- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Hayırlı olsun, sağlıkla doğan bir kızın olsun insallahBen de geldim. Herkese merhabalar.Mart ve haziran doğumlu 2 oğlum var. Kısmetse Bir de ağustos annesi olucam. BAT ım yarın 2 çizgi gördüm ama foto yüklenmedi bir türlü .
Benim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum nasıl doğum yaparım:) aslında o konuyu düşünmek bile istemiyorum korkuyorum:)) inşallah normal doğum yapabilirim ama bakalım o günlere erişelim de sağlıkla:)Amin hepberaber sağlıkla alalım inşallah. Sezeryansa aynı gün doğurabiliriz Allah tamamına erdirirse 2-5 ağustos arası kucağımıza alırız tahmini. Sanırım bizden önceki anneler normal doğum değilse temmuz annesi olacak sağlıkla gelsin tüm evlatlar inşallah.
Allahtan Ümit kesilmeyenin binlerce örneğinden birisiniz suan :)Her birinize hayırlı olsun bende 3 aydır menopoza giriyorum diye 7 düveli doktoru herkesi ayaklandırdım. Eveli ay adet olmadım doktor aspirin iç dedi içtim hastalandım 1 ay sonra bu ayda hastalanmadı 8 gün geçti 1 haftadır menapoza giriyorum diye cümle alemi delirttim krizlere girdim. Derken komşum ve arkadaşım olan canım dilek ben menopoz dedikce akşam dellendi kızım yap şu testi belki menopoz değil dedi bende menopozzz dedim gazıyla eve çıktım test yaptım 39 yaşındayım şoka girdim tuvaletten çıkamadım eşim geldi verdim coşkuyu 15 dk filan ağladım. Pozitif ikinci testide yaptık inanmadım ben oda pozitif. Arkadaşım telefon bekledi aradım eve geldi heee menepoz muş dimi diye hem güldüm hem ağladım. Hayırlısıyla ilk bebeğim olacak. Çok mutluyum.
İnsallah canım benimde bi komşum var bi tane cocugu olmuş oda çok zor olmuş ve biraz engelli oğlu var 40 yasında kadın demişler bi daha asla çocuğun olmaZ eşinden kaynaklanıyomus sonra eşi zayıflamış nasıl olmussa hamile kalmış oda menopoz sanmış senin gibi bi arkadaşı zorlamış test yapmış şimdi 2.5 aylık hamile :)Teşekkür ederim tedavi vesaire yapmadım hatta ümidim dahi kalmamıştı. Emindim menopozdan. Ama hep allah vermiyorsa ben sağlıklı olmama herşey normal olmasına rağmen vermiyorsa vardır bir bildiği diyordum. Olmasada demek o yada ben mutsuz olacağız diyordum. Allahım sana şükürler olsun ben sevinç göz yaşlarına boğdu hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını diliyorum.
Günaydın. İnşallah. Benim ilki sezaryen maalesefGünaydın taze anne adaylarıbenim ilk bebiş normal olmuştu bi mani olmazsa bunu da normal yaparım inşallah herseyini hayırlısı
Amin inşallah. Bir kızım olmasını çok isterim. Öncelikle dediğin gibi sağlıkla gelsin uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olsun ilk temennilerim tabi.Hayırlı olsun, sağlıkla doğan bir kızın olsun insallah
Sağlıkla hayırlısıyla olacak olan olsun umarım. Ama sezeryanla doğum yapan biri olarak, normal doğum yapanlara göre daha zorlu bir doğum sonrası süreç olacağını hatırlatayım..Benim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum nasıl doğum yaparım:) aslında o konuyu düşünmek bile istemiyorum korkuyorum:)) inşallah normal doğum yapabilirim ama bakalım o günlere erişelim de sağlıkla:)
Hoşgeldin canım :) batımız aynıydı ama senin sat daha erken demek ki benim 12 ağustos görünüyor:) Doktora ne zaman gideceksin? Ben yarına randevu aldım ama bir şey görünür mü bilmiyorumkızlar merhaba kısmet olursa bende ağustos annesi olacağım bugün test yağtım pozitif çıktı10 ağustos gösteriyor doğumu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kucağımıza almayı nasip eder hepimize
Hayırlı olsun sana da kuzu saglıkla al sende kucagına inşallahkızlar merhaba kısmet olursa bende ağustos annesi olacağım bugün test yağtım pozitif çıktı10 ağustos gösteriyor doğumu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kucağımıza almayı nasip eder hepimize
Canım benim doğum tarıhı de 08.08Hoşgeldin canım :) batımız aynıydı ama senin sat daha erken demek ki benim 12 ağustos görünüyor:) Doktora ne zaman gideceksin? Ben yarına randevu aldım ama bir şey görünür mü bilmiyorum
hoşbulduk canım burdaki takvimde ne çıkacak bilmiyorum nette hesaplattım 10 ağustos yazdı canım sat 3 kasım benim .kalp atışını duyayım inşallah hamilelik takvimimide yaparım .bu çarşamba sağlık ocağında kan vericem .2 hafta sonrada doktora gtmeyi düşünüyorum .güzel haberlerle gel inşallah cnmHoşgeldin canım :) batımız aynıydı ama senin sat daha erken demek ki benim 12 ağustos görünüyor:) Doktora ne zaman gideceksin? Ben yarına randevu aldım ama bir şey görünür mü bilmiyorum
Olabilir canım bi test yapsana geç döllenme değilse çıkar testteIyi aksamlar kizlar. Gebeligini ogrenenlerin bebisleri hayirli ugurlu olsun. Benim bat im 3 aralikti. Ama 30 kasimda kanamam oldu. Adet oldum sandim ama 2 gun surdu. Benim adetim hep 7 gun surerdi. Yerlesme kanamasi olma ihtimali varmidir acaba? Heyecanlanmali miyim?
2. Gebeligim olacak insallah olursa. Sureci bildigim icin biraz aheste davraniyorum. Ama yrin bi gebelik testi alacagim. Hayirlisiyla ins hamileyimdir.Olabilir canım bi test yapsana geç döllenme değilse çıkar testte
İnşallah canım yaparsan bizi de haberdar et2. Gebeligim olacak insallah olursa. Sureci bildigim icin biraz aheste davraniyorum. Ama yrin bi gebelik testi alacagim. Hayirlisiyla ins hamileyimdir.
İnşallah canım ya keşke görünse ama daha erken sanırım benim için 4+2 oluyor çünkü yarın. Tam 1 hafta önce 65,58’di hcg bir daha da yaptırmadım onun yerine evde test yaptım gün aşırı hep koyulaştı. İnşallah her şey yolundadır. Haber veririm mutlaka yarın inşallah güzel haberler veririm:) sen görürsün bence ama değerin 2000’i geçmiş bugün gitsen yine görünürdü bence canım.Canım benim doğum tarıhı de 08.08bende persembeye randevu aldım o tarıhte tam 5+0 oluyoruz inşallah görürm bende hcg 2224 bugün . Eger yarın gıdersen bana da haber ver görürsen benimde umudum olur.bebişi görmesekde keseyi görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?