2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ekimde baslaticam, kafam rahat. Komsumun oğlu aynı sınıfa Eylül'de başlayacak, ondan alırım haberleri ve olaylara hazırlanırim
Korkum okulda her gün kavga itme kakma ısırılmış tirmiklama oluyor inşallah okul basmazsin

Kim ne derse desin bence erkek anneleri kız anneleriyle bir değil biz kesinlikle cennetligiz
Dun efeye kiz cocugu saldırdı suratı tırmık içinde kızların yüzde 70 i sakin erkek çocuklarına göre ama onlarda da aktifler var dünkü vaka baya sorunlu kiz kresteki herkesi bıktırdı Efede surekli onla kavga halinde bakalim ne olcak

Eklentiler

• Screenshot_20220819-083035_WhatsApp.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 43
Korkum okulda her gün kavga itme kakma ısırılmış tirmiklama oluyor inşallah okul basmazsin
Yok be ne basicam, doğal seleksiyon güçlü olan hayatta kalır çok daraldim, hiç söz dinlemiyor, sokakta çok iyiyiz ama eve dönerken başlıyoruz eve girince de yükselmeye devam ediyor gerginlik artık yoruldum, başa çıkamıyorum, molaya ihtiyacım var yıprandım.
Kızların bazısı gerçekten böyle, oyun grubu sayesinde çok çeşitli çocuk gördüm

Bu arada dikkat süresindeki azalma, söz dinlememe, bazı kötü davranışlar vs vs dolayısıyla evdeki tvyi 3 gündür arızalı diyerek kapattim, eskisi gibi ekransiz hayata döndük.
Bizim evde tablet yok ama tableti olanlar var diye aşkı var ufakligin, büyükannesinin telefonundaki oyunları da sildik yukarı kaldırın alamasin dedim (onlar da başa cikamiyormus bilmiyorum yapabilecekler mi) vs vs.
İşe yarar bir gelişme görürsem yazarım.

Valla ekranla ilişkili diyorlar ama ben hiç bırakmadım 6. Aydan beri telefon yemek saatlerinde var illaki tetikliyordur sonucu merak edenlerdenim.yaz lütfen
Artık yetemiyoruz birbirimizden sıkıldık biraz uzaklasmalari şart kres gerçekten lazım insan olduğumuzu anladık inan sanada terapi etkisi yapicak

Dayanamıyorum bazen, anlatsam kelimelere dokemem öyle daralmış hissediyorum, molaya ihtiyacım var diyorum sesimi duyan yok, alnıma yapistiracam en son

Dayanamıyorum bazen, anlatsam kelimelere dokemem öyle daralmış hissediyorum, molaya ihtiyacım var diyorum sesimi duyan yok, alnıma yapistiracam en son
Okul kapandığından beri dip dibeyiz biz de. Aynı durumdayım Dinlenmek için dışarı çıkarıyorum resmen. Şu tatil çabuk bitsin diye dua ediyorum Her duyduğu kötü kelimeyi öğrenip söylüyor. İstediği olmayınca sinirleniyor vurmaya çalışıyor. Ya da bir şeyleri atıyor dolap kapaklarını vuruyor. Nerede çıkılmayacak yer var tepesine çıkıyor. Ellenmeyecek her şeye elliyor. Açık cam gördü mü koşuyor bin kere anlatıyorum tehlikeli diye yok yani Dışarıda görenler de çok sakin zannediyor bir de Gerçi artık dışarıda da sapıtmaya başladı. Çok değişik bir çocuk oldu ya

Az kaldi az şafak doğan gunes

3 senedir dipdibeyiz işte öyle düşün

Sevgili anneler bebelerinize gıda takviyesi olarak neler kullanıyorsunuz fikir amacli paylaşırsanız çok sevinirim
Biz d vitamini sprey
Balik yagi
Imunol kullaniyoruz
Bağışıklık için bir şeyler araştırıyorum imunol değiştirmeyi düşünüyorum onun yerine voopun bir takviyesini doktor onerdi sizleri merak ettim şunu kullandim memnunum diyen varsa alırım.bir dal malum 2 aydir kreşe başladı baslayali her hafta acildeyiz

Şu anda hic bisi vermiyorum. Bir ara damla venatura d verdim ama düzen sağlayamadım. Balik yagi alıyorum bozuluyor falan derken onu da aylardır almadım.
Ayıcık şeklinde probiyotik veriyorum kaka yumuşatıp tutmada zorlansin diye.
Benim de Eylül'de baslamam gerekir herhalde takviyelere, ekimde okulla birlikte ayvayi yiycez zaten alerjisi var üstüne ateşi hızlı yükselen bir birey

Gerçekten 8 haftadır acildeyiz berbat bir süreç Allah en az hastalikla geçirmenizi nasip etsin süreci bence şimdiden başla bağışıklık güçlensin

Biz takviye kullanmıyorız şu an. Bazen aklıma geldikçe D vitamini veriyorum. Balık yağı kullandık ara ara. Düzenli kullandığımız bir şey yok yani Efelihayat
I ikuayko bizde kreşe başladığı haftadan itibaren 2 ay her hafta ateşlendi. Kanda da enfeksiyon çıkmıştı. Sonra ateş geçti bu defa bitmeyen burun tıkanıklığı başladı. Öksürük de vardı bir süre. Tatile girince geçti. Şimdi korkuyorum haftaya yeniden başlıyoruz

Ateşi mi çıkıyor neden acile gidiyorsunuz? Anlat da onumdekileri bileyim
Her hafta bisey ama her hafta standart ates çıkıyor ilk hafta oksuruk geniz akintisi ates
İkinci hafta grip tarzi ates
Üçüncü hafta ishal ates
Dördüncü hafta ates hepsi karışımı derken bu şekilde kombin halinde 8 haftadir gidiyoruz surekli surekli

Devlet kresiyle gorustuk 36 aydan itibaren alan 1-5 arasi... Gonderen kadin dediki go... Kakasiyla gonderdiler dedi temizleyecek gorevli olmadigi icin, agiz burun sumuk icinde... Fiyat 850 ve bu deidgim yer pilot okul amma velakin neticede devlet okulu imtiyaz bir yere kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…