- 9 Mart 2015
- 7.403
- 10.650
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.381
Kafanda soru bırakmıyorsa iyidir:) çokta inceleme,fazla seçenek yok gibi bence :) ben balattayım.Ewt ilk ama pco vardı ve tedvi için birçok dr gezdim şuanki iyi kafamda acba kalmıyor ama hemile olrak gidiyorm ya şimdi nasl olur emin deilim...görüklede oturuyorm sen
Aynen öyle kısmet baklm ilerisi bize ne gösterecek :)Kafanda soru bırakmıyorsa iyidir:) çokta inceleme,fazla seçenek yok gibi bence :) ben balattayım.
Herşey güzel olacak öyle düşün,öyle olsun :)Aynen öyle kısmet baklm ilerisi bize ne gösterecek :)
Acil uygulaması yok mu orda.umarım önemli birsey yoktur.Selam. Maalesef iki gündür kanamam var. Öyle aşırı degil, adetin ilk günü gibi geliyor ve hafif adet sancılarım var. Daha önce 4 düşüğüm var ama onlar geç dönem düşükleri böyle erken ilk defa oluyor. Almanyadan belcikaya taşındim. Ve buradaki doktor sisteminden dolayı maalesef daha doktora gidemedim. Kafamda binlerce cevapsız soru ve caresizlik.....
Bilmiyorum ki. Yarın acile gidecem mecbur. Iki gündür kendimi yedim bitirdim. Eşim bebeği istemediği için her şeyi ağırdan alıyor biraz. Olan da bana ve bebegime oluyor...Acil uygulaması yok mu orda.umarım önemli birsey yoktur.
Çok çok geçmiş olsun ..Selam. Maalesef iki gündür kanamam var. Öyle aşırı degil, adetin ilk günü gibi geliyor ve hafif adet sancılarım var. Daha önce 4 düşüğüm var ama onlar geç dönem düşükleri böyle erken ilk defa oluyor. Almanyadan belcikaya taşındim. Ve buradaki doktor sisteminden dolayı maalesef daha doktora gidemedim. Kafamda binlerce cevapsız soru ve caresizlik.....
Bu konu üzerine söylenecek çok şey olsa da .. Yorumlamak üzerime vazife değil .. Hayırlısı ve sağlıklısı sizinle olsun ..Bilmiyorum ki. Yarın acile gidecem mecbur. Iki gündür kendimi yedim bitirdim. Eşim bebeği istemediği için her şeyi ağırdan alıyor biraz. Olan da bana ve bebegime oluyor...
Bebisi dusun hic canin cekmez onun ihtiyaci baska seyler cnm yeme ya bende cikolata delisiydim ama ogrendigim gunden beri yemiyorum. 8 aycik kaldı sabretGüzel anneler yasaklı besinlerden yzak durmak için nefsinizi nasıl köreltiyorsunuz ? Ben deli gibi kola cips falan yemek istiyorumHalbuki çokta sevmem . Çaydan vazgeçemiyorum .. Jelibonlar büskiviler hak getire .. Annem fırında papates yapmış cips yemeyim diye yine de yok banamısın demiyor
Güzel anneler yasaklı besinlerden yzak durmak için nefsinizi nasıl köreltiyorsunuz ? Ben deli gibi kola cips falan yemek istiyorumHalbuki çokta sevmem . Çaydan vazgeçemiyorum .. Jelibonlar büskiviler hak getire .. Annem fırında papates yapmış cips yemeyim diye yine de yok banamısın demiyor
Ben bursadayim canım. Var mı gittiğin veya önerebilecegin bir doktorKızlar çok kişiyizz ama nerdeniz bilmiyorz izmir ve ankara var biliyorum ama bursa varmıı bn bursadanım...
Evet gördüm minicik nokta kadardı 10 gün sonra gel bebeğe bakalm dedi ama inşallah görebilirizKeseyı gördün mu canım sen
Ne zaman gördün canım?Günaydın kızlar
Evet gördüm minicik nokta kadardı 10 gün sonra gel bebeğe bakalm dedi ama inşallah görebiliriz
merhaba :) ben de bursadayım 6 haftalık gebeyimBen bursadayim canım. Var mı gittiğin veya önerebilecegin bir doktor
Evde yapabilirsin canım Burger yap köfteni koy ıceberg marulun içine soğan da koy oh mis alsana burgerBen de gebe kalana kadar birçok besine dikkat ettim . Gebe olduğumu öğrendiğim dakika canım burger king istedi .Denemeye çalışıyorum birçok şeyde başarılı oldum ama bayağı zorlanıyorum diyebilirim ..