-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.341
Edebiyat öğretmeniyim canım ben. Biraz da sıkıntılı bir okuldayım. Çok zorluyor beniEvet canım ya zorlanıyorum derste artık. Bide benimkiler ilkokul. Hareketliler çok. Sesim genelde yüksek oluyor oda başımı ağrıttı iyice. Sen ne öğretmenisin?
Yaptım kanda yaptım sonucu yarın olcam. Olabilir hormondanİdrar testi yaptın mı? Sinir hormonlardan olabilir.
Bende iki hafta sonra gidiyorum nasip olursaayni durumdayiz canim bekle sabret ikisini bir arada gormek daha mantikli
benm dusuklerim oldugu icin 5+3 de gittim keseyi gordum iki hafta sonra
si icin cagirdilar
Henuz cok erken canim testte pozitif cikti ise tamam beköe iki hafta so ra dra git kese kslb bebek hepsini görürsunKızlar ben 4+3 hamileyim ama şöle bi sorun ya hiç midem bulanmıyor göğsüm şiş değil halsizlik Yok içime bi korku düştü niye böle acaba daha erken mi
Hosgeldin cnmİyi akşamlar bende İstanbuldayım. Listeye benide eklermisiniz yaş 32 sat 11.10.2017 beklenen doğum 18.07.2018 ilk çocuk :)
Hadi bakalim keseyi gördün dimi cnmBende iki hafta sonra gidiyorum nasip olursa
Kızlar ben 4+3 hamileyim ama şöle bi sorun ya hiç midem bulanmıyor göğsüm şiş değil halsizlik Yok içime bi korku düştü niye böle acaba daha erken mi
Hem keseyi gördüm hemde tekrardan kalp atışını duyduk çok şükürHadi bakalim keseyi gördün dimi cnm
Kızlar ben 4+3 hamileyim ama şöle bi sorun ya hiç midem bulanmıyor göğsüm şiş değil halsizlik Yok içime bi korku düştü niye böle acaba daha erken mi
Ya ben de hiç bişey Yok ya arada bi kasığım da ağrı oluyo bu kadar başka Yok korkuyorum inşallah büyüyordur yavrumBende vardi ama bi anda bitti. Bi tedirgin oldum aksamdan beri. Gogsum bi anda söndü resmen. Gaz sikintim vardi bitti.mide bulantisi yok. Koku hassasiyeti yok.
MasAllahHem keseyi gördüm hemde tekrardan kalp atışını duyduk çok şükür
Kasık agrıdı rahımın genısledıgıne ısaret be egın senınle canım meraklanmaYa ben de hiç bişey Yok ya arada bi kasığım da ağrı oluyo bu kadar başka Yok korkuyorum inşallah büyüyordur yavrum
Ya ben de hiç bişey Yok ya arada bi kasığım da ağrı oluyo bu kadar başka Yok korkuyorum inşallah büyüyordur yavrum
Keseyı gördün mu canım senBeni dw ekler misin
Yaş 28 sat 6.10.2017 tahmini doğum tarihi 13.07.2018
Arkadaşım boşuna üzülüyor kafana takıyorsun yarın randevu alsana doktor içinEvet arkadasim benim de arada olan kasik agrim var. Sanki regl olacakmisim gibi... gogus agrisini cok taktim kafama. Son birkac haftadir dokunamiyordum bile. Simdi hicbir sey yok. Evimin yakininda nöbetçi eczane olsa gidip test alicam yeniden :)))esim de kuruntu yapiyorsun diyor. Insallah oyledir. Cok bag kurdum bebegimle... hic doktora da gitmedim henuz. Keske gitseydim :/ beklemeseydim bu hafta sonunu.
Arkadaşım boşuna üzülüyor kafana takıyorsun yarın randevu alsana doktor için
Saol canım inşallahKasık agrıdı rahımın genısledıgıne ısaret be egın senınle canım meraklanma