- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Benim migrenim var ilk gebeliğimde mecbur kullandım. Bunda da dün içtim bir tane. Doktorum sıkıntı yapma kendine, migren atağının verdiği ağrı ve girdiğintres kadar zararı olmaz demişti. Geçmiş olsunkızlar başım çok fena ağrıyor dünde ağrıyordu parol içtim .bugün içmeyeyim diye zor tutıyorum kendimi parol içsem bi sıkıntı olmaz değilmi ben oğluma hamileyken içiyordum ama ilk ayları hiç hatırlamıyorum organların oluşma aşaması diye korkuyorum
4 haftalık hamileyim cnm .maalesef benim baş ağrılarım ilaçsız geçmiyor sabahtan beri bekliyorum artık zonklamaya başladı içmek zorunda kaldım.benim mide bulantılarım erken başladı midem bulandığı için başıma vuruyor artık.ilk hamileliğimden çok farklı şeyler yaşıyorum.Kaç haftalık hamilesin canım? Dün benim de çok şiddetli kasık ve bel ağrım vardı ilaç içecektim doktoru aradım, ilk 8 hafta çok çok mecbur kalmadıkça önermiyorum ilacı dedi. Ben de korkarım Bi zararı olur filansıcak suya vicks koyup buharını soluyabilirsin baş ağrısı için, en kontrollü çözüm bu olur gibi
sağol canım 1 tane parol içtim artık dayanmadım .mide bulantıları beni gece gece uyandırıyor eşime leblebi ısmarladım inşallah işe yarar.Benim migrenim var ilk gebeliğimde mecbur kullandım. Bunda da dün içtim bir tane. Doktorum sıkıntı yapma kendine, migren atağının verdiği ağrı ve girdiğintres kadar zararı olmaz demişti. Geçmiş olsun
hadi biz de görelim:)Kızlar merhaba, doktor çok çok küçük bir nokta gördü. Kese gibi duruyor ama emin olmak için haftaya tekrar gel dedi işte bakalım. Elimde ultrason görüntüsü o noktaya bakıyorum ben de şimdi
Evet Bize de yolla biz de görelim:)Kızlar merhaba, doktor çok çok küçük bir nokta gördü. Kese gibi duruyor ama emin olmak için haftaya tekrar gel dedi işte bakalım. Elimde ultrason görüntüsü o noktaya bakıyorum ben de şimdi
Beta kaçtı peki? Haftaya daha da belirginleşir. Gözünaydın:)
Teşekkür ederim canım inşallah belirginleşir:) beta istedi ama daha sonuç çıkmamış onu bekliyorum şimdi bilgisayar başında:))Beta kaçtı peki? Haftaya daha da belirginleşir. Gözünaydın:)
Galeta ve kızarmış ekmek de iyi geliyor aklımda bulunsun. Çok geçmiş olsun.4 haftalık hamileyim cnm .maalesef benim baş ağrılarım ilaçsız geçmiyor sabahtan beri bekliyorum artık zonklamaya başladı içmek zorunda kaldım.benim mide bulantılarım erken başladı midem bulandığı için başıma vuruyor artık.ilk hamileliğimden çok farklı şeyler yaşıyorum.
sağol canım 1 tane parol içtim artık dayanmadım .mide bulantıları beni gece gece uyandırıyor eşime leblebi ısmarladım inşallah işe yarar.
Kızlar merhaba, doktor çok çok küçük bir nokta gördü. Kese gibi duruyor ama emin olmak için haftaya tekrar gel dedi işte bakalım. Elimde ultrason görüntüsü o noktaya bakıyorum ben de şimdi
Maşallah kuzucuğa. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize
Teşekkür ederim canımmMaşallah kuzucuğa. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize
Evet vardim orda canim.. ama kosa surdu seruven... ara ara da girip bakarim hala naptilar dogurdular mi diye:))can09e canm sen 2018 Aralık annelerin de var mıydın?
oyy maşallah canım
Canım bana milimetre olarak söylemedi. Beta hcg baktım şimdi 2018 çıkmış şu an 1000 filan olmuştur diye hesaplamıştım ama şaşırdım görünce. Benim 4+2 işte bugün. Bakalım haftaya görürüm inşallah ben de bebişi. Sağlıkla gelsinler deoyy maşallah canımben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bir mani olmazsa .inşallah ozamana bebeğide görürüm.biraz önce ilk hamileliğimdeki notlarıma baktım 5 haftalık kese 14mm miş bebek görülmedi diye not almışım.
Masallah minicik gercekten:)) degerin de iyi cikmis saglikla devami gelsin darisi bebis ve kalp atisina canim:)
İnşallah canım çok teşekkür ederimMasallah minicik gercekten:)) degerin de iyi cikmis saglikla devami gelsin darisi bebis ve kalp atisina canim:)
Hayirli olsun sanirim ilk gebelik nasil bu kadar erken öğrendiniz?Kizlarr bende hamileyim guzel anneler bu hamilelik tablosunu nerden yaptiniz soyleyin hele ama benimki daha cok yeni benim tahminim 15 gunluk
Tesekkur ederim sagolun sizin bebeginizde hayirli olsun evet ilk gebeligim ben 6 7 aydir bekliyoduk bi ara kistim falan olustu ben sabirsizlanip bat den 2 gun onceden test yapmaya baslardim bu ayda sabah uyandim 1 gun vardi adetime test yapsam mi diye dusundum umutsuzlukla yaptim tek cizgi hemen olustu ikinciyi sonradan farkettim tam atiyordum ki aa gozlerime inanamadim silik bir sekilde olusmus geri bekledim 3 dk falan belli oldu biraz sevincden saskinliktan agladim bugun tekrar yaptim bide kan verdim sukurler olsun hamileymisim bende saskinimHayirli olsun sanirim ilk gebelik nasil bu kadar erken öğrendiniz?
Hayırlı olsun keseler görünmeye başlamış ne güzel,insallah kalp atıslarını da duyabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?