Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SincanBağlıca siz?
Allah bağışlasın. Yaşları kaş. Bu tekne kazıntısı oldu desenize, kıymetli olur. Allah tamamına erdirsin
Hangi hastaneye gidiyorsunSincan
Ben şu an hamile değilim malesef ama koru hastanesini tercih ederim cukurambardakiHangi hastaneye gidiyorsun
Ben hamilesiniz zannettim kusura bakmayın. Orda Dr zahide hanım çok iyi diyorlar ama bana biraz pahalı geldi koru.Ben şu an hamile değilim malesef ama koru hastanesini tercih ederim cukurambardaki
Fiyat olarak bi bilgim yok ama zahide hanımı duydugum için oraya tercih ederim ins olursa 3 gün kaldı adet günüme hayırlısı allahtanBen hamilesiniz zannettim kusura bakmayın. Orda Dr zahide hanım çok iyi diyorlar ama bana biraz pahalı geldi koru.
Hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum
Merhabalar hayırlı olsun bizde 4+5 de gördük keseyi bence normal değerleriniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum
Kanda daha erken cikiyo sonuç idrarda pozitif çıktıysa kanda kesin cikarMerhaba kızlar son adet tarihim 5 kasım bugün gebelik testi pozitif çıktı ,kan testi ne zmana yaptırsam çıkar sonuç
Teşekkür ederim cevabın için bi kaç gün daha geçsin öyle yaptırayım diyorumKanda daha erken cikiyo sonuç idrarda pozitif çıktıysa kanda kesin cikar
Yani siz bilirsiniz ama beklemenize hiç gerek yok bence ben adetten 1 gün sonra öğrenmiştim kandaTeşekkür ederim cevabın için bi kaç gün daha geçsin öyle yaptırayım diyorum
Öyle mi kaç çıkmıştı değerinizYani siz bilirsiniz ama beklemenize hiç gerek yok bence ben adetten 1 gün sonra öğrenmiştim kanda
O kadarını hatırlamıyorum ki 3.5 yaşında oğlum üstünden çok gectiÖyle mi kaç çıkmıştı değeriniz
O kadarını hatırlamıyorum ki 3.5 yaşında oğlum üstünden çok gecti
Allah bağışlasınO kadarını hatırlamıyorum ki 3.5 yaşında oğlum üstünden çok gecti
Çok teşekkür ederim amin cumlemizinkini inşAllah bağışlasın