2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Instamom bestmom havalari zaten beni benden alıyor gösteriş show övünmek sahte sahte şeyler herkesin maddi düzeyi farkli yaşadığı şehirlerin imkanları aynı değil ve göze sokmak bunu sürekli vurgulamak bana komik ve basit geliyor... bence cocuk icin en faydalı şey anne babasıyla sevdiği insanlarla vakit geçirmesi sevgi dolu bir ortamda büyümesi kavgasız huzursuz bir ortamda olması saf sevgiyle buyumesi gerisi zaten ilerde okulla diğer sosyal çevreyle ekleniyor

Son düzenleme:
Valla ne diim soylenecek her seyi soylemissin goruyorsunuz anlatmaya gerek yok her cocugu kwndi icinde degerlendirmek gerek hepsinin zaten farkli ozellikleri ve farkli yetenekleri var. Cok fazla yaris hem annenin hem cocugun psikolojisini bozar

Valla ne diim soylenecek her seyi soylemissin goruyorsunuz anlatmaya gerek yok her cocugu kwndi icinde degerlendirmek gerek hepsinin zaten farkli ozellikleri ve farkli yetenekleri var. Cok fazla yaris hem annenin hem cocugun psikolojisini bozar
Ben hatirliyorum ilkokulda neden 100 almadın diye arkadaşımı annesi dövüyordu neden 100 değil mantığa bakarmisin kiz hep stres gergin odaklanmama problemi yaşadı sınavlarda kaygı bozukluğu vardi istediği dilediği yeri kazanamadı diye annesi mutlu olamadı her zaman kızı eleştirdi her zaman kiyasladi fazla hırs herkese zarar verir yazıktır ya

Parka benim oğlan da gidiyor gerçi, yine de sanki ona yetmiyor. Her çocuk gerçekten farklı, benimki çok sevdi okul oyun grubunu, oraya oyuncaklı okul diyor komşumun oğlunu da götürdüm 2 kere o o kadar bayilmadi mesela.

Bu denver 2 de galiba ayına gore bazı şeyler var, 2 ila 5 yaşa farklı kriterlerle bakiyorlardir yok artik yani farklıdır dimi

Aha bu gelecekte ben

Evvet leydis end centilmin
Çocuklarınız yalan söylüyor mu? Size kata kulli yapıyor mu?
Kvme cikmak istedi ama kvmin beni sevmediğini söyledi (imkansız) Sonea çözdüm; ben orda olmayacağım ve o telefona ulaşabilecek, ben varken oynayamiyor ben yokken punduna getiriyor bi şekilde

Benimkinde de ufak bir sahtekarlık var tablet istiyor hayır diyorum ablasına gidip izin verdi diyor Allah'tan ev ufak ta ablasi yemiyor

Benimkinde de ufak bir sahtekarlık var tablet istiyor hayır diyorum ablasına gidip izin verdi diyor Allah'tan ev ufak ta ablasi yemiyor
Tabiki adamlar .ot kadar boyla neler neler ne dumenler çeviriyorlar yumuşak karın girmeler kendilerine göre herseyi ama oleydi demeler olayları istedikleri gibi yonlendiriyorlar

bizimkici doğrucu davut :) yanlış anlayıp öyle anlatabilir belki. ama "çocuktan al haberi gibi."
Eve yeni alınan herşeyi teyzesine gösteriyor.
Baba anneye bunu dedi, buraya gittik diye dökülüyor hemen. Henüz çıkarı için yalan atmayı bilemiyor ağlamayı tercih ediyor istediği olmayınca ya da kafa tutuyor. annecim bunu yapamayız diyorum "yaparızzzz" ayağını yere vuruyor.sonu hep ağlamaklı bitiyor.

Selam analar nasılsınız?
Önceki sayfaları okuyamadım, son sayfaya göz gezdirip bodoslama dalıyorum muhabbete.
3 yaşta bir duruluruz sanmıştım ama 2 yaş sendromunun devamı niteliğinde olduğunu farkedince kaderime teslim oldum. Abi bu kadar kuduruk bir çocuk olamaz. Neyse Eylülde okulluyuz inşallah bakalım bizi neler bekliyor.

Var mı aramızda kreşe/anaokuluna giden? (Çalışmayan anneler için soruyorum bunu, çalışan anneler çoktandır okula gönderiyor ve o bebeler alışkın.)
Neler değişti hayatınızda okulla beraber?
Bu arada yalan konusu geçmiş bizde yalan yok şimdilik, ama birkaç kötü olaya şahit olurken biz de kötü kelime öğrendik diyebilirim. Geçen gün bahçede “anne bak ş..siz kedi gelmiş” dedi mesela. Ne tepki vereceğimi bilemiyorum, çok kızmadan ayıp ve kötü olduğunu anlatıyorum işte, bu şekil durumlar…

Hosgeldiniz Kres bizde daha germe yaptı ama bir asama deyip süreci bekliyoruz ama insanlığa dönüş efsane Allah kresi icat edenden razı olsun

ne bileyim ya benim hayalimdeki çocuk değil bu yavaş oldu bazen beni çok zora düşürüyor ön yargılı olması.

Zeka kısmına çok takılmıyorum açıkçası. aklıma gelmedi götürmek hiç.
Gelişim olarak Pedagog arkadaşım var. onunla sohbet ediyoruz arada. Denizi de genel olarak gözlemliyor. Bir durum tespit etse söyler diye düşünüyorum. Çocuk doktorumuz zaten kontrollerde soruyor ve bunlar olmalı şöyle şöyle geliştirin diyordu.

Pandeminin etkisi var bizim çocukların üstünde. bunu da düşünmek gerek. bu tüm ebeveynler için farklı bir tecrübe.

kesinlikle kendi çocuğuna odaklanma konusuna katılıyorum tatlım. herpsinin yeteneği farklı ve bence bizim gibi ebeveynlere sahip oldukları için çok şanslılar ay azıcık da kendimizi övelim ve motive edelim yahuuuu.

Dün bir söz okudum.

"kendi çocukluk travmalarını çözmeye çalışırken, bir yanda çocuğuna travma bırakmamaya çalışmak... bu da bizim jenerasyonun kısmetiymiş..."
Zeytin Ağacı dizisinden sonra " seninle başlamadı" kitabına bir dönüş , bir arayış, bir çözümleniş bakış açısı oluştu insanlarda.

ya çok şey bekliyon ama sen bu yavrulardan

Okulları gezdik.
Bir okulu ve çocuklara yaklaşımını çok beğendim.
Ancak ileri tarihte olan taşınma durumumuz yakın döneme çekildi. Tam da okula başlama dönemine denk gelecek.
Pedagog arkadaşıma danıştım ve bu süreci teyzesi ile atlatması onun sürece alışması konusunda daha yardımcı olacağını söyledi. Okul oluşumu ile birlikte yalnız hissetme duygusuna gidebileceğini söyledi. Okuldaki pedagog da bu şekilde yönlendirince, Teyzemiz ile yeni evimize alıştıktan sonra sürece başlayacağız. Okul ile konuştuk tabi ki dönem içinde de kayıt yapabilirsiniz dediler. Biz şimdilik oyun grubu ile devam edeceğiz.
Okula başlayan ve başlayacak olan tüm miniklere ve Ağustos analarına başarılar dilerim

Ben ekimde baslaticam, kafam rahat. Komsumun oğlu aynı sınıfa Eylül'de başlayacak, ondan alırım haberleri ve olaylara hazırlanırim

Ben ekimde baslaticam, kafam rahat. Komsumun oğlu aynı sınıfa Eylül'de başlayacak, ondan alırım haberleri ve olaylara hazırlanırim
ooooo iyisinnn gelsin motorlu gezmelerrrrrr :) Bazen esnek çalışan ya da ev annesi olmak isterdim diye düşünüyorum. şu kreşli günlerde me time çok harika olurdu :))))

Bu sabah bir oyuncak kurmak istedi. Ben de dedim ki ben işe gideceğim akşama baban ile kurarsınız. düşündü tamam dedi. sonra teyzesi geldi . odasına götürdü bunu yapalım dedi. ben de ama biz ne konuştuk teyzen onu yapamayabilir, babayı beklemelisin dedim. anne sen işe gitsene dedi bana işe git hadi anne al çantanı dedi çantamı elime verdi kapıyı açmaya gitti ben işe gideyim ki oyuncağı teyzesine yaptırsın yalan yok ama katakulli var gibi sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…