2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet vardim orda canim.. ama kosa surdu seruven... ara ara da girip bakarim hala naptilar dogurdular mi diye:))
Sen peki?
Ben seni hatırlıyorum ordan bende ilk günden beri vardım sezerbüşra diye bi arkadaş açmıştı. Hatta bir kaç kişi daha kayıp yaşamıştı.bir arkadaş kayıp yaşadığı halde ben yine de size yazsam olur mu? Falan demişti hatta. Sonra ben de yazmıştım olanları falan herkes cevap yazdı saolsun. Ben de dün baktım bugün baktım. Doğumlar başlamış benim 13 Aralık tı. Muhtemelen şu zamanlar sezaryen olucaktım. İnşAllah burada yine birlikte devam ederiz
Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun? Çok heyecanlıyım

Ben haftaya çarşamba gideceğim direkt kalp atışı dinlemeye. Hayırlısı inşallah.
Ay hadi hayırlısı canım inşallah duyarsın kalp atışını:) bugün muayene sırası beklerken dışarı geliyordu diğer gebelerin kalp atışı sesi çok heyecan vericiydi. İnşallah biz de duyarız

Ayy evet iyi hatirladin benden once de kayiplar oldu benden sonra da kaybeden oyle yazan arkadas vardi dogru.. ne yazdigimi ne yaptigimi hatirliyor musun canim yaa...
Benim umudum yok pek canim test elimde imi tane var fakat gecmeden yapmayi dusunmuyorum kizim da ne zaman beklemedim o zaman geldi.. 6 gun gectiginde yapmistim.. 2 aydir oncesinde yapiyordumm bu ay yapmicam diyorum:)

Bende heyecan yok canim.. daha cok stres hissediyorum:)
Benim hamileligimde 21 mart sattı 26 12 gosteriyordu tarihi..

Ne güzel ilk ogrenince insan cok farkli bir şok yaşıyor hayalimde bu durumu eşime surpriz masalarla aciklamak varken ilk heyecanla telefona sarilmam

Bende bugun hamilelik testiyle ögrenenleedenim rabbim hepimize kucagina almayi nasip etsin insllah 1 kürtaj bir düsukten sonra biraz korkuyorum acikcasi
Seninde hayirli olsun canim gozun aydin niye oyle oldu ki insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sureci geciririz

İdrar testi yaptın mı ? Bence bi yap. Pozitif çıkarsa bir doktora daniş kanama için. Hayırlısı olsun hakkında.
Yaptim bugun ama negatif cikti. Sanirim degilim

Amin insallah saglikli degilmis ki nasip olmadi. Rabbim bu sefer Kucagima almayi nasip etsin ne diyim .
Anladim canim rabbim en hayirlisini nasip etsin bizde birbirimize destek olalim tanisalim burda yardimlasalim ben irem 22 yasindayim kayserideyim 2 yillik evliyim sen

Sat ımiz aynı sayilir benim hic tutmadi bile 2 yıldır. ..
Yaş 34 sayılır

2. Olmuyor
Bakalım ne olucak bu ay ...
Olur da tutarsa ki henüz yumurtlmk üzereyim sezaryen olucagi icin ağustos olur ...

Günaydın kızlarr
Bakalım artık hakkımızda hayırlısı canm. Allah büyük. Ben o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:) genetik test yaptırdın mı sen? Benim 3. Gende heterozigot mutasyon çıktı 2 doktorla görüştüm iğne kullanmaya gerek yok dedi.

Sat ımiz aynı sayilir benim hic tutmadi bile 2 yıldır. ..
Yaş 34 sayılır

2. Olmuyor
Bakalım ne olucak bu ay ...
Olur da tutarsa ki henüz yumurtlmk üzereyim sezaryen olucagi icin ağustos olur ...
Benim de yaşım 33 çok şükür bir oğlum var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizin de bir çocuk var sanırım Allah onlara sağlık sıhhat versin. Ovü testi kullandınız mı? Doktor bir şey diyor mu?

yok yaptırmadım en son kadın doğum pıhtılaşmaya baktırmanı öneririm dedi daha sonradan da gelişebiliyormuş,
ayrı testler mi onlar bilmiyorum.. ama kürtaj için kan aldıklarında ona bakıyorlar diye biliyorum..belkide yanlış biliyorum..

günaydınlarr:)

Kızlar günaydın yeni öğrenenlere hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bekleyenlerinde allah gönlüne göre versin en kısa zamanda isteklerine kavuştursun inşallah. Bulantı durumlarınız nasıl benim hiç bulantım yok hatta uykuya istediğimin artması dışında hiç bir hamilelik durumunu yaşamıyorum sizlerde durum nasıl ? Erken mi bulantılar için acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…