Konuna yazmisyjm canim iki oglum var 3. Geliyor benimkide beklenmesjk misafirkaç cocuğunuz var benim bir tane oğlum var 2 yaşında beklenmedik şekilde hamile kaldım. hala alışamadım bu duruma
aaa doğru hatırladım. kusura bakmayın bu aralar şaşkınlıktan nerede yürüdüğümü hatırlamıyorum. bakalım inşallah haftaya kese büyümüş oluryok minik dedi doktor.Konuna yazmisyjm canim iki oglum var 3. Geliyor benimkide beklenmesjk misafir
evet hamilelikte sindirim yavaşlıyor yani miden hiç sindirmiş gibi hissediyorsun devamlıKizlar merhaba benim mide bulantilarinin yaninda bir de şu var. Yedigim yemegi sanki midem sindiremiyor mesela oglen yedigim yemegi 6 saat boyunca midem bulaniyo sonra cikariyorum. Böyle bi durum yasayan var mi aranızda
bu arada ayniyizHayırlı olsun tekrar canım. Bu arada profilinde mühendis Ankara'da yaşıyor yazıyordu bende mühendisim ve Ankara'da yaşıyorum:) hangi hastaneye gidiyorsun? ben medicak park a gidiyorum.
Canım herkeste olmuyormuş bulantı. Senin yine biraz oluyormuş. Benim o bile yokBende bir problem mi var acaba yaa öyle çok yoğun mide bulantılarım Yok sadece sabahları serviste hafif bulanıyor bir şeyler yiyince geçiyor. Yemediğimde daha çok bulantı oluyor. Gün içinde de ara ara ama öyle hayattan bezdirecek kadar olmadıbenim hormonlarda falan sıkıntı mı var bebek mi gelişmiyor acaba korktum şimdi
Peki bu durumun gebeligin bu kadar erken zamaninda olmasi normal mi ve 15-16. Haftadan sonra gecer mi yoksa ilerledikce sindirim zorluğu artar mievet hamilelikte sindirim yavaşlıyor yani miden hiç sindirmiş gibi hissediyorsun devamlı
ben iyiyim canım canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum sadece .yoksa yiyemiyorum .kokulara karşı çok duyarlıyım eşim bana kurt kadına dönüştün diyorÇok teşekkürler canım, sen nasılsın? Bebiş nasıl? Gittin mi kontrole?
Hadi ya hangi doktor?:) Kaçıncı bebek?bu arada ayniyiz
ankara, muhendis,medical park
Canım sonuçta hormonlarımız değişiyor ve bu herkeste ayrı bir etki yaratıyor. İnternete sindirimi zor olan gıdalar yazıp orda çıkan listeleri incele. Miden bu aralar daha hassastır orada yazanlara göre yediklerine biraz daha dikkat et canım. Normal bir insan için bile sıkıntı çıkarabilecek gıdalar şu an hamile olduğumuz için bizlerde daha farklı etkiler yaratabilir. Beslenmeni daha hafif tut canım az ve sık yemek en rahatıymış. Bebek için gerekli gıdaları da bilirsen çok rahat beslenme düzeni oluşturabilirsin kendine.Kizlar merhaba benim mide bulantilarinin yaninda bir de şu var. Yedigim yemegi sanki midem sindiremiyor mesela oglen yedigim yemegi 6 saat boyunca midem bulaniyo sonra cikariyorum. Böyle bi durum yasayan var mi aranızda
karin şişmeye basladikca midenin alani daha daraliyor artabilir sanırım hamileyken yediğim hic biseyin tadini alamiyor insan ben keyifle çay içmeyi cok özlemiştim bi bardak bile icemezdimPeki bu durumun gebeligin bu kadar erken zamaninda olmasi normal mi ve 15-16. Haftadan sonra gecer mi yoksa ilerledikce sindirim zorluğu artar mi
ozellikle 6. aylarda azicik bisey yesen bile midede baski oldugu icin cok sis hissediyosun. en iyisi az az yemek. ben yeyip yeyip sonra hep pisman oluyodum o siskinlikten sonraPeki bu durumun gebeligin bu kadar erken zamaninda olmasi normal mi ve 15-16. Haftadan sonra gecer mi yoksa ilerledikce sindirim zorluğu artar mi
Hiç tedirgin olmamaya çalış etkilenir bebişin pozitif olalım canım:) ben de hesaplarıma göre 8+5 çıkıyordu doktor 9+2 sin dedi. Onlar ultrason gelişimine göre hesaplıyor. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)Aramızda 4 gün var seninle canım :) bende yarın gideceğim :) cok heyecanliyim. Önceden bir kaybim oldugu icinde tedirginim..
Çok teşekkürler canım, sen nasılsın? Bebiş nasıl? Gittin mi kontrole?
Hiç tedirgin olmamaya çalış etkilenir bebişin pozitif olalım canım:) ben de hesaplarıma göre 8+5 çıkıyordu doktor 9+2 sin dedi. Onlar ultrason gelişimine göre hesaplıyor. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)
Canım hayırdır geçmiş olsun, kötü müsün??
Haklısın canim dikkat etmek ve olanlari kabul etmek gerekiyor yediklerime dikkat ediyorum ama az az ve sık sık yeme konusuna da dikkat etmeliyimCanım sonuçta hormonlarımız değişiyor ve bu herkeste ayrı bir etki yaratıyor. İnternete sindirimi zor olan gıdalar yazıp orda çıkan listeleri incele. Miden bu aralar daha hassastır orada yazanlara göre yediklerine biraz daha dikkat et canım. Normal bir insan için bile sıkıntı çıkarabilecek gıdalar şu an hamile olduğumuz için bizlerde daha farklı etkiler yaratabilir. Beslenmeni daha hafif tut canım az ve sık yemek en rahatıymış. Bebek için gerekli gıdaları da bilirsen çok rahat beslenme düzeni oluşturabilirsin kendine.
:)) inşallah iyidir canım yazarsın yine kontrolden sonra:)ben iyiyim canım canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum sadece .yoksa yiyemiyorum .kokulara karşı çok duyarlıyım eşim bana kurt kadına dönüştün diyor.bugün 14.30 da kontrol inşallah bebişimde iyidir
Canım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)Canım hayırdır geçmiş olsun, kötü müsün??
Psikolojimi hazirlayayim o zaman gecmeyedebilir diye yine de şükür bu duyguyu tatmak bile cok güzelkarin şişmeye basladikca midenin alani daha daraliyor artabilir sanırım hamileyken yediğim hic biseyin tadini alamiyor insan ben keyifle çay içmeyi cok özlemiştim bi bardak bile icemezdim
Canım inan bende oyleym bir gariplik mi var diye dusunyrm cuma ilk kez ulstrsna gircem rahat etcem inşallahKızlar bulantısı olanlar tez zamanda normale dönerler inss.
Bende yok suan daha.
Bana da benimki anormal geliyor
Keseyi görmesem valla hamile olduğumu unutcam
O derece belirti yok..
Bizimki nrmal mi acep:)
Benimde az az yeme olayina alışmam gerek sonrasındaki pişmanlik gercekten aci vericiozellikle 6. aylarda azicik bisey yesen bile midede baski oldugu icin cok sis hissediyosun. en iyisi az az yemek. ben yeyip yeyip sonra hep pisman oluyodum o siskinlikten sonra
Insallah hic olmaz bulantiniz bazilarinin hic olmuyormusCanım inan bende oyleym bir gariplik mi var diye dusunyrm cuma ilk kez ulstrsna gircem rahat etcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?