• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana kimyasal geçirmişsin düşmüş dedi.
Ama değer 155 den 300 e çıktı.
Düş gebelikten şüpheli ama tüpler de de görünmüyor
Değer takibi yapıyoruz sağlıksız bi gebelik düşecek yada düştü hcg sıfırlamalı dedi
Benimde yükseldi canım hala daha yükseliyo benimde tüplerde bişry yok artış güzel dedi sağlıklı gebeliğe benziyo dedi haftaya gel keseye bakalım dedi

Bana kimyasal geçirmişsin düşmüş dedi.
Ama değer 155 den 300 e çıktı.
Düş gebelikten şüpheli ama tüpler de de görünmüyor
Değer takibi yapıyoruz sağlıksız bi gebelik düşecek yada düştü hcg sıfırlamalı dedi
Eeee hala yükseliyomu senin

Ay çok teşekkürler canım benim telefon programı 3+7 diyor sonra 4+1’e geçiyor. Başka yerde de sıfırlı yazanlar gördüm emin olamamıştım:) doktor sistemini baz alayım o zaman ben hem 4+0 olunca daha büyükmüş gibi oluyor :)) ne kadar 3+7 ile aynı şey olsa da :confused:
:) zaman hızlıca geçsede kavuşsak :) sen 2. Ayın ilk haftasindasın :) bende 2.ayın 2. Haftasını dolduruyorum :)
1 hafta var aramızda

Sonuç birazdan çıkacak ama bende lekelenme devam sağlıksız gebelik dedi.
Hayırlısı
Canım benim kesildi adet gibi 6 gün sürdü ama suan hiçbişey yok şükür eeee sağlıksızsa bebek nerde şimdi tüpte değilse neyi alacak ki çok geçmiş olsun

Valla anlamadım ki düşürmüşsün kanamayla dedi ama kimyasal olsa değer düşmeliydi düşmemiş.
Tüpler de görünmğyor dedi.
Dış gebelikmiş düşmüş olabilir takip edicez dedi.
Kafam allak bullak

Valla anlamadım ki düşürmüşsün kanamayla dedi ama kimyasal olsa değer düşmeliydi düşmemiş.
Tüpler de görünmğyor dedi.
Dış gebelikmiş düşmüş olabilir takip edicez dedi.
Kafam allak bullak
Dış gebelik nasıl düşüyo ki canım değerin kaç kez ölçüldü ki bide normalde adetin kaç gün sürüyo kanaman nasıldı çünkü bende dış gebelik geçirdim

Dış gebelik nasıl düşüyo ki canım değerin kaç kez ölçüldü ki bide normalde adetin kaç gün sürüyo kanaman nasıldı çünkü bende dış gebelik geçirdim
Normalde 7-8 gün sürer.
Pco hastasıyım hiç düzenli adet olmam 12 ekim bir önceki adet başlangıç tarihim ondan hesap edince değer çok düşük.
Adetim 10 gün sürünce tahlil yaptım 155 çıktı 2 gün sonra 300 oldu bugünkü sonuç hâlâ çıkmadı.
Ama lekelenme devam 16. Gün oldu

Normalde 7-8 gün sürer.
Pco hastasıyım hiç düzenli adet olmam 12 ekim bir önceki adet başlangıç tarihim ondan hesap edince değer çok düşük.
Adetim 10 gün sürünce tahlil yaptım 155 çıktı 2 gün sonra 300 oldu bugünkü sonuç hâlâ çıkmadı.
Ama lekelenme devam 16. Gün oldu
Canım öyleyse dış gebelik olabilir çünkü benim adetim düzenlidir ve 6 günü geçmezdi benim de adetim 10 gün gecikmişti 10 gün adet gördüm 11. Yok kanama falan ama 12. Gün ağrılı azıcık kanamam oldu ve dış gebelik geçirdim 6 ay önce insallah seninki öyle değildir Rabbimden Ümit kesilmez sende kesme

:) zaman hızlıca geçsede kavuşsak :) sen 2. Ayın ilk haftasindasın :) bende 2.ayın 2. Haftasını dolduruyorum :)
1 hafta var aramızda
Ah evet canım yaa inşallah sağlıkla hemen geçse zaman ben de çok sabırsızlanıyorum:)) tam 7 gün var aramızda evet canımm :KK68:

Slm canlar benimde bazı belirtilerim var belim ağrıyor karnımın aşağında ağrı var arada kasıklarıma giriyor akşam olunca gözlerim acıyor vücudmda sinek sokmuş gibi sişme oluyor ayağa kalkınca gözlerim kararıyor arada adet sancısına benzer sancımda oluyor sizde belirtiler nasıldı

Slm canlar benimde bazı belirtilerim var belim ağrıyor karnımın aşağında ağrı var arada kasıklarıma giriyor akşam olunca gözlerim acıyor vücudmda sinek sokmuş gibi sişme oluyor ayağa kalkınca gözlerim kararıyor arada adet sancısına benzer sancımda oluyor sizde belirtiler nasıldı
Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım oldu benim canım . Bacaklarımda da agri vardi

Back