2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya kesici alet olmadigi surece ya da silah tarzi seylere de ozeniyolar vs ya oyle bisey olmasigi surece bence cok kafana takma cocuklarin gecici ilgikeri iste
Sanırım ben fazla takıyorum. Artık bazı şeyleri görmezden gelmem lazım sanırım. Ama işte insan ister istemez olumlu davranışa yöneltmeye çalışıyor. Bu akşam eşim bile dedi sana araba yok artık diye. Çünkü sürekli araba diye tutturuyor ve başka hiç bir şeyle mennun olmuyor. Sağol canım tavsiyelerin için.

Gayet normal lütfen vesvese yapma efe tüm arabaların kapısını açmaya çalışıyor sokaktaki hepsinin lambalar tekerlekler eller leş bence hiç sakinma akışına bırak inan aynılar hepsi gayet normal
Bizde aynıyız canım. Dedesinin iki tane arabası var otoparktaki arabaların hepsine gidiyor açmaya çalışıyor. Geçen kadının bir tanesi arabadan iniyordu oğlumda gitti yanına binmek istiyor sanırım dedi. Bende esprisiyle karışık her arabayı dedesinin arabası sanıyor ondan dedim. Sanırsın dedesinin oto galerisi var :))

Haklisin canim ama olumsuz olarak bakma gelip gecici surec olarak bak. Naptikki keske yakinlarda olsajta yuzyuze olsak daha iyi olurdu

Anneler gününüz kutlu olsun nice yavrularımızla upuzun saglikli senelere
S Shrrbtk dün tekme tokat hepimize daldi en son odadan çıktık eşimle kriz geçirdi resmenn neden sor neymiş efendim Bez değiştirmeyecekmis yani bunlar bu modeller hepimizin aynisi biraz rahat bırak kendini onu zararlı olmadığı sürece tehlikeli birak oynasın bizim madde bağımlısı gibi araba görünce eli ayağı titriyor

Haklisin canim ama olumsuz olarak bakma gelip gecici surec olarak bak. Naptikki keske yakinlarda olsajta yuzyuze olsak daha iyi olurdu
Kesinlikle canım böyle birbirimizi anlayabiliyor olmak iyi geliyor bana. Kocaeliye yolunuz düşerse görüşelim canım şu virüs bi hafiflesin. Bizde İstanbula gelince haberleşiriz :)

S
Sağol canım hepimizin anneler günü kutlu olsun. Ay sen böyle söyledikçe aynı benim oğlan ya. Bu ara vurmaya da başladı tepki ölçüyor resmen ya. Aynen artık huniliyim zaten akıl sağlığımı yitirdim. Hele birde bu ara gece 1 e kadar uyuyor birden sahura kadar ayaktayız. O kadar yorgunum ki Ayh Ayh herşey böyle üst üste geldi. Eşimde çok yoğun bugün bile işe gitti o yüzden. Bayram bize tam bayram olacak inşallah :)

Bende bayrami bekliyorum eşim evde olcak diye deliriyorim çünkü en azından babasından çekiniyor kısmen

Merhaba nasılsınız kızlar? Ben girmeyeli 75 sayfa yazılmış. En son Kasım’da girmişim 2019 Ağustos bebeleri 2 yaşına yaklaşırken ikinci çocuklar gelmeye başlamış daha dün gibi tüm tecrübesizliğimizle, heyecanımızla buraya her gün yazdığımız günler.. Ben işe başlayıp kızım da bana yapışma olayını abartmaya başlayınca buraları filan unutmuşum birkaç gündür aklıma geliyordu bugün bir gireyim bakayım dedim 75 sayfayı okuyamayacağım için direkt daldım son sayfadan

Hoş geldin :) Bayadır yoktun evet herkes dağıldı zaten :) iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Çok şey kaçırdın çok gece uyuma hepsini oku öğretmen hanım seninde ödevin o olsun :))

Hahaha hosgeldin tatlimmm minnos nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…