- 19 Ocak 2016
- 1.541
- 1.211
- 29
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.701
İnşallah bır sıkıntı yoktur Allah yardımcn olsun bızı haberdar etKizlar bana dua edin bebek gorunmedi kesede fazla buyumemis doktor alttan bakaym dedi ben istemedim. Simdi baska yere gidiyorum lutfen duanizi esirgemeyin
Of of benimde aynı sabah zor yedim ceviz fındık ve ayva yiyebildimBenide gece bile uykudan uyandırıyor bulantı, birde yok ceviz ye yok balık ye diyorlar, ben su bile içerken iki kere düşünüyorum.
Bir düşük tehlikesi varsa bilemiyorum ama kese gorunmuyosa dış gebelik de olabilir boş gebelik de olabilir bunlar tehlikeli şeyler ve önceden teşhis edilmesi gerekiyor. Biz dış gebelikten korktugumuz için alttan baktirmaya tamam dedik. Doktor da hiçbir şey olmaz dedi. Ne biliyim yurt dışında da üstten bakma diye bişey yokmuş zaten. Allah esirgesin yavrularımizi...Allah yardımcın olsun inşallah sorun yoktur..
Alttan baktırmaya bnde korkuyorum sorun olmaz derse baktırırm belki kalp atışını duymak için..düşüğe neden olmaz inşallah
merhaba canım bende ege üni tüp bebek hastasıyım 3.denememde hamile kaldım keseyi gördüm ama kalbi daha duymadık 29 kasıma randevum var kalbi duyarım heralde ozaman. egede devammı ediceksin yoksa kendine başka doktormu bulucaksın. ege hnm benm doktorum ama kalbi duyduktan sonra başka doktor bulurum sanrm ege hnm gerçi doğum takibi yapıomuş ama doğumu yaptırmıo bide çok yoğun oluo bilemiomMerhaba. Bende 6+2 hamileyim. Ege Ünv. Tüp bebek hastasıyım. Son denememde ilk defa hamile kaldım. Iki gün önce kalp atışını duydum çok mutluyum.
canm bende doktor arıyorum ama henüz birsey bulamadım karşıyakada oturuyorumListeye benide eklermisiniz kizlar sat 11ekim 18 temmuz izmir yas34 bende henuz doktor arayisindayim
Bir düşük tehlikesi varsa bilemiyorum ama kese gorunmuyosa dış gebelik de olabilir boş gebelik de olabilir bunlar tehlikeli şeyler ve önceden teşhis edilmesi gerekiyor. Biz dış gebelikten korktugumuz için alttan baktirmaya tamam dedik. Doktor da hiçbir şey olmaz dedi. Ne biliyim yurt dışında da üstten bakma diye bişey yokmuş zaten. Allah esirgesin yavrularımizi...
etimedle konustun mu paket fiyatı nedirMerhaba canım Ankaradayım ben Etimed düşünüyorum
Merhaba canım Ankaradayım ben Etimed düşünüyorum
canım Allahım yardımcın olsun hayırlı haberle gelKizlar bana dua edin bebek gorunmedi kesede fazla buyumemis doktor alttan bakaym dedi ben istemedim. Simdi baska yere gidiyorum lutfen duanizi esirgemeyin
Hosgeldınız amın saglıklı sıhhatlıAllah herkesin gönlüne göre versin. Bende temmuz Annesi olacağım Allah izin verirseSevgiler
Anldm cnm sağol. Bi yazıda okudum alrtan bakılmayınca bazı sorunları göremiyormuş ileride sorun cıkıyormuş..ama çevrem alttan baktırma diyor
Alttan baktirmaya korkmayin kızlar. Hiçbir zararı yok canim. Düşüge sebep olurmu hiç ben iki kere baktırdım alttan ve keseyi öyle gördük tam tersi daha net ve sağlıklı görünüyo ve daha kısa sürüyo için rahat olsunAllah yardımcın olsun inşallah sorun yoktur..
Alttan baktırmaya bnde korkuyorum sorun olmaz derse baktırırm belki kalp atışını duymak için..düşüğe neden olmaz inşallah
Canım neden baktirmadin alttan. Ben baktirdim hiçbisey olmadi keseyi daha net gördük. Diğer doktorda derse baktir bişey olmaz için rahat olsunKizlar bana dua edin bebek gorunmedi kesede fazla buyumemis doktor alttan bakaym dedi ben istemedim. Simdi baska yere gidiyorum lutfen duanizi esirgemeyin
Cnm dusuk belirtin oldugunu nasil anladi dr kanaman falanmi varYaradı canım şükür benimde düşük tehlikem varmış doktor kabız kalmamı söyledi o yüzden 1 gün incir bir gün kuru kayısı tüketiyorum birde ev yapmı turşu 2 hafta sonra tekrar randevumuz var umarım herşey yolunda gider
Teşekkür ederim inşallah sorun olmazAlttan baktirmaya korkmayin kızlar. Hiçbir zararı yok canim. Düşüge sebep olurmu hiç ben iki kere baktırdım alttan ve keseyi öyle gördük tam tersi daha net ve sağlıklı görünüyo ve daha kısa sürüyo için rahat olsun
Hayirli olsn cnm Allah tamamina erdirsin insallah kacinci denemende kaldin tek embriyomu cift mi benimde tup bebisMerhaba. Bende 6+2 hamileyim. Ege Ünv. Tüp bebek hastasıyım. Son denememde ilk defa hamile kaldım. Iki gün önce kalp atışını duydum çok mutluyum.
Olmaz olmaz merak etmeTeşekkür ederim inşallah sorun olmaz
Kızlar merhabalar ,
öncelikle alttan muayeneye bu kadar önyargılı olmamalıyız bence , benimde yarın randevum sata göre yarın tam 5.hafta olacak.
inşlallah keseyi görebiliriz
ama hafta sonu olan kasık ağrım tamamen geçti.
sadece göğüs hassasiyetim kaldı onun haricinde şuan bir belirti yok ,
inşallah bir sorun yoktur ve bütün gebeliğim bu şekilde geçer :)
inşallah hepimiz için herşey güzel olur.
aranızda istanbuldan olanlar mı ? hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz gebelik takibi için ?