• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de 8 aylik kizim var. Ben de emziriyorum ama ne kadar surecek kafam karisik.
doğuma kadar emziren varmış ama ben bebeğime hiç biberon veremiyorum suyu bile kaşıkla içiyor ne yaptiysam almadi yoksa mama verip kesmeyo düşünüyorum ama 3 aya kadar sıkıntı olmuyormuş sanırım

Bana da ilk hamileliğim de aynı şekilde sağlık ocağında demişlerdi ve hastanede idrar kulturu yaptırın bakalım ureme olacak mı dediler sizde kültür yaptırın tahlilden daha net sonuç veriyor benin tahlilde lokosit fazla çıktı az su içtiğim için ama kültürde ureme olmadı ve bol su için bir sorun yaşamazsiniz en fazla doktor tek kullanımlık fitil verir iltihap için portakal suyu da her gün için iyi gelir

Benimde lökosit yüksekmiş. Suyu çok içiyorum aslında ama daha çok içmem gerek demekki :) çok teşekkür ederim ♡

Evet canım doktor yazdı 10 kutu 10 kutu verdi eczane hatta bugün ikinci 10 kutu için eşim gitti devlet enox a ödediği parayı düşürmüş iğne üç ay önce diğer ilaçlarla 54'e almıştım şimdi sadece iğne 100 lira olmuş. Muadili olarak clexane aldım 50 tlye ama bugün eşim eczanelerde baktı clexane yok mecbur enox alacağız. Bugün eşime eczacılar clexane yok demişler hiç bir yerde acaba az diye ellerinde kalmadıda o yüzden mi eksik verdiler bizede vereceklerdide almadık öyle eksik. İğneleri saklıyorlar mı acaba yılbaşından sonra zam mı gelecek acaba? Hiç güvenin kalmadı artık enoxa mecburuz sizin iğnelerin adı ne

Benim eczanem clexane yok diger dolar fiyatlarındaki dalgalanmadan dolayı depolara göndermiyormuş şirketler. Yeni yılda bir zam bekleniyor banada oskopar verdiler muadili olarak.

Evet canım doktor yazdı 10 kutu 10 kutu verdi eczane hatta bugün ikinci 10 kutu için eşim gitti devlet enox a ödediği parayı düşürmüş iğne üç ay önce diğer ilaçlarla 54'e almıştım şimdi sadece iğne 100 lira olmuş. Muadili olarak clexane aldım 50 tlye ama bugün eşim eczanelerde baktı clexane yok mecbur enox alacağız. Bugün eşime eczacılar clexane yok demişler hiç bir yerde acaba az diye ellerinde kalmadıda o yüzden mi eksik verdiler bizede vereceklerdide almadık öyle eksik. İğneleri saklıyorlar mı acaba yılbaşından sonra zam mı gelecek acaba? Hiç güvenin kalmadı artık enoxa mecburuz sizin iğnelerin adı ne

Ilk kez mi kullaniyon canm bana drum sekreteri ilk kullandığın için 1 kutu vermiştir dedi 10 adet var içinde 10gun sonra tekrar yazılcak dedi bide sağlık ocakları yaziyormu biliyonmu cnm
Eger kadin dogumcunuz rapor yazdıysa sağlik ocagida yazabiliyor.ben ilk gebeligimde raporum vardi saglik ocagi bi seferde 6 aylik yazdi

Kızlar ben hiç su içemiyorum ya,ağzıma alınca direk midem bulanıyor.Siz içeblyor msnz ?

Kızlar ben hiç su içemiyorum ,ağzıma alınca direk midem bulanıyor.Sanki midem su dolu .Siz içeblyor musnz?

Bena cleksan verdi sen rapor cikardinki bide rapor muhabbeti var mis bi arkadaş soledi hiç arastirdnmi cnm

Eger kadin dogumcunuz rapor yazdıysa sağlik ocagida yazabiliyor.ben ilk gebeligimde raporum vardi saglik ocagi bi seferde 6 aylik yazdi
Dr rapor yazdık dedi ama bana bişey vermedi rapor sistemde görünüyordu ki yoksa mutlaka elimde olmalıki rapor

doğuma kadar emziren varmış ama ben bebeğime hiç biberon veremiyorum suyu bile kaşıkla içiyor ne yaptiysam almadi yoksa mama verip kesmeyo düşünüyorum ama 3 aya kadar sıkıntı olmuyormuş sanırım
Ben de doktoruma sordum. Emzirmeye devam edebilirsin sana kalmis bir durum. Karnindakine bir zarari yok dedi. Teorik olarak emzirmek oksitosin salgilar ve dogumun erken baslamasina yol acar ama pratikte boyle olmaz pek. Emzirdigin bebege gecen besinler zamanla azalir. Ek gidayi artirirsin dedi. Ben de kiyamiyorum biraktirmaya. Aramizda bir bag var. Kendi biraksa daha iyi olacak. Tandem emziren anneler gibi mi yapsam diye dusunuyorum. Bir yandan da ya yetemezsem diye korkuyorum

Canım benim de doktor 5kutu yazdı ama eczane 3kutu verdi.Neye göre belirliyorlar anlamıyorum.
rapor olmazsa vermezler.

ben gunde 1 tane enox kullaniyrm. 1 seferde 9 kutu alabiliyrm.
ama piyasada enox da claxane de yok. zorla 2 kutu bulduk. daha 7 kutu alacagim var eczaneden. 1 hafta oldu hala haber yok.

Hmm anladım canım peki nereden yaptırabilirim bunu sigorta şirketi olarak
bi nette gezin cnm. benimki ray sigorta. baska sirketlerde var.

Ilk kez mi kullaniyon canm bana drum sekreteri ilk kullandığın için 1 kutu vermiştir dedi 10 adet var içinde 10gun sonra tekrar yazılcak dedi bide sağlık ocakları yaziyormu biliyonmu cnm
rapor olmazsa ilk yazmada 1 kutu alabilirsiniz. sanirim ilk kutudan sonra saglik ocagi da yazabiliyordu.

Yok canım ilk kez kullanmıyorum.Bildiğim kadarıyla sadece kadın doğumcular yazıyor canım.
yanlis hatirlamiyrsam ilk kutudan sonra saglik ocagida yazabiliyr. ama rapor varsa gark odemeden eczaneden rahatca alirsiniz dr yazdiktan sonra.

Ben de doktoruma sordum. Emzirmeye devam edebilirsin sana kalmis bir durum. Karnindakine bir zarari yok dedi. Teorik olarak emzirmek oksitosin salgilar ve dogumun erken baslamasina yol acar ama pratikte boyle olmaz pek. Emzirdigin bebege gecen besinler zamanla azalir. Ek gidayi artirirsin dedi. Ben de kiyamiyorum biraktirmaya. Aramizda bir bag var. Kendi biraksa daha iyi olacak. Tandem emziren anneler gibi mi yapsam diye dusunuyorum. Bir yandan da ya yetemezsem diye korkuyorum
ben de kiyamadigim için bırakmak istemiyorum ancak gece uykusu denen bisey yok ve çok yoruluyorum çok uyaniyor sanırım emdiği için uyaniyor devamlı. dogumdan sonra ikisini de emzirmeyi ben de düşünüyorum inşallah

Arkadaslar ben de Allahin izniylr agustosta ikinci cocugumu kucagima alacagim ama doktor ve hastane bulamadim. Mersinde yasayan arkadaslar, kime gidiyorsunuz? Ben tarsusta oturuyorum. Burda selvi hanima gittim iki kez. Memnun kaldim ama dogum icin buradaki hastaneler yeterli gelmiyor bana. Dogumu mersinde yapmayi dusunuyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Arkadaslar ankaradan kimler var. Ben bugun tamamlayici saglik sigortasi yaptirip liv hospital basak gulerden paket almayi dusunuyorum.sizin doktorlariniz. kimler ? basak hanima gidip memnun olaniz var mi acaba

Back
X