2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de taneli yiyor çok uzun zamandır ezmiyorum. Hatta bezelye pek sevmediği için bak minik yeşil toplar yiyeceksin diyorum heyecanlanıp yiyor
Bizimki bulamac yemiyor pilav üstü kuru bile yemiyor pilavı ayrı kuruyu ayrı :))
Aynı, hiçbir şeyi karıştırtmıyor her şeyi ayrı ayrı yiyecek

Yemek istemediğini ne dersem deyim yemiyor ama tadına bakıyor beğenmeyince yemiyor. Şunu gözlemledim. Babası neyi yer ve severse onları seviyor. Çilek normalde tatlı meyve ve yer oğlum ama babası yemiyor diye oda yemiyor :)
bu ara o kadar iştahsız ki sabah 5 6 lokma anca yedi akşam yemeğinde de yarım tabak yedi yemedi öğlen zaten çorba içmedi. Emme de doğru düzgün emmiyor. Niye böyle oldu onu da anlamadım.

Benimkinin heyecani genelde kebap tarzi seylerde nedense bezelye nohut vs onu hic heyecanlandirmiyo sanirim tipik turk erkegi

Ya bezelye nohut falak yedigi yok kofte tavuk hamur isleri kahvaltilik her sey nedense ezilmeden yeniyo ama is sebze tarzi seylere girinxe beyefendi agiz burun kiwiriyo diliyle atiyo. Yaptigim yemekleri yerse yiyo yemezse her zaman hazirda bi sebze corbam oluyo ona ozel bisey muhakkak tutuyorum. Napayim yok yani obur turlu icim rahat etmiyo.

Damak tadları çok gelişti artık beğenmediklerini yemiyorlar. Çorba benimde her zaman vardır kurtarıcı oluyor zaten. Öyle böyle yedikleri kar canım öyle düşün.

Belki yine diş filan çıkarıyordur o aralarda çok iştahsız oluyorlar. Benimki de öyle.
Babasına özenmesine çok güldüm ama çok tatlı ya

Benimkinin heyecani genelde kebap tarzi seylerde nedense bezelye nohut vs onu hic heyecanlandirmiyo sanirim tipik turk erkegi
kebap bizim de favorimiz ya çorba türlerini çok seviyor da yemekleri azcık yiyor yani yediriyorum ama öyle birkaç kaşık, bir de makarna her gün olsa yer

Belki yine diş filan çıkarıyordur o aralarda çok iştahsız oluyorlar. Benimki de öyle.
Babasına özenmesine çok güldüm ama çok tatlı ya
Annemde bugün diş çıkarıyor eliyle kaşıyor dedi o zaman benimde aklıma geldi sanırım arka dişleri çıkıyor ondan yemiyor bende canı istedikce sevdiği şeyleri yediriyorum. Yoksa aç gezecek.
Sorma bizim evin küçük beyi o :))

Bzim sukur disler bitti burunda hirilti var hiriltidan yatamiyofu doktor sprey ve zzyrtev yazdi bkalim umarim ise yarar. Ji ust versiyonu astim dedi astim olsa okusurukte olurdu dedi ama tabii suan hiriltidan yatamiyo.. bakalim 2-3 gun sonra tesirini gosterirmis

Geçmiş olsun canım. Bizimde bi ara bronşit oldu hava kullandık. Dikkat et astıma çevirmesin. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun astıma çevirmez inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…