testini. Biraz önce baktım internetten sonucum 650 çıktı çok mutluyumrabbim inşallah isteyen herkese nasip eder herkes için dua edeceğim
![]()