2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah canım:) senin de sağlıkla ilerler inşallah:) benim de sat 5 Kasım o yüzden 2 gün var demek ki aramızda:)

İdrar testi yaptın mı ? Bence bi yap. Pozitif çıkarsa bir doktora daniş kanama için. Hayırlısı olsun hakkında.

Aslında bende en son gecen hafta salı gununlan vermıstım 135 ti ben bı kan verıp yıne degerı gorup oyle gıtmek ıstedım bugün yıne kan verdım bayagı yukselmıstı .bazıları 1500 den sonra bazıları 4000-5000 den sonra görünür diyolar ben ısımı saglama alayım dedım inşallah sende görürsün görsek rahatlıycaz bı nebze

Kızlar ben Dış gebelik geçirmiyormuşum.
değerin kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
Düşmezse müdahale yapacaklar

Kızlar merhaba bat 14 aralık.. kısmet olur mu buralara gelmek onu bilmiyorum, fakat heyecanınıza ortak olmak isterim... Gebeliğini öğrenenler, hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..
eğer hamileysem sat 15 kasım..:)

Merhaba kızlar. Ben de agustos annesi olacağım gibi görünüyor. Kesemi 2 hafta önce gördüm 4+0 dayken. Sizler görebildiniz mi?
Canm degerin kaçtı keseyi gördüğünde nasipse bende bugun dr gitcem inşallah görürüm keseyi randevum 6da. Dün sağlık ocagında son olarak kan verdim 1198.7 çıktı dr gidene kadar 1500 üzeri olur herhalde görünür mü qcaba ?

Kızlar 2 sayfa mesajlari okudum simdi :) hayirli olsun öğrenen herkese. Saglikla kavuşalım. :)
Kızlar sizlerde de hapşurunca falan kasıklarınızda kasılma oluyor mu ? Bazen cok fena oluyorum

Kızlar 2 sayfa mesajlari okudum simdi :) hayirli olsun öğrenen herkese. Saglikla kavuşalım. :)
Kızlar sizlerde de hapşurunca falan kasıklarınızda kasılma oluyor mu ? Bazen cok fena oluyorum
Bende de oluyo. Hatta ödüm kopuyo bişy olcak diye bu aralarda hep hapşuruyorm acaba hamileliklr mi alakalı ?

hayırlı olsun. ne kadar erken öğrenmişsiniz:) SAT 6 kasım beklemedeyim hala.
Erken değil maalesef adetim 13. Gecikmişti. :) ondan önce yaptıgım butun testler negaitfti. Bu ay 2 defa yumurtlamısım megersem 2.yumurtada döllenmiş :) biraz gec öğrendim . İlk kan verdiğimde 113.27 idi degerim :)

Bende de oluyo. Hatta ödüm kopuyo bişy olcak diye bu aralarda hep hapşuruyorm acaba hamileliklr mi alakalı ?
Ben faranjit ve hafif grip geciriyorum canım. Allaha şükür cok agir degil. Genelde oturmaya calisiyorum hapşurma denk gelince ama az once hazirliksiz yakalandım :) 4-5 saniye keskin bir agri oldu . Korktum baya

Hayırlı olsun canım tebrik ederim :) ben ilk doktora gidip öğrendigimde beta hcg 285di. 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Bir daha beta hcg yaptırmadım, karından keseyi gördük direkt. Sonra da 2 hafta sonra gel 6.haftanda kalp atışlarına bakalım dedi ve cumartesi gideceğim nasipse. Tam olarak kac haftalık senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…