• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sorma canım ya ne yaşımı sordu ne tansiyonumu ölçtü ne de bebeğimin kaç haftalık olduğunu söyledi :KK43: folikasit kullanıyor musun dedi hayır dedim ilaç bile yazmadı içeride 5 dakika ya kaldık ya kalmadık tek sorduğu şey ilk doğumumun nasıl olduğu kaç kilo olduğu bir ultrasonda keseye baktık çok gördük yani kalp atışları için erken dedi haftaya salıya tekrar gel dedi tekrar gidecem ama bu seferde aynı davranırsa hemen başka doktor araştıracağım birde özel hastane dersin :eek:

Kızlar hayırlısıyla hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah :dua: bende 32 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah 7 yaşında kızım var bursada oturuyorum artı birde çalışıyorum:KK54:

Bence de bir dahaki de böyle olursa değiştirmen en iyisi olur senin için daha yolun başındayız:)

Ben 26 yaşındayım, benim de 2. bebeğim. 27 aylık bir oğlum var ve ben de çalışıyorum.

çok şükür canım bulantım yok kabızlık ve uyku sorunlarını en başından beri yaşıyorum ama bulantı ve aşereme tarzı şeyler olmayınca hamile değilmişim gibi hissediyorum :) bir sorayım dedim sizlere de :)
Aynen canım bende senin gibiyim hala inanmıyorum yarın doktora gıdınce inanacagım herhalde:dua:inşallah güzel haberler alırız:dua:

Günaydın canım :KK76:valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım baslamadı henüz sadece şişkinlik, gaz, kabızlık, uyku hali dışında hiçbişey yok yerın doktor randevun var ilk kez gidecegim inşallah kese görünür:dua:yarın tam 5+0 oluyoruz
Ohh ne guzel bende cuma gunu gitcem tam olrak kaç haftalık oldugunu bilmiyorm gec döllenme oldugu için bakalım kese görününce belli olur

Arkadaşlar nereden katılıyorsunuz? Belki birgün tanışırız.yada aynı dr.a gideriz.yada belki aynı hastanede doğum yaparız ☺

bende Adana .benim 2017 nisan annelerinden tanışıp görüştüğüm arkadaşım var burda.hatta komşu olduk şimdi.
bende yarın sağlık ocağına gidip kan ve idrar vericem.folbiol da yazdı doktor.
inşallah herşey yolundadır

Back