• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım inan bende oyleym bir gariplik mi var diye dusunyrm cuma ilk kez ulstrsna gircem rahat etcem inşallah
Hayırlı haberlerle gel ins cnm.
Bünyeden bünyeye değişiyor merak etme.
Bende dr yok bisey hamile değilsin sen dicek diye bekledim gecen hafta resmen:)
Evet var diyince aglamııstım:)

Hadi ya hangi doktor?:) Kaçıncı bebek?
ertan öztürk...
ilk iki bebegimi 9.cu haftada kaybettim. olgum 4.5 yasinda. bu da supriz yymurta ama iste rahim ici kanama devam ediyor.

Canım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)
gecmis olsun. iyi olmus rapor alman canim.

Canım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)
Geçmiş olsun canım ben senin kadar değilim sadece hafif bulantı var tuzlu peynire dadandım bu aralar inşallah seninde azalır canım bol bol dinlen
Bende bu aralar bütün gün uyuyorum bebişim uyutuyordur inş o yüzden uyuyorum sürekli

ertan öztürk...
ilk iki bebegimi 9.cu haftada kaybettim. olgum 4.5 yasinda. bu da supriz yymurta ama iste rahim ici kanama devam ediyor.
Gecmis olsun canım bende pınar hsnima gidiyorum.ilk doğumunu da orda mı yaptın hastane sartlari nasıl ben onceke dogumlarim sezeryan yine oyle olacak.

Kozlar merhaba birşey sorucam size bence bugün kontole gittik doktorum kese yamukluğu var dedi ve hap verdi ben gibi bu durumu yaşayan var mı acaba korkuyorum açıkçası

Hayırlı haberlerle gel ins cnm.
Bünyeden bünyeye değişiyor merak etme.
Bende dr yok bisey hamile değilsin sen dicek diye bekledim gecen hafta resmen:)
Evet var diyince aglamııstım:)
Yaa çok tatlısin ;) bende kimyasal falan ilk kez duydum burda ondan ceknyrm ama Rabbim nasip etmişse benledir diyorum ama her sabah bir işaret versn diye de bekliyorum ;)

Kanaması olan yerleşme kanaması yaşayan varmı hiç başıma gelmemişti bugün başladı 33.günüm
Benim 6. haftada 5 gün süren kahverengi kanamam oldu. Çok şükür herhangi bi müdahaleye gerek kalmadan geçti. Eğer şiddetli sancın yoksa ve kanamanın rengi kırmızı ya da pembe değilse endişe etme demişti bana doktorum... Ne durumdasın şuan?

Back
X