- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
BulamacArkadaslar sizinkiler bezdlye nohut gbi deneli seyleri yiyolar miyoksa hala ezengillerden misiniz
Direk taneli yiyor canım hiç bir şeyi ezmiyorum. Siz nasıl yiyorsunuzArkadaslar sizinkiler bezdlye nohut gbi deneli seyleri yiyolar miyoksa hala ezengillerden misiniz
Bizimki bulamac yemiyor pilav üstü kuru bile yemiyor pilavı ayrı kuruyu ayrı :))Bulamac
Aynı, hiçbir şeyi karıştırtmıyor her şeyi ayrı ayrı yiyecekBizimki bulamac yemiyor pilav üstü kuru bile yemiyor pilavı ayrı kuruyu ayrı :))
Yemek istemediğini ne dersem deyim yemiyor ama tadına bakıyor beğenmeyince yemiyor. Şunu gözlemledim. Babası neyi yer ve severse onları seviyor. Çilek normalde tatlı meyve ve yer oğlum ama babası yemiyor diye oda yemiyor :)Benimki de taneli yiyor çok uzun zamandır ezmiyorum. Hatta bezelye pek sevmediği için bak minik yeşil toplar yiyeceksin diyorum heyecanlanıp yiyor
Aynı, hiçbir şeyi karıştırtmıyor her şeyi ayrı ayrı yiyecek
Benimkinin heyecani genelde kebap tarzi seylerde nedense bezelye nohut vs onu hic heyecanlandirmiyoBenimki de taneli yiyor çok uzun zamandır ezmiyorum. Hatta bezelye pek sevmediği için bak minik yeşil toplar yiyeceksin diyorum heyecanlanıp yiyor
Aynı, hiçbir şeyi karıştırtmıyor her şeyi ayrı ayrı yiyecek
Ya bezelye nohut falak yedigi yok kofte tavuk hamur isleri kahvaltilik her sey nedense ezilmeden yeniyo ama is sebze tarzi seylere girinxe beyefendi agiz burun kiwiriyo diliyle atiyo. Yaptigim yemekleri yerse yiyo yemezse her zaman hazirda bi sebze corbam oluyo ona ozel bisey muhakkak tutuyorum. Napayim yok yani obur turlu icim rahat etmiyo.Yemek istemediğini ne dersem deyim yemiyor ama tadına bakıyor beğenmeyince yemiyor. Şunu gözlemledim. Babası neyi yer ve severse onları seviyor. Çilek normalde tatlı meyve ve yer oğlum ama babası yemiyor diye oda yemiyor :)
bu ara o kadar iştahsız ki sabah 5 6 lokma anca yedi akşam yemeğinde de yarım tabak yedi yemedi öğlen zaten çorba içmedi. Emme de doğru düzgün emmiyor. Niye böyle oldu onu da anlamadım.
Aynen katiliyorum vallaAman yesinler de gerekirse damardan vericez
Damak tadları çok gelişti artık beğenmediklerini yemiyorlar. Çorba benimde her zaman vardır kurtarıcı oluyor zaten. Öyle böyle yedikleri kar canım öyle düşün.Ya bezelye nohut falak yedigi yok kofte tavuk hamur isleri kahvaltilik her sey nedense ezilmeden yeniyo ama is sebze tarzi seylere girinxe beyefendi agiz burun kiwiriyo diliyle atiyo. Yaptigim yemekleri yerse yiyo yemezse her zaman hazirda bi sebze corbam oluyo ona ozel bisey muhakkak tutuyorum. Napayim yok yani obur turlu icim rahat etmiyo.
Belki yine diş filan çıkarıyordur o aralarda çok iştahsız oluyorlar. Benimki de öyle.Yemek istemediğini ne dersem deyim yemiyor ama tadına bakıyor beğenmeyince yemiyor. Şunu gözlemledim. Babası neyi yer ve severse onları seviyor. Çilek normalde tatlı meyve ve yer oğlum ama babası yemiyor diye oda yemiyor :)
bu ara o kadar iştahsız ki sabah 5 6 lokma anca yedi akşam yemeğinde de yarım tabak yedi yemedi öğlen zaten çorba içmedi. Emme de doğru düzgün emmiyor. Niye böyle oldu onu da anlamadım.
Benimkinin heyecani genelde kebap tarzi seylerde nedense bezelye nohut vs onu hic heyecanlandirmiyosanirim tipik turk erkegi
Bizimki de ayni bu yazdigin sekilde lahmacun da favorisikebap bizim de favorimiz ya çorba türlerini çok seviyor da yemekleri azcık yiyor yani yediriyorum ama öyle birkaç kaşık, bir de makarna her gün olsa yer
Evet vallahi gurme gibi en ufak tat degisiminj algiliyo evet haklisin canim ne yapalimDamak tadları çok gelişti artık beğenmediklerini yemiyorlar. Çorba benimde her zaman vardır kurtarıcı oluyor zaten. Öyle böyle yedikleri kar canım öyle düşün.
Annemde bugün diş çıkarıyor eliyle kaşıyor dedi o zaman benimde aklıma geldi sanırım arka dişleri çıkıyor ondan yemiyor bende canı istedikce sevdiği şeyleri yediriyorum. Yoksa aç gezecek.Belki yine diş filan çıkarıyordur o aralarda çok iştahsız oluyorlar. Benimki de öyle.
Babasına özenmesine çok güldüm ama çok tatlı ya
Kesinlikle pilavın içine azıcık kuru fasulye suyu koysam ağzına sürmez nasıl anlıyor bilmem ama görünüşünden bile fark ediyor artık :)Evet vallahi gurme gibi en ufak tat degisiminj algiliyo evet haklisin canim ne yapalim
Bzim sukur disler bitti burunda hirilti var hiriltidan yatamiyofu doktor sprey ve zzyrtev yazdi bkalim umarim ise yarar. Ji ust versiyonu astim dedi astim olsa okusurukte olurdu dedi ama tabii suan hiriltidan yatamiyo.. bakalim 2-3 gun sonra tesirini gosterirmisAnnemde bugün diş çıkarıyor eliyle kaşıyor dedi o zaman benimde aklıma geldi sanırım arka dişleri çıkıyor ondan yemiyor bende canı istedikce sevdiği şeyleri yediriyorum. Yoksa aç gezecek.
Sorma bizim evin küçük beyi o :))
Geçmiş olsun canım. Bizimde bi ara bronşit oldu hava kullandık. Dikkat et astıma çevirmesin. Allah şifa versinBzim sukur disler bitti burunda hirilti var hiriltidan yatamiyofu doktor sprey ve zzyrtev yazdi bkalim umarim ise yarar. Ji ust versiyonu astim dedi astim olsa okusurukte olurdu dedi ama tabii suan hiriltidan yatamiyo.. bakalim 2-3 gun sonra tesirini gosterirmis
Çok geçmiş olsun astıma çevirmez inşallah yaBzim sukur disler bitti burunda hirilti var hiriltidan yatamiyofu doktor sprey ve zzyrtev yazdi bkalim umarim ise yarar. Ji ust versiyonu astim dedi astim olsa okusurukte olurdu dedi ama tabii suan hiriltidan yatamiyo.. bakalim 2-3 gun sonra tesirini gosterirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?