Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaa hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımızı da konuşalım burada inşallahHayırlı olsun keseler görünmeye başlamış ne güzel,insallah kalp atıslarını da duyabiliriz
Ben seni hatırlıyorum ordan bende ilk günden beri vardım sezerbüşra diye bi arkadaş açmıştı. Hatta bir kaç kişi daha kayıp yaşamıştı.bir arkadaş kayıp yaşadığı halde ben yine de size yazsam olur mu? Falan demişti hatta. Sonra ben de yazmıştım olanları falan herkes cevap yazdı saolsun. Ben de dün baktım bugün baktım. Doğumlar başlamış benim 13 Aralık tı. Muhtemelen şu zamanlar sezaryen olucaktım. İnşAllah burada yine birlikte devam ederizEvet vardim orda canim.. ama kosa surdu seruven... ara ara da girip bakarim hala naptilar dogurdular mi diye:))
Sen peki?
Ben haftaya çarşamba gideceğim direkt kalp atışı dinlemeye. Hayırlısı inşallah.Teşekkür ederim canımm sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora?
Ay hadi hayırlısı canım inşallah duyarsın kalp atışını:) bugün muayene sırası beklerken dışarı geliyordu diğer gebelerin kalp atışı sesi çok heyecan vericiydi. İnşallah biz de duyarızBen haftaya çarşamba gideceğim direkt kalp atışı dinlemeye. Hayırlısı inşallah.
Ayy evet iyi hatirladin benden once de kayiplar oldu benden sonra da kaybeden oyle yazan arkadas vardi dogru.. ne yazdigimi ne yaptigimi hatirliyor musun canim yaa...Ben seni hatırlıyorum ordan bende ilk günden beri vardım sezerbüşra diye bi arkadaş açmıştı. Hatta bir kaç kişi daha kayıp yaşamıştı.bir arkadaş kayıp yaşadığı halde ben yine de size yazsam olur mu? Falan demişti hatta. Sonra ben de yazmıştım olanları falan herkes cevap yazdı saolsun. Ben de dün baktım bugün baktım. Doğumlar başlamış benim 13 Aralık tı. Muhtemelen şu zamanlar sezaryen olucaktım. İnşAllah burada yine birlikte devam ederiz
Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun? Çok heyecanlıyım
Bende heyecan yok canim.. daha cok stres hissediyorum:)Ben seni hatırlıyorum ordan bende ilk günden beri vardım sezerbüşra diye bi arkadaş açmıştı. Hatta bir kaç kişi daha kayıp yaşamıştı.bir arkadaş kayıp yaşadığı halde ben yine de size yazsam olur mu? Falan demişti hatta. Sonra ben de yazmıştım olanları falan herkes cevap yazdı saolsun. Ben de dün baktım bugün baktım. Doğumlar başlamış benim 13 Aralık tı. Muhtemelen şu zamanlar sezaryen olucaktım. İnşAllah burada yine birlikte devam ederiz
Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun? Çok heyecanlıyım
Ne güzel ilk ogrenince insan cok farkli bir şok yaşıyor hayalimde bu durumu eşime surpriz masalarla aciklamak varken ilk heyecanla telefona sarilmamTesekkur ederim sagolun sizin bebeginizde hayirli olsun evet ilk gebeligim ben 6 7 aydir bekliyoduk bi ara kistim falan olustu ben sabirsizlanip bat den 2 gun onceden test yapmaya baslardim bu ayda sabah uyandim 1 gun vardi adetime test yapsam mi diye dusundum umutsuzlukla yaptim tek cizgi hemen olustu ikinciyi sonradan farkettim tam atiyordum ki aa gozlerime inanamadim silik bir sekilde olusmus geri bekledim 3 dk falan belli oldu biraz sevincden saskinliktan agladim bugun tekrar yaptim bide kan verdim sukurler olsun hamileymisim bende saskinim
Seninde hayirli olsun canim gozun aydin niye oyle oldu ki insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sureci geciririzBende bugun hamilelik testiyle ögrenenleedenim rabbim hepimize kucagina almayi nasip etsin insllah 1 kürtaj bir düsukten sonra biraz korkuyorum acikcasi
Amin insallah saglikli degilmis ki nasip olmadi. Rabbim bu sefer Kucagima almayi nasip etsin ne diyim .Seninde hayirli olsun canim gozun aydin niye oyle oldu ki insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sureci geciririz
Yaptim bugun ama negatif cikti. Sanirim degilimİdrar testi yaptın mı ? Bence bi yap. Pozitif çıkarsa bir doktora daniş kanama için. Hayırlısı olsun hakkında.
Anladim canim rabbim en hayirlisini nasip etsin bizde birbirimize destek olalim tanisalim burda yardimlasalim ben irem 22 yasindayim kayserideyim 2 yillik evliyim senAmin insallah saglikli degilmis ki nasip olmadi. Rabbim bu sefer Kucagima almayi nasip etsin ne diyim .
Ay inşallahhhAy hadi hayırlısı canım inşallah duyarsın kalp atışını:) bugün muayene sırası beklerken dışarı geliyordu diğer gebelerin kalp atışı sesi çok heyecan vericiydi. İnşallah biz de duyarız
Sat ımiz aynı sayilir benim hic tutmadi bile 2 yıldır. ..Merhaba kızlar. Tüm yazdıklarınızı okudum, o kadar heyecanlandım ki, sağlıkla gelsin bebişleriniz. sanki kendimin gibi sevindim . Bende ovü testiyle geçiriyorum bu ayı Allah nasip ederse inşAllah bu ay hamile kalırım ve sağlıkla kavuşurum. 6 yaşında bir oğlum var. Mayıs ve ağustos aylarında kürtaj oldum. 8. Haftalarda kalp atışları durduğu için. Şimdi benim sat 22 Kasım ama öncesinde lekelenmelerle başladı. O yüzden yumurtlama tarihi emin değilim. Ovü testi 10. Gün pozitif gördüm değerlendirdik. Hafif akıntı da vardı. Programa göre yumurtalamaya 1 gün kaldı. Size görselleri atıyorum değerlendirdiğim günlere tik attım :) hakkımız da hayırlısı.çalışmalara devam etsek mi bilemedim. Bu akşam ve Perşembe akşamı da denerim. :) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. . Bende aranıza katılırım inşAllah.
Aralık ve Nisan annelerine girip okuyorum arada içim bir tuhaf oluyor. Yaşasaydı bu hafta sezaryen olucaktım.ve kavuşacaktık bebeğimle
Diğeri yaşasaydı 25 li haftalarda olucaktım diye.
Allah hayırlısıyla sağlıkla, kavuştursun hepimizi
Ben hatice 35 yasindayim antalyadayim 8 yillik evliyim .Anladim canim rabbim en hayirlisini nasip etsin bizde birbirimize destek olalim tanisalim burda yardimlasalim ben irem 22 yasindayim kayserideyim 2 yillik evliyim sen
Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canm. Allah büyük. Ben o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:) genetik test yaptırdın mı sen? Benim 3. Gende heterozigot mutasyon çıktı 2 doktorla görüştüm iğne kullanmaya gerek yok dedi.Ayy evet iyi hatirladin benden once de kayiplar oldu benden sonra da kaybeden oyle yazan arkadas vardi dogru.. ne yazdigimi ne yaptigimi hatirliyor musun canim yaa...
Benim umudum yok pek canim test elimde imi tane var fakat gecmeden yapmayi dusunmuyorum kizim da ne zaman beklemedim o zaman geldi.. 6 gun gectiginde yapmistim.. 2 aydir oncesinde yapiyordumm bu ay yapmicam diyorum:)
Benim de yaşım 33 çok şükür bir oğlum var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizin de bir çocuk var sanırım Allah onlara sağlık sıhhat versin. Ovü testi kullandınız mı? Doktor bir şey diyor mu?Sat ımiz aynı sayilir benim hic tutmadi bile 2 yıldır. ..
Yaş 34 sayılır
2. Olmuyor
Bakalım ne olucak bu ay ...
Olur da tutarsa ki henüz yumurtlmk üzereyim sezaryen olucagi icin ağustos olur ...
yok yaptırmadım en son kadın doğum pıhtılaşmaya baktırmanı öneririm dedi daha sonradan da gelişebiliyormuş,Günaydın kızlarr
Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canm. Allah büyük. Ben o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:) genetik test yaptırdın mı sen? Benim 3. Gende heterozigot mutasyon çıktı 2 doktorla görüştüm iğne kullanmaya gerek yok dedi.