2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim migrenim var ilk gebeliğimde mecbur kullandım. Bunda da dün içtim bir tane. Doktorum sıkıntı yapma kendine, migren atağının verdiği ağrı ve girdiğintres kadar zararı olmaz demişti. Geçmiş olsun

4 haftalık hamileyim cnm .maalesef benim baş ağrılarım ilaçsız geçmiyor sabahtan beri bekliyorum artık zonklamaya başladı içmek zorunda kaldım.benim mide bulantılarım erken başladı midem bulandığı için başıma vuruyor artık.ilk hamileliğimden çok farklı şeyler yaşıyorum.

sağol canım 1 tane parol içtim artık dayanmadım .mide bulantıları beni gece gece uyandırıyor eşime leblebi ısmarladım inşallah işe yarar.

Kızlar merhaba, doktor çok çok küçük bir nokta gördü. Kese gibi duruyor ama emin olmak için haftaya tekrar gel dedi işte bakalım. Elimde ultrason görüntüsü o noktaya bakıyorum ben de şimdi

Galeta ve kızarmış ekmek de iyi geliyor aklımda bulunsun. Çok geçmiş olsun.

Kızlar merhaba, doktor çok çok küçük bir nokta gördü. Kese gibi duruyor ama emin olmak için haftaya tekrar gel dedi işte bakalım. Elimde ultrason görüntüsü o noktaya bakıyorum ben de şimdi

Maşallah kuzucuğa. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize

Canım bana milimetre olarak söylemedi. Beta hcg baktım şimdi 2018 çıkmış şu an 1000 filan olmuştur diye hesaplamıştım ama şaşırdım görünce. Benim 4+2 işte bugün. Bakalım haftaya görürüm inşallah ben de bebişi. Sağlıkla gelsinler de

Masallah minicik gercekten:)) degerin de iyi cikmis saglikla devami gelsin darisi bebis ve kalp atisina canim:)
İnşallah canım çok teşekkür ederim darısı başına sağlıklı bir şekilde inşallah:)

Hayirli olsun sanirim ilk gebelik nasil bu kadar erken öğrendiniz?
Tesekkur ederim sagolun sizin bebeginizde hayirli olsun evet ilk gebeligim ben 6 7 aydir bekliyoduk bi ara kistim falan olustu ben sabirsizlanip bat den 2 gun onceden test yapmaya baslardim bu ayda sabah uyandim 1 gun vardi adetime test yapsam mi diye dusundum umutsuzlukla yaptim tek cizgi hemen olustu ikinciyi sonradan farkettim tam atiyordum ki aa gozlerime inanamadim silik bir sekilde olusmus geri bekledim 3 dk falan belli oldu biraz sevincden saskinliktan agladim bugun tekrar yaptim bide kan verdim sukurler olsun hamileymisim bende saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…