2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoş geldin :) Bayadır yoktun evet herkes dağıldı zaten :) iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Çok şey kaçırdın çok gece uyuma hepsini oku öğretmen hanım seninde ödevin o olsun :))
Ahah tamam bizim hanım uyuyunca enerjim kalırsa okuyayım biz de iyiyiz şükür Ada hanımın peşinde koşturuyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

Ahah tamam bizim hanım uyuyunca enerjim kalırsa okuyayım biz de iyiyiz şükür Ada hanımın peşinde koşturuyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Ayh Ayh alerjiniz ne durumda geçti mi?
2 yaş sendromunu sizde de gümbür gümbür yaşıyor musunuz :)

Ayh Ayh alerjiniz ne durumda geçti mi?
2 yaş sendromunu sizde de gümbür gümbür yaşıyor musunuz :)
Ya yaşamaz mıyııız, tam bir başınabuyrukluk kendi başına her yere gidebileceğini filan zannediyor. Bugün eve zor soktuk. Kucağıma aldım artık tepiniyor bağırarak ağlıyor valla rezil rüsva olduk

Alerji konusu da şöyle, yumurta beyazı halâ vermiyorum. Bir ara yine bulaştı galiba bu sefer kaşıntı ve kızarıklık oldu ağız çevresinde sonra geçti. Ama cesaret edemiyorum. Doktora da götürmüyorum sırf hastane ortamına girmek istemediğimden. Sizin geçti mi ne durumdasınız?

Aynıyız canım herkes bize bakıyor sorma halimizi tam bir ön ergen bizimkide :))
Yok canım geçemedi malesef ki yumurta beyazına değmesi yetiyor. Her yeri kızarıyor. Süt ürünleri ve yumurta hala yiyemiyor ve tam çözemediğim tepki verdiğim yiyecekler bile var. Emzirmeyi bırakınca tek tek deneyerek gidicem.
Bu arada kademeli olarak emzirmeyi bırakmaya başladım. Sen bıraktın mı?

duskapani eksiği yok fazlası var fullll devam ediyor çizgisini bozmuyor sendrom bebesi bizimki atarli giderli kafa atmalı tepinmeli bogurmeli
Ben de hala yumurta beyazi denemedim 2 yas hedefim inşallah geçmiştir

Yok halâ emiyor canım ama şöyle akşam 8 buçuk gibi uyuyor mesela emerek uyuyor. Sanaha kadar pek uyanmıyor artık. Sabah kalkınca emiyor. Gün içinde de birkaç kez emiyor. Öğle uykusunda da ben yanındaysam emerek uyuyor ben yoksam annem uyutuyor ayağında sallıyor. Aslında emmeyi baya azalttı ama yine de tok olsa da emmek istiyor yakınlık ihtiyacı duyuyor sanırım. 2 yaşını bitirsin de bakıcam duruma göre konuşarak bitireceğim inşallah tuvalet olayına taktım ben bu ara ama çok zor sanki ya bir ara söylüyordu kakam geldi diye şimdi hiç söylemiyor direkt bezine yapıyor. Ben yine de klozete oturur musun diye ara ara teklif ediyorum gün içinde. Oturunca bazen yapıp kalkıyor bazen yapmadan. Bu konuda kafam karışık.

bu alerjiler bi çıksa hayatımızdan ya valla bıktık. Ada’nın da tepki verdiği başka şeyler var ama pişik yapıyor. Şu aralar da farklı farklı bir sürü şey yiyor çözemiyorum pişik yapan hangisi. Tahminen hareket ediyorum hep.

duskapani eksiği yok fazlası var fullll devam ediyor çizgisini bozmuyor sendrom bebesi bizimki atarli giderli kafa atmalı tepinmeli bogurmeli
Ben de hala yumurta beyazi denemedim 2 yas hedefim inşallah geçmiştir
Oyy Efe tam bir kuduruksun vallahi. Böğürme nedir
Valla yumurta beyazı nasıl bi şeymiş yahu. Her şeyin içinde de var Allah korusun biraz büyüyünce dışarda biri yumurtalı bi şey verse de yese ne olacak. Hep bunu düşündüğüm için bir an önce geçsin istiyorum ama geçiyor gibi görünmüyor (

Gece emzirmesini ve emerek uyutmayi bırakalı bizim çok oldu ve çok rahatladım. Gece Emmek için uyanıyordu sürekli şimdi alerjik durumu yoksa uyanmıyor. Alerjik durumu varsa geceler bizim oluyor 3 4 saat uyumuyor ağlıyor falan. Gündüz de emerek uyumadığı için daha kolay uykuya geçiyor. Tuvalet için acele etme derim çünkü kasları 2 yaşında sonra gelişiyor ya bekleneni tavsiye ederim. Sırf alerjik durumdan dolayı 22.ayında bırakmış olmayı düşünüyorum emzirmeyi. Yoksa emzirmek bizim için kurtarıcı oluyor bana yakınlık kurmayı seviyor çünkü.
Bizim pişik oluyor gece uyumuyor egzaması oluyor huysuz oluyor malesef ki. Ama her şeyi yemek istiyor vermeyince ağlıyor. Geçen akşam yoğurt için ağladı biraz verdik gece tabi uyumadı. İnşallah hemen geçsin ya sorma artık sabrım kalmadı sorma.

Ah canım benim çok zor gerçekten her gördüğünü istiyorlar artık büyüdüler engelleyemiyorsun emzirme konusunda en iyisini sen bilirsin tabiki. Bizim alerji daha hafif, benim yediklerimden etkilenmiyor gece uykusu da bozulup huzursuz olmuyor. Egzema da kışın oluyor havalar ısınır ısınmaz geçiyor. Yedikleriyle alakası olmayabilir mi acaba diye düşünüyorum egzema için. Allah yardımcımız olsun, bir an önce bitsin gitsin şu alerjiler

Egzama bizim yaz kis var ya geçmiyor krem ne kullanıyorsunuz
Allah sağlık versin hepsine valla zor ya alerji

Egzama bizim yaz kis var ya geçmiyor krem ne kullanıyorsunuz
Allah sağlık versin hepsine valla zor ya alerji
Amin canım, egzema için özel bir krem kullanmıyorum kortizonlu oluyorya genelde kremler. Mustela hydra bebe kullanıyorum doğduğundan beri her banyodan sonra. Egzemalı yerlere de günde 2 kez filan sürüyordum kışın. Kolunda ve bacağında oluyordu küçük küçük. Bir ara çocuk doktoru coresatin vermişti pembe olanından. Kortizon yokmuş galiba. Ama faydası olmadığı gibi daha da artmıştı ben de babama verdim o da egzemalıdır. Ona iyi geldi mesela.

Denemediğin kalmadi ya valla yildim

Yanında çay bile içemiyoruz istiyor. Bizimde benden geçiyor mu geçmiyor mu çok emin değilim o yüzden zaten tatlı niyetine emiyor yaşı da geldi diye bırakmaya karar verdim. Bizim yedikleriyle alakası var egzamasının. Sizin belki nemsiz kalıyor kışın ondan olabilir ya da kalın kıyafetten falanda olabiliyor. İnşallah canım çok amin diyorum.

Yanında biz de bir şey yiyip içemiyoruz hep istiyor. Ada’ya salça da dokunuyor o yüzden salçasız baharatsız yapıyorum artık bizim yemekleri de çünkü bizimkinden yemek istiyor kendisine ayrı olunca yemiyor onu. Ben de bu sayede salçasız baharatsız da yemeklerin güzel olabildiğini fark ettim, tek iyi yanı bu herhalde

1 buçuk yaşına kadar bende hep ayrı yaptım ama bir süre sonra yememeye başladı bizimkilerden istedi şimdi salça veriyorum ama baharat bize de dokunuyor. Ben bi türlü alışamamıstim. Beni geçtim eşim yemiyor salçasız :)

Vallahi benimki yemek zorunda kalıyor yoksa kendin yap diyorum evde 1 çocuk yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…