Millet Einstein yetiştiriyor biz terminator
Bwn aslinda kendim de evde skildigim icin bide cocuk gelisimi okudugum icin onu kobay olarak kullaniyorum degisiklik olsun zaman gecsin biraz da bundan. Eylyl ayiyla birlikte ogretmeniyle yapsinlar artik insallah
Yok yok sen zaten okdugun suanki bolum baya ozveri isteyen bi bolum okurken yaparken vs bari biraz ara verSana çok gülüyorum yaaa :))))))))))))))
Ben şuan okuduğum bitince çocuk gelişimi okumak istiyordum. Kaç yıldır söylerim hep.
Ama 4. sınıf aşırı yordu beni, benden paydoosss okula :)
Artık öğretmenleri okumuş ya, yeter
Yok yok sen zaten okdugun suanki bolum baya ozveri isteyen bi bolum okurken yaparken vs bari biraz ara vervalla ben acikcasi kpss icin istiyorum puanlari bi tik daha dusuk kendi bolumume gore en azindan diyorum tutarsa cok iyi olur
Vallahi agzindan bal damliyor insallahKreşe başlarsa çok güzel çalışma ortamı bulursun ama, süper olur sana :)
Canim kusura bakma gozden kacirmisim ALlah bagislasin2 taneKızım 12 yaşında ,oglus 3 olacak işte
Ne kusuru canım estağfurullahCanim kusura bakma gozden kacirmisim ALlah bagislasinbenim de kardesimle aramda 10 yas var
Valla ben de annem calistgi icin kardesimi bana verirdi onu parka gotururdum o arada o yemegini temizliginia yapardi bana hwr seyi ogretmisti altini degiatirmeyo banyo yaptirmayo vs... Hatta bana kardesim anne diyodu bazen abla yerine yas farki cok olunca bu tip avantajlar oluyorNe kusuru canım estağfurullahyaş farkının çok olmasınin en kotu yani herşeye sil bastan başlamak yoruyor insanı ama en büyük yardimcim da kızım oldu bu süreçte
Bunlar ilkokulda napcaklar acabaHerkese merhaba,
Anaokullariyla ben görüşmedim henüz ama komşum bakıyor, hemen fiyatları anlatayım da bu ilçede işler ne kadar zormuş görün
Dogan koleji
Burda bahçe, oyun, ağaç çiçek böcek vsden çok sınıf içi şeyler var diye anladık. 3.970 galiba, bu sene kırtasiye parası istemiyor.
Doğa koleji
Çengelköy kampüsü varmış ama gitmedik, 6k diye duyduk fiyatı
Eser anaokulu yakında SMK olacak
Aylık 3.750 artı 2.5k kırtasiye var. Bize çok yakın ve yakında başka okul seçeneği de yok. Biraz eskimiş, yeşil bir bahçe değil de kaydırak vs var. Yani çocuk sosyallesir ama bilemiyorum Altan benim umduğum bu değildi (ben de gittim görüşmeye). Mesela bırakmak istedin taşındin vs, bir ay fazla ödeme yapıyorsun. Sahibini Instagram dan takip eder severim, yenilenmesi lazım ki yaza tadilat varmış.
Küçük orman anaokulu
Görüşmeye ben gitmedim ama duydum methini. Minik bi bahçe bostanı bir kac tavuğu falan var. Haftada 2 Validebağ korusuna götürüyor çocukları ve kötü hava yoktur kötü kıyafet vardir dusturuyla harejet ediyor yani bahçeye koruya hep gidiliyor. Benim kafama yatan burası tabiki fiyatlar da şöyle; tam gün 5.4k ve kırtasiye bu sene 5k. Servis gecen sene 650 liraymis bu sene Allah kerim. Buraya tek çocuk aylık maliyet 7-7.5k olacaktır
Oyun grubu hala bulamadım. Kadıköy belediyesinin çocuk yuvaları var, oralarda şansımı deneyeceğim çünkü Üsküdar belediyesinin böyle bir iştiraki yok
Toparlarsak bu ilçede bir çocuğun anaokulu maliyeti 4-5k
Devlete gondericez orda da yok bilmemne heduyesi yok bilmemne hazırlığı yine ödeyeceğiz yani.Bunlar ilkokulda napcaklar acaba
Bilemiyorum Altan ama hoş değil.yazıklar olsun,
bizi bu kadar fakirleştiren her kim varsa hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
sosyal devlet hani nerde sosyal devlet?
insan gibi yasamak için asırı derece stresli iş ortamında deli gibi mesai yapıyoruz malesef.
malesef bursa istanbul gibi mega şehir olmamasına karşın burda da fiyatlar bu şekilde.
Ayvayı yedikDevlete gondericez orda da yok bilmemne heduyesi yok bilmemne hazırlığı yine ödeyeceğiz yani.
Bilemiyorum Altan ama hoş değil.
Herkese merhaba,
Anaokullariyla ben görüşmedim henüz ama komşum bakıyor, hemen fiyatları anlatayım da bu ilçede işler ne kadar zormuş görün
Dogan koleji
Burda bahçe, oyun, ağaç çiçek böcek vsden çok sınıf içi şeyler var diye anladık. 3.970 galiba, bu sene kırtasiye parası istemiyor.
Doğa koleji
Çengelköy kampüsü varmış ama gitmedik, 6k diye duyduk fiyatı
Eser anaokulu yakında SMK olacak
Aylık 3.750 artı 2.5k kırtasiye var. Bize çok yakın ve yakında başka okul seçeneği de yok. Biraz eskimiş, yeşil bir bahçe değil de kaydırak vs var. Yani çocuk sosyallesir ama bilemiyorum Altan benim umduğum bu değildi (ben de gittim görüşmeye). Mesela bırakmak istedin taşındin vs, bir ay fazla ödeme yapıyorsun. Sahibini Instagram dan takip eder severim, yenilenmesi lazım ki yaza tadilat varmış.
Küçük orman anaokulu
Görüşmeye ben gitmedim ama duydum methini. Minik bi bahçe bostanı bir kac tavuğu falan var. Haftada 2 Validebağ korusuna götürüyor çocukları ve kötü hava yoktur kötü kıyafet vardir dusturuyla harejet ediyor yani bahçeye koruya hep gidiliyor. Benim kafama yatan burası tabiki fiyatlar da şöyle; tam gün 5.4k ve kırtasiye bu sene 5k. Servis gecen sene 650 liraymis bu sene Allah kerim. Buraya tek çocuk aylık maliyet 7-7.5k olacaktır
Oyun grubu hala bulamadım. Kadıköy belediyesinin çocuk yuvaları var, oralarda şansımı deneyeceğim çünkü Üsküdar belediyesinin böyle bir iştiraki yok
Toparlarsak bu ilçede bir çocuğun anaokulu maliyeti 4-5k
Yok yılda 1 kereBurası nispeten küçük bir şehir olunca daha uygun..
Ama Ocak ayında erken kayıt yapmıştık biz.
Şuanki fiyatlarından 1200 daha uygun oldu bu nedenle.
Genel olarak fiyatlarda bunlardan 1000-1500 daha uygun.
Anaokulunda oyun ve orman temelli istedik ama biz de hep Ted e göndermek istiyoruz ilkokulda..
Bilmiyorum 1 maaş bırakırız herhalde o zaman...
Kırtasiye de bir kereye mahsus alınıyor burada.
1 aylık ücret kadar olur aşağı yukarı dediler.
İstanbul'da her aylık mı alınıyor?
Her ay 5 k lık bir kırtasiye nedir inanamadım yok artık
Bizim sanirim 2000 tl ya kirtasiyeYok yılda 1 kere
Benim annemin bi arkadasi torununu gonderiyolar ilkokul1 72 bin oduyolar yillik bide yemek falan ayri odemeleri var servis icin ayri yani baya pahali belki 1 maasi gecerBurası nispeten küçük bir şehir olunca daha uygun..
Ama Ocak ayında erken kayıt yapmıştık biz.
Şuanki fiyatlarından 1200 daha uygun oldu bu nedenle.
Genel olarak fiyatlarda bunlardan 1000-1500 daha uygun.
Anaokulunda oyun ve orman temelli istedik ama biz de hep Ted e göndermek istiyoruz ilkokulda..
Bilmiyorum 1 maaş bırakırız herhalde o zaman...
Kırtasiye de bir kereye mahsus alınıyor burada.
1 aylık ücret kadar olur aşağı yukarı dediler.
İstanbul'da her aylık mı alınıyor?
Her ay 5 k lık bir kırtasiye nedir inanamadım yok artık
NeyyyyyuBenim annemin bi arkadasi torununu gonderiyolar ilkokul1 72 bin oduyolar yillik bide yemek falan ayri odemeleri var servis icin ayri yani baya pahali belki 1 maasi gecer
Hee valla ankara ted hele daha da pahalidir kesin en unlusu orasi cubkuNeyyyyyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?