Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Keşke 3 aralığıda değerlendirseydiniz çatlama olmuş o gün. Hayırlısı olur inşallah:)
çok teşekkür ederim. Ben tam çift çizgi olduğu gece ve sonrası ilişki oluyor diye araştırmıştım. Birde spermler 2 gün yaşayabiliyor değil mi? 2 Aralık akşamı 23 gibi olsa 3 Aralık’a yetmez mi acaba:)Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Keşke 3 aralığıda değerlendirseydiniz çatlama olmuş o gün. Hayırlısı olur inşallah:)
Bilmem ki deneyinçok teşekkür ederim. Ben tam çift çizgi olduğu gece ve sonrası ilişki oluyor diye araştırmıştım. Birde spermler 2 gün yaşayabiliyor değil mi? 2 Aralık akşamı 23 gibi olsa 3 Aralık’a yetmez mi acaba:)
canım çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun inşallah şimdi hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın.. aynı şeyi bende diyorum arasıra bende mayısta kürtaj oldum 8+5te kalp atışı alamadığımızdan.. 6+5te kalmışş.. yaşasaydı doğurucaktık bu aralarda diye.. kısmetten öte yol yok .. belki ağustos annesi oluruz :)Merhaba kızlar. Tüm yazdıklarınızı okudum, o kadar heyecanlandım ki, sağlıkla gelsin bebişleriniz. sanki kendimin gibi sevindim . Bende ovü testiyle geçiriyorum bu ayı Allah nasip ederse inşAllah bu ay hamile kalırım ve sağlıkla kavuşurum. 6 yaşında bir oğlum var. Mayıs ve ağustos aylarında kürtaj oldum. 8. Haftalarda kalp atışları durduğu için. Şimdi benim sat 22 Kasım ama öncesinde lekelenmelerle başladı. O yüzden yumurtlama tarihi emin değilim. Ovü testi 10. Gün pozitif gördüm değerlendirdik. Hafif akıntı da vardı. Programa göre yumurtalamaya 1 gün kaldı. Size görselleri atıyorum değerlendirdiğim günlere tik attım :) hakkımız da hayırlısı.çalışmalara devam etsek mi bilemedim. Bu akşam ve Perşembe akşamı da denerim. :) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. . Bende aranıza katılırım inşAllah.
Aralık ve Nisan annelerine girip okuyorum arada içim bir tuhaf oluyor. Yaşasaydı bu hafta sezaryen olucaktım.ve kavuşacaktık bebeğimle
Diğeri yaşasaydı 25 li haftalarda olucaktım diye.
Allah hayırlısıyla sağlıkla, kavuştursun hepimizi
Bakalım artık hayırlısı Allah’tan :)Bilmem ki deneyin
Sana da çok geçmiş olsun canm . İnşAllah Allah isteyen herkese versin. Senin bat ve sat ne zaman?canım çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun inşallah şimdi hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın.. aynı şeyi bende diyorum arasıra bende mayısta kürtaj oldum 8+5te kalp atışı alamadığımızdan.. 6+5te kalmışş.. yaşasaydı doğurucaktık bu aralarda diye.. kısmetten öte yol yok .. belki ağustos annesi oluruz :)
çok sağol...aminn.. sat 15 kasım bat 14 aralık canımSana da çok geçmiş olsun canm . İnşAllah Allah isteyen herkese versin. Senin bat ve sat ne zaman?
Ay hadi inşAllah güzel haberler alırız 10 gün sonra:) yumurtlama takibi gibi birşey yaptın mı?çok sağol...aminn.. sat 15 kasım bat 14 aralık canım
inşallah hayırlısıyla canım... 2 ay ovu testi kullandım.. bu ay sadece 2 defa yaptım.. elimde de 6 adet falan var da yapmak istemedim.. hayırlısı bakalım..Ay hadi inşAllah güzel haberler alırız 10 gün sonra:) yumurtlama takibi gibi birşey yaptın mı?
Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için çok üzgünüm. Eylül ayında benim de bir düşüğüm var ve hemen arkasına tekrar hamile kaldım. bence bu ayı iyi değerlendirmişsiniz. iyi haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba kızlar. Tüm yazdıklarınızı okudum, o kadar heyecanlandım ki, sağlıkla gelsin bebişleriniz. sanki kendimin gibi sevindim . Bende ovü testiyle geçiriyorum bu ayı Allah nasip ederse inşAllah bu ay hamile kalırım ve sağlıkla kavuşurum. 6 yaşında bir oğlum var. Mayıs ve ağustos aylarında kürtaj oldum. 8. Haftalarda kalp atışları durduğu için. Şimdi benim sat 22 Kasım ama öncesinde lekelenmelerle başladı. O yüzden yumurtlama tarihi emin değilim. Ovü testi 10. Gün pozitif gördüm değerlendirdik. Hafif akıntı da vardı. Programa göre yumurtalamaya 1 gün kaldı. Size görselleri atıyorum değerlendirdiğim günlere tik attım :) hakkımız da hayırlısı.çalışmalara devam etsek mi bilemedim. Bu akşam ve Perşembe akşamı da denerim. :) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. . Bende aranıza katılırım inşAllah.
Aralık ve Nisan annelerine girip okuyorum arada içim bir tuhaf oluyor. Yaşasaydı bu hafta sezaryen olucaktım.ve kavuşacaktık bebeğimle
Diğeri yaşasaydı 25 li haftalarda olucaktım diye.
Allah hayırlısıyla sağlıkla, kavuştursun hepimizi
canım ne yaptın gördünüz mü keseyi merak ettim haberlerini bekliyorumİnşallah canım ya keşke görünse ama daha erken sanırım benim için 4+2 oluyor çünkü yarın. Tam 1 hafta önce 65,58’di hcg bir daha da yaptırmadım onun yerine evde test yaptım gün aşırı hep koyulaştı. İnşallah her şey yolundadır. Haber veririm mutlaka yarın inşallah güzel haberler veririm:) sen görürsün bence ama değerin 2000’i geçmiş bugün gitsen yine görünürdü bence canım.
Canım 3 buçukta randevum:) çıkınca yazarım:)canım ne yaptın gördünüz mü keseyi merak ettim haberlerini bekliyorum
Bende dün doktora gittim hiç beklediğim gibi geçmedi kaç haftalık hamile olduğumu bile söylemedi çok şaşkınım hala doktor araştırıyorum inşallah içime sinen birisiyle devam ederim eğer önerileriniz olursa değerlendirebilirim kızlar
Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için çok üzgünüm. Eylül ayında benim de bir düşüğüm var ve hemen arkasına tekrar hamile kaldım. bence bu ayı iyi değerlendirmişsiniz. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Size de çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın ne güzel hemen kavuşmuşsunuz. Benim geçen ay olmamıştı. İnşAllah bende bu ay güzel haberler alırımÇok geçmiş olsun, kayıplarınız için çok üzgünüm. Eylül ayında benim de bir düşüğüm var ve hemen arkasına tekrar hamile kaldım. bence bu ayı iyi değerlendirmişsiniz. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
inşallah en kısa zamanda diyelim.Size de çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın ne güzel hemen kavuşmuşsunuz. Benim geçen ay olmamıştı. İnşAllah bende bu ay güzel haberler alırım
Kaç haftalık hamilesin canım? Dün benim de çok şiddetli kasık ve bel ağrım vardı ilaç içecektim doktoru aradım, ilk 8 hafta çok çok mecbur kalmadıkça önermiyorum ilacı dedi. Ben de korkarım Bi zararı olur filan sıcak suya vicks koyup buharını soluyabilirsin baş ağrısı için, en kontrollü çözüm bu olur gibikızlar başım çok fena ağrıyor dünde ağrıyordu parol içtim .bugün içmeyeyim diye zor tutıyorum kendimi parol içsem bi sıkıntı olmaz değilmi ben oğluma hamileyken içiyordum ama ilk ayları hiç hatırlamıyorum organların oluşma aşaması diye korkuyorum