Korkum okulda her gün kavga itme kakma ısırılmış tirmiklama oluyor inşallah okul basmazsinBen ekimde baslaticam, kafam rahat. Komsumun oğlu aynı sınıfa Eylül'de başlayacak, ondan alırım haberleri ve olaylara hazırlanırim
Kim ne derse desin bence erkek anneleri kız anneleriyle bir değilKorkum okulda her gün kavga itme kakma ısırılmış tirmiklama oluyor inşallah okul basmazsin
Dun efeye kiz cocugu saldırdı suratı tırmık içinde kızların yüzde 70 i sakin erkek çocuklarına göre ama onlarda da aktifler var dünkü vaka baya sorunlu kiz kresteki herkesi bıktırdı Efede surekli onla kavga halinde bakalim ne olcakKim ne derse desin bence erkek anneleri kız anneleriyle bir değilbiz kesinlikle cennetligiz
Yok be ne basicam, doğal seleksiyon güçlü olan hayatta kalırKorkum okulda her gün kavga itme kakma ısırılmış tirmiklama oluyor inşallah okul basmazsin
Kızların bazısı gerçekten böyle, oyun grubu sayesinde çok çeşitli çocuk gördümDun efeye kiz cocugu saldırdı suratı tırmık içinde kızların yüzde 70 i sakin erkek çocuklarına göre ama onlarda da aktifler var dünkü vaka baya sorunlu kiz kresteki herkesi bıktırdı Efede surekli onla kavga halinde bakalim ne olcak
Valla ekranla ilişkili diyorlar ama ben hiç bırakmadım 6. Aydan beri telefon yemek saatlerinde var illaki tetikliyordur sonucu merak edenlerdenim.yaz lütfenBu arada dikkat süresindeki azalma, söz dinlememe, bazı kötü davranışlar vs vs dolayısıyla evdeki tvyi 3 gündür arızalı diyerek kapattim, eskisi gibi ekransiz hayata döndük.
Bizim evde tablet yok ama tableti olanlar var diye aşkı var ufakligin, büyükannesinin telefonundaki oyunları da sildik yukarı kaldırın alamasin dedim (onlar da başa cikamiyormus bilmiyorum yapabilecekler mi) vs vs.
İşe yarar bir gelişme görürsem yazarım.
Dayanamıyorum bazen, anlatsam kelimelere dokemem öyle daralmış hissediyorum, molaya ihtiyacım var diyorum sesimi duyan yok, alnıma yapistiracam en sonValla ekranla ilişkili diyorlar ama ben hiç bırakmadım 6. Aydan beri telefon yemek saatlerinde var illaki tetikliyordur sonucu merak edenlerdenim.yaz lütfen
Artık yetemiyoruz birbirimizden sıkıldık biraz uzaklasmalari şart kres gerçekten lazım insan olduğumuzu anladık inan sanada terapi etkisi yapicak
Okul kapandığından beri dip dibeyiz biz de. Aynı durumdayımDayanamıyorum bazen, anlatsam kelimelere dokemem öyle daralmış hissediyorum, molaya ihtiyacım var diyorum sesimi duyan yok, alnıma yapistiracam en son
Az kaldi az şafak doğan gunesOkul kapandığından beri dip dibeyiz biz de. Aynı durumdayımDinlenmek için dışarı çıkarıyorum resmen. Şu tatil çabuk bitsin diye dua ediyorum Her duyduğu kötü kelimeyi öğrenip söylüyor. İstediği olmayınca sinirleniyor vurmaya çalışıyor. Ya da bir şeyleri atıyor dolap kapaklarını vuruyor. Nerede çıkılmayacak yer var tepesine çıkıyor. Ellenmeyecek her şeye elliyor. Açık cam gördü mü koşuyor bin kere anlatıyorum tehlikeli diye yok yani Dışarıda görenler de çok sakin zannediyor bir de Gerçi artık dışarıda da sapıtmaya başladı. Çok değişik bir çocuk oldu ya
3 senedir dipdibeyiz işte öyle düşünOkul kapandığından beri dip dibeyiz biz de. Aynı durumdayımDinlenmek için dışarı çıkarıyorum resmen. Şu tatil çabuk bitsin diye dua ediyorum Her duyduğu kötü kelimeyi öğrenip söylüyor. İstediği olmayınca sinirleniyor vurmaya çalışıyor. Ya da bir şeyleri atıyor dolap kapaklarını vuruyor. Nerede çıkılmayacak yer var tepesine çıkıyor. Ellenmeyecek her şeye elliyor. Açık cam gördü mü koşuyor bin kere anlatıyorum tehlikeli diye yok yani Dışarıda görenler de çok sakin zannediyor bir de Gerçi artık dışarıda da sapıtmaya başladı. Çok değişik bir çocuk oldu ya
Özlemek güzeldir3 senedir dipdibeyiz işte öyle düşün
Şu anda hic bisi vermiyorum. Bir ara damla venatura d verdim ama düzen sağlayamadım. Balik yagi alıyorum bozuluyor falan derken onu da aylardır almadım.Sevgili anneler bebelerinize gıda takviyesi olarak neler kullanıyorsunuz fikir amacli paylaşırsanız çok sevinirim
Biz d vitamini sprey
Balik yagi
Imunol kullaniyoruz
Bağışıklık için bir şeyler araştırıyorum imunol değiştirmeyi düşünüyorum onun yerine voopun bir takviyesini doktor onerdi sizleri merak ettim şunu kullandim memnunum diyen varsa alırım.bir dal malum 2 aydir kreşe başladı baslayali her hafta acildeyiz
Gerçekten 8 haftadır acildeyiz berbat bir süreç Allah en az hastalikla geçirmenizi nasip etsin süreci bence şimdiden başla bağışıklık güçlensinŞu anda hic bisi vermiyorum. Bir ara damla venatura d verdim ama düzen sağlayamadım. Balik yagi alıyorum bozuluyor falan derken onu da aylardır almadım.
Ayıcık şeklinde probiyotik veriyorum kaka yumuşatıp tutmada zorlansin diye.
Benim de Eylül'de baslamam gerekir herhalde takviyelere, ekimde okulla birlikte ayvayi yiycezzaten alerjisi var üstüne ateşi hızlı yükselen bir birey
Ateşi mi çıkıyor neden acile gidiyorsunuz? Anlat da onumdekileri bileyimGerçekten 8 haftadır acildeyiz berbat bir süreç Allah en az hastalikla geçirmenizi nasip etsin süreci bence şimdiden başla bağışıklık güçlensin
Her hafta bisey ama her hafta standart ates çıkıyor ilk hafta oksuruk geniz akintisi atesAteşi mi çıkıyor neden acile gidiyorsunuz? Anlat da onumdekileri bileyim
Owww cidden basla sen şimdiden pas vitaminOo beni eğlenceli günler bekliyor; ateşi mi çıkıyor dediğim anda 39 olan çocuk zaten bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?