• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah canm sağol benimi adettim 7 aralıkta olmam lazım ama belirtilerim daha adettime on gün kala vardı sende ne zaman başladı Acaba yarın idrar testi yapsam çıkar mı
Ben adetime 6 gün varken ögrendim canim ama bu kisiden kisiye degisir yani. Eger saglikla ilgili bir gerekcen yoksa yapma simdi. En azindan 6 aralık tarihini bekle

Kızlar adettime son 5 gün kaldı karnımın aşağısı kasıklarım çok ağrıyor sanki damarlarım kısalmış gibi bu adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi

Ben bugun 4+5 im canım . Hcg değerimde persembe gunu 1520 idi. Icin nasil rahat edecekse öyle git tabi

Hayırlı olsun canım darısı bize:)) benimde cuma günü hcg 1300 çıktı. İyice belli olsun diye perşembe gideyim diyodum doktora ama senin değerini görünce salı da gitsem olur herhalde meraktan duramıyorum:)

Ben de geldim. Herkese merhabalar.Mart ve haziran doğumlu 2 oğlum var. Kısmetse Bir de ağustos annesi olucam. BAT ım yarın 2 çizgi gördüm ama foto yüklenmedi bir türlü .
Merhaba hoşgeldiniz:) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:dua: aramızda 1 gün var:)

Merhaba hoşgeldiniz:) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:dua: aramızda 1 gün var:)
Amin hepberaber sağlıkla alalım inşallah. Sezeryansa aynı gün doğurabiliriz Allah tamamına erdirirse 2-5 ağustos arası kucağımıza alırız tahmini. Sanırım bizden önceki anneler normal doğum değilse temmuz annesi olacak sağlıkla gelsin tüm evlatlar inşallah.

Amin hepberaber sağlıkla alalım inşallah. Sezeryansa aynı gün doğurabiliriz Allah tamamına erdirirse 2-5 ağustos arası kucağımıza alırız tahmini. Sanırım bizden önceki anneler normal doğum değilse temmuz annesi olacak sağlıkla gelsin tüm evlatlar inşallah.
:) ben bazen cok cesaretle normal diye geçiriyorum icimden ama heralde sezaryen olurum.nasip bakalım :) sağ salim kavuşalım da

Z
Hayırlı olsun canım darısı bize:)) benimde cuma günü hcg 1300 çıktı. İyice belli olsun diye perşembe gideyim diyodum doktora ama senin değerini görünce salı da gitsem olur herhalde meraktan duramıyorum:)
Amin canım :) salı gününe belli olur bence de :)

Back