2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar hanımlar herkese iyi ve mutlu bayramlar
Oğlum gecen pazartesi den beri bezi bıraktı küçük tuvalette hiç sorun yok ama büyük tuvaletini zorda kalmadıkça yapmıyor.
Doğduğundan beri her gün Kaka yapmaya alışmış çocuk 3 günde bir zor yapıyor ve popom acıyor deyip duruyor. Bez takayım ona yap diyorum onu da kabul etmiyor. İyice canım sıkıldı açıkçası acı çekiyor ona çok üzülüyorum
Böyle birsey yaşayan var mı nasıl atlattiniz

Owww biz hala baslayamadik ya zor bir durum Allah yardım etsin herkese iyi bayramlarrr

Benim arkadasim her gin 3-4 kayisi yedirdi hafif ishale cevirince tuvalete hemen tutuyodu zaten kakasini turamiyo cocuk oylw oyle alistirmisti

Benim arkadasim her gin 3-4 kayisi yedirdi hafif ishale cevirince tuvalete hemen tutuyodu zaten kakasini turamiyo cocuk oylw oyle alistirmisti
Benimki tuhaf çocuk kayısı yediremiyorum 1 tane o da zorla dün akşam telefonla doktora sorduk yumusatsin diye bir ilaç önerdi onu aldık. Bol sıvı vermeye çalışıyorum ki kendi yapsın. Ne güzel gidiyoruz derken bu hiç iyi olmadı

Ama cok normal hep en zor kaka zaten bizimkide ilk zmanlar kakasindan korkuyodu en son kitaplar mitaplar teonun kaka kitabindan cok etkilenmisti bi kere bana sen cik ben kendim yapicam dedi sonra kakasini yapmaya basladi kakanin cok korkunc oldugunu soyluyodu basta. Kakam gic gelmesin diyodu. Sonra ben kakamo cok seviyorum dedi bu dediklerim 15 gun sonra oldh.

Ne güzel maşallah Bende alayım o kitabı bari. İnşallah benimki de çözer

Ne güzel maşallah Bende alayım o kitabı bari. İnşallah benimki de çözer
3 lu kitap bak belki isine yarar bizde cok ise yaradi

Çok teşekkürler bizde tuna bin kitabı vardı bugün de D&r den Teo nunkini de aldık ama hala yapamıyor

Çok teşekkürler bizde tuna bin kitabı vardı bugün de D&r den Teo nunkini de aldık ama hala yapamıyor
Ama daha cok yeni tatlim valla stres yaapma anca anca... Kitabi alir almaz zatwn yapmasini bekleme yapacak insallah o kaka goruntusunun korkunclugu ole ilgili onyargiyi kafalarindan atmalari biraz suruho

Mutlu da bezi bırakınca kaka yapmak istemedi, hala da çiş ve kaka için çok istekli değil; tuvalette olduğu sürede hayatı kaciracagini falan düşünüyor herhalde, bilemiyorum.
Kayısı evet işe yarar, bebekken kaynatir blendir yapar püre gibi yedirirdim. Şimdi de vermeye çalışıyorum tabiki yerse
Mesela 3 gündür falan kaka yapmadı yine.

Biz artık bayramın 2. Günü acillik olduk. Kakasını yapmadığı için sertleşmiş sürekli totom acıyor diye agliyordu.lavman yapıldı malesef. Doktor gaita yumuşatıcı bir ilaç önerdi bununla rahat yapar tuvalet eğitiminden vazgeçmeyin dedi. Zaten kendisi de bez istemiyor ama kakasını yapmak ta istemiyor cidden artık ne yapacagimi bilemiyorum. İşi inada bindirdi çiş için bile kimseye çaktırmadan lazimliga oturup halletmeye çalışıyor. Üzerine gitmiyorum hatta istersen bez takalım diyorum ona da nau nau
Bir de 3 yaş sendromu yüzünden fazlaca inatçı kayısıyı ağzına sürmüyor, suyu bile zorla içiyor herşeye bir inat halinde. Yıpranmış hissediyorum artık

Biraz salsan mi acaba hazır değil sanirim akışına bırak bakalim önemli olan mutlulukları ya gecmis olsun yavrum kiyamam

Karnım ağrıyor kakam yok diye geziyor. Tuvalete oturmuyor. Kakası olduğunu kabul etmiyor.
Benzer durumdayız yani.

Biraz salsan mi acaba hazır değil sanirim akışına bırak bakalim önemli olan mutlulukları ya gecmis olsun yavrum kiyamam
Ben salmaya dünden razıyım da kendisi artık bez de istemiyor. Bana kalsa sonra tekrar deneyelim ama İzmir sıcağında o rahatlık hoşuna gitti beze tahammülü yok artik
Karnım ağrıyor kakam yok diye geziyor. Tuvalete oturmuyor. Kakası olduğunu kabul etmiyor.
Benzer durumdayız yani.
Kesinlikle aynısı tatam yok diyor sürekli

Kızlar slm
Herkes ıyııdır ıns.
Bızde 3yas sendromlarıyla yasamaya calısıyoruz.
En buyuk sorunumuz yemek yememesı suara.
Sulu yemek yemıyor,corba ıcmyor(corba kıstan berı ıceremıyorum)
Sulu yemek sadece bezelye ve taze fasulye sevıyor(o da domateslı yapılcak salca konmıcak)
Peynır yemıyor
Omlet,haslanmıs yumurta yemıyor(yumurtalı ekmek yaparsam fırında yıyor yumurtayı)
En severek yediği sey sucuk.Onu kendmız yaptırıryrz esımın ailesi kasap.
Köfte ,avokadko,karpuz seftalyle yasıyoruz suara.
Sulu yemegı nasıl sevdiririm,artık dondurebilir miiyiz hıc bılmıyorm
Ama bu yemek konusundan bezdummm.
Bıde versem hergun makarna yer.Vermıyorm ,onuda kemık sulu falan yapıyorm barı besleyici olsun dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…