Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim bir kaç gündür sabah bulantılarım oluyor ama onun dışında çok sağlıklıyım şükür, dua edelim de böyle geçsin hamilelik :)Kızlar günaydın yeni öğrenenlere hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bekleyenlerinde allah gönlüne göre versin en kısa zamanda isteklerine kavuştursun inşallah. Bulantı durumlarınız nasıl benim hiç bulantım yok hatta uykuya istediğimin artması dışında hiç bir hamilelik durumunu yaşamıyorum sizlerde durum nasıl ? Erken mi bulantılar için acaba ?
Merhaba hoşgeldiniz.Mrb arkadaslar araniza yeni katildim.Allah isteyen herkese nasip etsin.tablo hazirlanacakmi merak ettim.
Günaydın. Güzel gidiyor, senin nasıl gidiyorGünaydın Ağustos Anneleri Nasıl gidiyor hamilelik :)
Merhaba benim bir kaç gündür sabah bulantılarım oluyor ama onun dışında çok sağlıklıyım şükür, dua edelim de böyle geçsin hamilelik :)
Merhaba hoşgeldiniz.
Günaydın. Güzel gidiyor, senin nasıl gidiyor
Bnmde iyi diyelim iyi olsn bulantım vardı bi kaç gun şimdi ise kabızlık mahvetti beniMerhaba benim bir kaç gündür sabah bulantılarım oluyor ama onun dışında çok sağlıklıyım şükür, dua edelim de böyle geçsin hamilelik :)
Merhaba hoşgeldiniz.
Canım benim bazen ilk uyandığımda oluyor çubuk kraker atıştırıyorum geçiyor. Uykuya istek de var tabiKızlar günaydın yeni öğrenenlere hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bekleyenlerinde allah gönlüne göre versin en kısa zamanda isteklerine kavuştursun inşallah. Bulantı durumlarınız nasıl benim hiç bulantım yok hatta uykuya istediğimin artması dışında hiç bir hamilelik durumunu yaşamıyorum sizlerde durum nasıl ? Erken mi bulantılar için acaba ?
Günaydın canım valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım baslamadı henüz sadece şişkinlik, gaz, kabızlık, uyku hali dışında hiçbişey yok yerın doktor randevun var ilk kez gidecegim inşallah kese görünüryarın tam 5+0 oluyoruzGünaydın Ağustos Anneleri Nasıl gidiyor hamilelik :)
Ha bide bel agrısı tabiGünaydın canım valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım baslamadı henüz sadece şişkinlik, gaz, kabızlık, uyku hali dışında hiçbişey yok yerın doktor randevun var ilk kez gidecegim inşallah kese görünüryarın tam 5+0 oluyoruz
Merhaba, ben 5 gün kala öğrenmiştim ama adet zamanımda ve sonrasında 3-4 gün adet belirtilerini yaşadım. Normalde adet olunca nasıl hissediyorsam aynılarını hissettim. İnşallah hamilesindir yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçtiyse çıkabilir testte.Hamile olan arkadaşlar size bir sorum olacak adet gunume 3gun kaldı hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet sancıniz falan oldu mu hamile olabilir miyim bilmiyorum çok istiyorum
Kasik ağrılarım vardı bu güne kadar sağ tarafta yoğunlukla ama bu gün geçti belim ağrıyı adet olacak gibi ama bilmiyorum ki testte çıkar mi negatifle karşılaşmak istemiyorumMerhaba, ben 5 gün kala öğrenmiştim ama adet zamanımda ve sonrasında 3-4 gün adet belirtilerini yaşadım. Normalde adet olunca nasıl hissediyorsam aynılarını hissettim. İnşallah hamilesindir yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçtiyse çıkabilir testte.
Bebeğin yerleşmesine bağlı aslında erken yerleştiyse 10.günde çıkıyor ama geç yerleştiyse hormonu da geç salgılıyor. En garantisi bat günü tabiki. Ben bata 5 gün kala öğrendim. Yumurtlamadan sonra 10.gündü ve çok silikti. İnşallah çıkar senin de ama en garantisi batı beklemek tabiiKasik ağrılarım vardı bu güne kadar sağ tarafta yoğunlukla ama bu gün geçti belim ağrıyı adet olacak gibi ama bilmiyorum ki testte çıkar mi negatifle karşılaşmak istemiyorum
sorma canım ya ne yaşımı sordu ne tansiyonumu ölçtü ne de bebeğimin kaç haftalık olduğunu söyledi folikasit kullanıyor musun dedi hayır dedim ilaç bile yazmadı içeride 5 dakika ya kaldık ya kalmadık tek sorduğu şey ilk doğumumun nasıl olduğu kaç kilo olduğu bir ultrasonda keseye baktık çok gördük yani kalp atışları için erken dedi haftaya salıya tekrar gel dedi tekrar gidecem ama bu seferde aynı davranırsa hemen başka doktor araştıracağım birde özel hastane dersinnasıl yani peki ne yaptı doktor? çok saçmaymış. kalp atışlarını dinlediniz mi? kese görünüyor muydu?
Neyden şüphelenerek test yapmaya karar verdiniz acabaBebeğin yerleşmesine bağlı aslında erken yerleştiyse 10.günde çıkıyor ama geç yerleştiyse hormonu da geç salgılıyor. En garantisi bat günü tabiki. Ben bata 5 gün kala öğrendim. Yumurtlamadan sonra 10.gündü ve çok silikti. İnşallah çıkar senin de ama en garantisi batı beklemek tabii
Belirtileriniz var miydiNeyden şüphelenerek test yapmaya karar verdiniz acaba
Amin canım inşallah bulantılar çok yoğun olmasın tabi benim hiç bulantım olmuyor ondan merak ettim :)Merhaba benim bir kaç gündür sabah bulantılarım oluyor ama onun dışında çok sağlıklıyım şükür, dua edelim de böyle geçsin hamilelik :)
Merhaba hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMrb arkadaslar araniza yeni katildim.Allah isteyen herkese nasip etsin.tablo hazirlanacakmi merak ettim.
Günaydın canım valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım
çok şükür canım bulantım yok kabızlık ve uyku sorunlarını en başından beri yaşıyorum ama bulantı ve aşereme tarzı şeyler olmayınca hamile değilmişim gibi hissediyorum :) bir sorayım dedim sizlere de :)Canım benim bazen ilk uyandığımda oluyor çubuk kraker atıştırıyorum geçiyor. Uykuya istek de var tabi