• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
belki olabilir. bana 6+3ten sonra gel daha iyi olur kalp atisi icin dediler...
Benim haftada tahmini daha gitmedigim icin ama 2 hafta once gitmistim kese gorunmemisti 4 hftalik demisti simdi 6.hafta olmustur heralde

Çok teşekkür ederim insAllah vardır cumartesi yapacm beklemek istiyorum geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum
heraldeBekle canim testlerini yenile

Y harfi yüksek D harfi düşük mü oluyor acaba onu bilemedim ama igg pozitifse bağışıklık kazandın demek oluyormuş. Eğer Y yüksek demekse sen o ikisine bağışıklık kazanmışsın demek ki canım. Diğer gittiğinde sor istersen. Cmv vücutta herhangi bir virüs var mı diye bir şeydi galiba canım onu tam ben de bilmiyorum ama igg nin yüksek olması iyi bir şey ondan eminim:))
Doktor bisey demedi ya pek de korkmadim kotu ciksa zaten derdi diye bide baktim dedigin gibi yuksekmis y bagisikligim varmis

Günaydınnn kızlarrr bende minik kuzumuu kesesini gördüm miniminnacık daha :) çok şükür dış gebeliği eledik. 5 Ocak’ta kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Bizim kesemiz 1 cm daha küçücük.
Gözüm aydın canimm çok sevindim. Pit pit atışını duymak nasip olsun insallah hepimize ;)

yok canim.
pai homozigot
mthfrc 677t heterozigot.
oglumda da aspirin ve igne kullandim..suan aspirin kullanirken kanama oldu diye sadece igneyi verdi.
Benimde mthfrc heterozigot sadece . 2 doktor gerek yok dedi birseye. Dun gittigim coraspin kullan dedi her ihtimale karşı

Kızlar birşey sorucam :KK17: cinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi :KK48: bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum :KK16:

Kızlar Günaydınnn meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim meme başımda ciddi hassasiyet ve ağrı var kıyafetim değdiğinde bile irkiliyorum. Ben 6 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ve hamilelikten mi yoksa bu ameliyatımın etkisinden mi bu kadar ağrım var anlayamıyorum. Sizler ne durumdasınız?

Benimde mthfrc heterozigot sadece . 2 doktor gerek yok dedi birseye. Dun gittigim coraspin kullan dedi her ihtimale karşı
Sanırım Çok ileri düzey olmadığı için tek heterozigotta iğne vermiyor çoğu doktor.
İbrahim saraçoğlunun kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir videosu var bi ara izle istersen. Orada her gün öğlenden önce ve öğleden sonra olmak üzere yarım limonun suyunu 1 bardak suya sıkıp içmeyi öneriyor. Belki tansiyon açısından sıkıntı olabilir ama 1 kere de olsa yapıyorum ben. Kanı çok sulandırıyormuş. Cts gittiğimde doktora da danışacağım zararı olmaz limon soğuk havada gribi de önler.

Kızlar birşey sorucam :KK17: cinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi :KK48: bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum :KK16:
bu konu da bilgim yok cnm. zira dusuk tehlikem oldugu icin bana yasak :olamaz:
Sanırım Çok ileri düzey olmadığı için tek heterozigotta iğne vermiyor çoğu doktor.
İbrahim saraçoğlunun kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir videosu var bi ara izle istersen. Orada her gün öğlenden önce ve öğleden sonra olmak üzere yarım limonun suyunu 1 bardak suya sıkıp içmeyi öneriyor. Belki tansiyon açısından sıkıntı olabilir ama 1 kere de olsa yapıyorum ben. Kanı çok sulandırıyormuş. Cts gittiğimde doktora da danışacağım zararı olmaz limon soğuk havada gribi de önler.
limonun zarari olmaz cnm. gunde yarim limon yeter. yoksa tansiyon dusuyor. gunde 1 tane kivi yiyebilirsiniz o da kani sulandiriyor...

Canim eger bir sikinti yoksa doktor bişey demediyse bence bişey olmaz vücudun ilişkiye de ihtiyacı var adamcağıza yazık bizde bi sıkıntı yok valla

Canim eger bir sikinti yoksa doktor bişey demediyse bence bişey olmaz vücudun ilişkiye de ihtiyacı var adamcağıza yazık bizde bi sıkıntı yok valla
Doktor bişey demedi canım.. evet ona da bana da yazıkk:KK33:

bu konu da bilgim yok cnm. zira dusuk tehlikem oldugu icin bana yasak :olamaz:

limonun zarari olmaz cnm. gunde yarim limon yeter. yoksa tansiyon dusuyor. gunde 1 tane kivi yiyebilirsiniz o da kani sulandiriyor...

Aa tamam teşekkürler kivi de alayım bugün. Yarım limon yapıyorum çünkü başım dönüyor arada. Birde ananas duydum düşük için iyiymiş ondan yiyorum arada

Back