- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.401
Günaydın canım benim kalbini ferah tut dualarımız seninleKızlar bu sabaha bana bırazcık uzak bir hastanede randevu buldum.. Nolur dua edın cooook ıhtıyacım var bu sefer sağlıklı büyüsün miniğim
Hoşgeldin canım hayırlı olsunmerhaba :) ben de bursadayım 6 haftalık gebeyim
Merhaba canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsinmerhaba :) ben de bursadayım 6 haftalık gebeyim
Hayırlısı cnm güzel haberlerle gel inşallahayprensesii gunaydinn. Benim ileri seviye arkadaslarim. Glifor ya da diaformin birakali cok uzun yillar oldu. Janumed ve gunde 10 unite levemir kulla9niyorum. Janumedi biraktim hemen. Simdi de yola cikiyorum doktoruma gidicem sonra kadin doguma :) cok heyecanliyim. :)
Dualarımız seninle cnm merk etme hersey güzel olacakKızlar bu sabaha bana bırazcık uzak bir hastanede randevu buldum.. Nolur dua edın cooook ıhtıyacım var bu sefer sağlıklı büyüsün miniğim
Medicabil has. Recep doğanlar a gidiyorum ben senin varmı gittiğin drBen bursadayim canım. Var mı gittiğin veya önerebilecegin bir doktor
Hayırlısı olsun inşallah hangi dra gidiyorsunmerhaba :) ben de bursadayım 6 haftalık gebeyim
Bende bursadayımBen bursadayim canım. Var mı gittiğin veya önerebilecegin bir doktor
Bursalılar çoğalıyormerhaba :) ben de bursadayım 6 haftalık gebeyim
Çok saol canım benım kaldım trafıkte inşallah yetişirim doktor da bakarGünaydın canım benim kalbini ferah tut dualarımız seninle
İlk düsugumde mecburen kanamam geldiği için Medical de Volkan beye gitmiştim çok iyi bir doktor.. fakat kadın doktor önceliğim olduğu için su an araştırma aşamasındayım büyük ihtimal pembe mavi Nedret hanıma gidicem gibi duruyorHayırlısı cnm güzel haberlerle gel inşallah
Dualarımız seninle cnm merk etme hersey güzel olacak
Medicabil has. Recep doğanlar a gidiyorum ben senin varmı gittiğin dr
Hayırlısı olsun inşallah hangi dra gidiyorsun
Hayırlısı cnm güzel haberlerle gel inşallah
Dualarımız seninle cnm merk etme hersey güzel olacak
İnşalllah canım benım Allah razı olsun
Ya ne güzel bir sürü oldukBende bursadayım
uludağ üniversitesinde aral beye göründüm ilk olarak özel muayenesinde ama cok yogun ilgilenemiyor pek kese göründü 5,5 haftalık dedi haftaye tekrar gel dedi. ama özel hastanelerde araştırma yapıyorum bir yakınım jimerde nuray sözeriden memnun kalmıs. yine jimerde cenk beyi öneriyorlar cok hastane olarak pembe mavi cok iyiymiş ama bu hafta bir geçsin düzenli bi arayışa gireceğim. pembemavi ve jimer biraz pahalı sanırım 5000 tl lerde doğum öyle duydum. jimer muayene 100 120 pembemavi 200 tl dedi. siz gittiniz mi Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallahMerhaba canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsingittin mi canım doktora gözüktü mu kese falan var mı önerebilecegin doktor
hoşbulduk hayırlı olsun hepimizin bebekleri kan testi yaptırdınız mı Beta Hcg değeri ne cıktı sızın ben 8 kasım gibi yaptırdım 5200 cıktıHoşgeldin canım hayırlı olsun
Amin canım,hepimizinkini..Ya ne güzel bir sürü oldukRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim
uludağ üniversitesinde aral beye göründüm ilk olarak özel muayenesinde ama cok yogun ilgilenemiyor pek kese göründü 5,5 haftalık dedi haftaye tekrar gel dedi. ama özel hastanelerde araştırma yapıyorum bir yakınım jimerde nuray sözeriden memnun kalmıs. yine jimerde cenk beyi öneriyorlar cok hastane olarak pembe mavi cok iyiymiş ama bu hafta bir geçsin düzenli bi arayışa gireceğim. pembemavi ve jimer biraz pahalı sanırım 5000 tl lerde doğum öyle duydum. jimer muayene 100 120 pembemavi 200 tl dedi. siz gittiniz mi Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah
Hoşgeldin maşallah beta çok iyi kacıncı haftadasın sat ne zmndıhoşbulduk hayırlı olsun hepimizin bebekleri kan testi yaptırdınız mı Beta Hcg değeri ne cıktı sızın ben 8 kasım gibi yaptırdım 5200 cıktı
Merhaba. Çok yakın dönemde arkadaşım Cenk beye gidiyordu,birçok memnuniyetsizlikten bahsetti.. çok detaya girmeyeceğim sadece aklında olsun. Jimer için iyi düşün,jimeri araştır derim.uludağ üniversitesinde aral beye göründüm ilk olarak özel muayenesinde ama cok yogun ilgilenemiyor pek kese göründü 5,5 haftalık dedi haftaye tekrar gel dedi. ama özel hastanelerde araştırma yapıyorum bir yakınım jimerde nuray sözeriden memnun kalmıs. yine jimerde cenk beyi öneriyorlar cok hastane olarak pembe mavi cok iyiymiş ama bu hafta bir geçsin düzenli bi arayışa gireceğim. pembemavi ve jimer biraz pahalı sanırım 5000 tl lerde doğum öyle duydum. jimer muayene 100 120 pembemavi 200 tl dedi. siz gittiniz mi Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah
Ben gitmedim canım daha doktor arayışındayim.. Nuray hanımı bende duydum iyi diye.. bide pembe mavide Nedret hanım çok iyi diyorlar.. ama fiyatlar baya yüksek özellikle muayene ücreti diğer hastanelere göre çok.. benim ilkim düşük olduğu için riske atmak istemiyorum sanırım bu hafta içi Nedret hanıma gidicem.. şu an 5+2 yim gittiğimde keseyi görmek istiyorum.. karından mı gözüktü canım kesen ve betan kaçtı hatirliyor musunuludağ üniversitesinde aral beye göründüm ilk olarak özel muayenesinde ama cok yogun ilgilenemiyor pek kese göründü 5,5 haftalık dedi haftaye tekrar gel dedi. ama özel hastanelerde araştırma yapıyorum bir yakınım jimerde nuray sözeriden memnun kalmıs. yine jimerde cenk beyi öneriyorlar cok hastane olarak pembe mavi cok iyiymiş ama bu hafta bir geçsin düzenli bi arayışa gireceğim. pembemavi ve jimer biraz pahalı sanırım 5000 tl lerde doğum öyle duydum. jimer muayene 100 120 pembemavi 200 tl dedi. siz gittiniz mi Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah
medicabilden memnun musun bende karar veremedim nereye baslaycagımı canımm.. muayene fiyatları neler ?Eet malesef cok pahalı muayene bile pahalı..jimer cenk bey için bi ara iyi deil die duymuştum ama şimdi nsl bilmiyorum pembe mavide öyle pahalı bn medicabil e gidiyorm
Hoşgeldin maşallah beta çok iyi kacıncı haftadasın sat ne zmndı
canım bana 10 kasımda ultrasonda aral hoca 5,5 hafta dedi keseyi gördü haftaya gel tekrar dedi. gözükebilir kesen bence 7 kasımda kan verdim 5200 dü hgc saglık ocagında baktırdım. senin kactı ? 10 kasımda istemedi hoca hgc bakmadık bi dahaBen gitmedim canım daha doktor arayışındayim.. Nuray hanımı bende duydum iyi diye.. bide pembe mavide Nedret hanım çok iyi diyorlar.. ama fiyatlar baya yüksek özellikle muayene ücreti diğer hastanelere göre çok.. benim ilkim düşük olduğu için riske atmak istemiyorum sanırım bu hafta içi Nedret hanıma gidicem.. şu an 5+2 yim gittiğimde keseyi görmek istiyorum.. karından mı gözüktü canım kesen ve betan kaçtı hatirliyor musun