• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya sizinle aramızda bir gün varmış ne kadar yakınız :emir_bebek: siz hiç kontrole gittiniz mi acaba ben henüz hiç gitmedim de. keseyi ve bebeği gördünüz mü. gitmişken hepsini göreyim istiyorum aslında.:KK17:[/QUOTE

Normalde benim günüm bu değil daha fazla çıkıyo güne göre 8 hafta çıkıyo ama doktor güne göre daha küçük dedi ultrasonda göründü bu hafta sonunda kalp atışını duyucam inşallah :KK49:

hımmm öyle mi son adet tarihiniz neydi acaba? ben zaten bu haftalık hesaplamalardan hiç bişey anlamıyorum henüz :110: rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyormuş ki :) kaç haftada keseyi görmüştünüz acaba siz

Aynen canım ah benim şu evhamların çift çizgiyi gördüm İnan sevinemedim bile sürekli içimde bir korku ya dış gebelikse ya kimyasalsa önüne geçemiyorum bu korkunun değerimde yükseldi ama yine de korkuyorum yani. Güzel düşünelim doğru söylüyorsun daha birbirimize cinsiyeti söyleyeceğiz değil miii :)

Resmeennn iyi düşünme özürlüyüm yaaa insan oturur araştırır ilk zamanlar nasıl beslenmeliyim bebeğime ne iyi gelir ben dış gebelik kimyasal gebelik araştırıyorum keseyi de 1 hafta sonra görebilirim ancak değer o zaman artmış olur ama yine de insan korkuyor .

Değerin çok güzel Canım doktora gidersen keseyi görürsün 1000 üzeri olduğunda kese görülme ihtimali oluyormuş artık. Stres yapma ben hiç gebelik geçirmediğim halde korkuyorum sen geçirmişsin korkman normal ama senin için de benim için de Korkunun ecele faydası Yok güzel düşünelim güzel olsun:)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın neden riskli demişti acaba bir de kontrollere ne zaman başladınız acaba :) güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz
Ismin bile umutsuz :KK48: sabredip beklemekten başka yapicak bişey yok canım tadını çıkaralım hamileliğin. o kadar çabuk geciyoki sonra yaptığımız stresle kalıyoruz. Güzelliklerini görmek lazım

Sordum nedeni yok bileyiz dedi kanama alani dahada büyümüş risk devam ediyo ama ilginctirki asagidan hic kanamam yok ne yapmaliyim bilmiyorum isten ciksam olmaz devam etsem olmuyo arada kaldim allah onu bize bagislasin saglikla insallah...
Amin güzelim ben de bu süreçte hastaneye gtmk için zor izin alyrdm stres olmasn denyrdu ya hep işten izin aldım sağlık işlerimi halledene kadar ücretsiz izinlym dedim. Suratlar asıldı ama orda stres yumagndydm kafam rahatladı sonrası

hımmm öyle mi son adet tarihiniz neydi acaba? ben zaten bu haftalık hesaplamalardan hiç bişey anlamıyorum henüz :110: rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyormuş ki :) kaç haftada keseyi görmüştünüz acaba siz

Son adet tarihim 27 Ekim geçen hafta doktora gittiğimde baktı ultrasonda göründü çok küçük 1 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi bekliyorum bende bakalım :)

Amin güzelim ben de bu süreçte hastaneye gtmk için zor izin alyrdm stres olmasn denyrdu ya hep işten izin aldım sağlık işlerimi halledene kadar ücretsiz izinlym dedim. Suratlar asıldı ama orda stres yumagndydm kafam rahatladı sonrası
Ben ogretmenim işin kötü yani dersler boş gecince bir iki sorun olmasada 3. De sorun oluyor..
Sen ne icin sürekli doktora gitmek zorundasin yani umarim gebeligin normal seyrinde geçiyodur

Son adet tarihim 27 Ekim geçen hafta doktora gittiğimde baktı ultrasonda göründü çok küçük 1 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi bekliyorum bende bakalım :)

hımm anladım canım hadi inşallah :) bende baktım ama randevu bulamadım hiç. randevu bulup gidene kadar herhalde bende kalp atışını duyacak kadar olurum bir sıkıntı yoksa inşallah :) dış gebelik vs gibi şeylerden korkuyorum ama dış gebelik yada kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmiyordur sanırım öyle biliyorum. 6024 benim değerim.

Merhaba hanimlar bende kese görmeye gitmek icin randevu ararken acillik oldum bagirsak enfeksiyonu gecirdim. 3 gündür yatiyorum insallah bebisim iyidir. Agir gecirdim kramplar kusma simdi halsiz yatiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

teşekkür ederim. Zaten çok dikkat ediyorum temizliğe sürekli günlük ped değiştiriyorum temiz kalması için. evet doktorda bana toz vericem akşam iç bi bardak suyla dedi. umarım çabuk geçer. Birde ben değerlerden hiç bşy anlamadım enfeksiyon değeri hangisi oluyor acaba bilginiz var mı?
Canim gecmis olsun insallah mesajini goruncw dayanamadim lutfen gunluk ped kullanma usenme kilotunu gunde 3 4 seferde olsa degistir doktorum bana temizligne dikkat etmelisin dedi ve gunluk ped kullanma pecete vs koyma kullanma sampuan yada sabun vs ile bolgeni yikama okendi akintisiyla zten koruma sini yapiyor sankin kimyasal urunleri surme dedi taharetlen ve cok kurulama dedi sana tavsiyem hicbirsey koyma ve kullanma enfeksiyonun en etkili ilaci sudur gunde 2.5 lt 3 lt iceceksin sık idrar yaoacaksin 2 gune gecer stres yapacak bi durum degil en kisa zamanda atarsin insallah

Ben ogretmenim işin kötü yani dersler boş gecince bir iki sorun olmasada 3. De sorun oluyor..
Sen ne icin sürekli doktora gitmek zorundasin yani umarim gebeligin normal seyrinde geçiyodur
Endokrin gittim kortizol seviyem yüksekti tekrar tahlil baktir derken 3 gün onun için gittim çünkü kadın doğum hormon tahlili iyi çıkınca her şeyine baktrmak istedim. Ki yumurta takibi yaptrmayi dusunyrdm bu ay ;)

Merhaba hanimlar bende kese görmeye gitmek icin randevu ararken acillik oldum bagirsak enfeksiyonu gecirdim. 3 gündür yatiyorum insallah bebisim iyidir. Agir gecirdim kramplar kusma simdi halsiz yatiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Merhaba canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda duzelirsin allah sifa versin korkma stres yapma kendine o daha etkili malesef bikacgun gecince kendini daha iyi hissedeceksin

Merhaba canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda duzelirsin allah sifa versin korkma stres yapma kendine o daha etkili malesef bikacgun gecince kendini daha iyi hissedeceksin
İnsallah tesekkür ederim kivranmaktan stres yapmaya vaktim olmadi ama bugun biraz toparlaninca ister istemez endiseleniyorsun. Insallah cuma doktora gidersem rahatlicam.

Canim gecmis olsun insallah mesajini goruncw dayanamadim lutfen gunluk ped kullanma usenme kilotunu gunde 3 4 seferde olsa degistir doktorum bana temizligne dikkat etmelisin dedi ve gunluk ped kullanma pecete vs koyma kullanma sampuan yada sabun vs ile bolgeni yikama okendi akintisiyla zten koruma sini yapiyor sankin kimyasal urunleri surme dedi taharetlen ve cok kurulama dedi sana tavsiyem hicbirsey koyma ve kullanma enfeksiyonun en etkili ilaci sudur gunde 2.5 lt 3 lt iceceksin sık idrar yaoacaksin 2 gune gecer stres yapacak bi durum degil en kisa zamanda atarsin insallah
Teşekkür ederim. Günlük ped kullanmak zararlı mı yani?

Ne güzel kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor ki ben yılbasından sonra gitcem bi problem çıkmazsa 3 hafta sonra gel dedi doktorum
Çoğu gebelikte 6. Haftada duyuluyormuş. Ben daha hiç gitmedim kadın Doğuma bi iki hafta bilerek bekliyorum gitsem şimdi kese oluşmuş bir iki hafta sonra gel kalp atışı için der gerek Yok gitmedim o yüzden canım

Back