Okul işine gelince; nisan ayında Üsküdar'da 3 okulun fiyatlarını şöyle duydum 3.8k 5.5k orman okulu konsepti ve 5.8k Waldorf (mentosorinin amca oğlu herhalde). Ben gonderemiycem okula.
İbb oluşumu isadem' de gelişim testi yaptırdım, orada haftada 2-3 kere 1 saatlik eğitimler var ama 3-4 yaş, bizimkini henüz almıyorlar. Aynı zamanda ibb' nin yuvamız vb isimli okulları varmış, girmek zor diyor herkes. İsadem'de Çengelköy açılacak muhakkak takip edin kadroları çok iyi oluyor dediler, onu da kovalayacagim.
Üsküdar Belediyesi'nin bu yaş grubuna yönelik bir çalışması yok, yardım masasiyla görüştüm. 3 tane çocuk kütüphanesi var, birini 2 haftada bir gidip kitap alıp veriyoruz. Yine bu yaş grubuna göre kitap seçeneği kısıtlı ama 1 0'dan büyüktür
Halk eğitim merkezleri var malum, Ataşehir Kadıköy çok etkili ama Üsküdar yorumları kötü, yine de gidip konuşacağım.
Ücretsiz veya mantıklı fiyatlarla olan çözümler bulmaya çalışıyorum, ben yetmiyorum artık oğlana. Gelişimi sekteye uğruyor ki bilirsiniz cocum şöyle olsun böyle öğrensin kafasina da sahip biri değilim ancak görünen köy kılavuz istemiyor; 2 yaşında okula baslayabilirdi, karakteri uygun.
Neyse canım buluruz elbet bir şeyler bize göre.