2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb arkadaslar araniza yeni katildim.Allah isteyen herkese nasip etsin.tablo hazirlanacakmi merak ettim.

Merhaba benim bir kaç gündür sabah bulantılarım oluyor ama onun dışında çok sağlıklıyım şükür, dua edelim de böyle geçsin hamilelik :)

Mrb arkadaslar araniza yeni katildim.Allah isteyen herkese nasip etsin.tablo hazirlanacakmi merak ettim.
Merhaba hoşgeldiniz.

Günaydın Ağustos Anneleri Nasıl gidiyor hamilelik :)
Günaydın. Güzel gidiyor, senin nasıl gidiyor

HOŞ BULDUK..TEŞEKKÜRLER

Bnmde iyi diyelim iyi olsn bulantım vardı bi kaç gun şimdi ise kabızlık mahvetti beni

Canım benim bazen ilk uyandığımda oluyor çubuk kraker atıştırıyorum geçiyor. Uykuya istek de var tabi

Kızlar ben geceleri resmen ağlayarak uyanıyorum ve yatakta kıvranıyorum. Şiddetli bel ve kasık ağrısı. Büyük tuvalete cıkarken daha da şiddetleniyor gece. Sanırım kabızlıktan içeride gaz oluyor gaz sancısına cok benziyor. Ağrıdan yerlere yığıldım yaa. Acile gidecektim ama yerimden bile kalkamayacak durumdaydım yatak odasına zor gittim. Tuvalete girip cıkınca biraz hafifledi uyumuşum sonra sizde var mı böyle sancılar ?

Günaydın Ağustos Anneleri Nasıl gidiyor hamilelik :)
Günaydın canım valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım baslamadı henüz sadece şişkinlik, gaz, kabızlık, uyku hali dışında hiçbişey yok yerın doktor randevun var ilk kez gidecegim inşallah kese görünüryarın tam 5+0 oluyoruz

Ha bide bel agrısı tabi

Hamile olan arkadaşlar size bir sorum olacak adet gunume 3gun kaldı hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet sancıniz falan oldu mu hamile olabilir miyim bilmiyorum çok istiyorum

Hamile olan arkadaşlar size bir sorum olacak adet gunume 3gun kaldı hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet sancıniz falan oldu mu hamile olabilir miyim bilmiyorum çok istiyorum
Merhaba, ben 5 gün kala öğrenmiştim ama adet zamanımda ve sonrasında 3-4 gün adet belirtilerini yaşadım. Normalde adet olunca nasıl hissediyorsam aynılarını hissettim. İnşallah hamilesindir yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçtiyse çıkabilir testte.

Kasik ağrılarım vardı bu güne kadar sağ tarafta yoğunlukla ama bu gün geçti belim ağrıyı adet olacak gibi ama bilmiyorum ki testte çıkar mi negatifle karşılaşmak istemiyorum

Kasik ağrılarım vardı bu güne kadar sağ tarafta yoğunlukla ama bu gün geçti belim ağrıyı adet olacak gibi ama bilmiyorum ki testte çıkar mi negatifle karşılaşmak istemiyorum
Bebeğin yerleşmesine bağlı aslında erken yerleştiyse 10.günde çıkıyor ama geç yerleştiyse hormonu da geç salgılıyor. En garantisi bat günü tabiki. Ben bata 5 gün kala öğrendim. Yumurtlamadan sonra 10.gündü ve çok silikti. İnşallah çıkar senin de ama en garantisi batı beklemek tabii

nasıl yani peki ne yaptı doktor? çok saçmaymış. kalp atışlarını dinlediniz mi? kese görünüyor muydu?
sorma canım ya ne yaşımı sordu ne tansiyonumu ölçtü ne de bebeğimin kaç haftalık olduğunu söyledi folikasit kullanıyor musun dedi hayır dedim ilaç bile yazmadı içeride 5 dakika ya kaldık ya kalmadık tek sorduğu şey ilk doğumumun nasıl olduğu kaç kilo olduğu bir ultrasonda keseye baktık çok gördük yani kalp atışları için erken dedi haftaya salıya tekrar gel dedi tekrar gidecem ama bu seferde aynı davranırsa hemen başka doktor araştıracağım birde özel hastane dersin

Kızlar hayırlısıyla hepiniz bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah bende 32 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah 7 yaşında kızım var bursada oturuyorum artı birde çalışıyorum

Neyden şüphelenerek test yapmaya karar verdiniz acaba

Amin canım inşallah bulantılar çok yoğun olmasın tabi benim hiç bulantım olmuyor ondan merak ettim :)

Günaydın canım valla hamilelik buysa buna şükür derim bulantılarım
Canım benim bazen ilk uyandığımda oluyor çubuk kraker atıştırıyorum geçiyor. Uykuya istek de var tabi
çok şükür canım bulantım yok kabızlık ve uyku sorunlarını en başından beri yaşıyorum ama bulantı ve aşereme tarzı şeyler olmayınca hamile değilmişim gibi hissediyorum :) bir sorayım dedim sizlere de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…