- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.361
Ya ben de hiç bişey Yok ya arada bi kasığım da ağrı oluyo bu kadar başka Yok korkuyorum inşallah büyüyordur yavrum
Bende şeker hastasıyım ve tiroid bezlerim az çalışıyor bugün gittim yeniden düzenlendin oradan kadın Doğuma çıktım sende benim gibi düşünmüşsün aynı hastaneden tercih et ikisini daha iyi oluyorBen ilk kez cumartesi gidecektim. Diyabetim ben o yuzden ilk kendi doktoruma gideyim dedim endokrin doktoruma. O geobe kalirsan hemen gel demisti cunku insulin kullaniyorum. Yeniden duzenlenecek diye.
Kadin doguma da daha sonraya ranndevu aldim bu yuzden. Devlet hastanesinde tanidik bir doktor var. Belki endokrinden sonra ona ugrayabilirim. insallah bir sey yoktur.
Ne güzel ben bulantıdan bugün öldüm kusmaya çalıştım olmadı çok kötüyümAyni sorun bende de var 5+5 gunluk benmki ne bulanti ne koku hic bisiy yok bende dua ediyorum ins benimledir bebegim buyuyordur diye
Bende şeker hastasıyım ve tiroid bezlerim az çalışıyor bugün gittim yeniden düzenlendin oradan kadın Doğuma çıktım sende benim gibi düşünmüşsün aynı hastaneden tercih et ikisini daha iyi oluyor
Benim tip 2 canım insülinden direkten döndüm 120 kg 65 kg düştüm şükür ama işte şuan yinede riskli ilacı bıraktım sadece tiroid ilacı ve folikasit kullanıyorumAa siz de insuline bagimli misiniz tip1 misiniz tip 2 mi
Benim tip 2 canım insülinden direkten döndüm 120 kg 65 kg düştüm şükür ama işte şuan yinede riskli ilacı bıraktım sadece tiroid ilacı ve folikasit kullanıyorum
Seviyen kaç canım ben günlük en düşük karbonhidrat 20 gr geçmiyorHmm anladim. Ben hem ilaca hem de insuline bagimliydim. Ilaci gebe kaldirigimi ogrenir ogrenmez biraktim. Neyse ayarladim. Yarin hem endokrincime hem de kadin dogumcuya gidicem.
Ne güzel ben bulantıdan bugün öldüm kusmaya çalıştım olmadı çok kötüyüm
[TR][/TR]
ANNE ADI YASI SAT BEK.DOG.TARiHi CiNSiYETiMiZ iSMiMiZ Cigdemmm26 30 27.09.2017 05.07.2018 pitircik66 30.09.2017 07.07.2018 cndyyyy 33 11.10.2017 20.07.2018 ArzuErcann 23 06.10.2017 14.07.2018 Sonsuzzz 31 28.09.2017 05.07.2018 patete 25 04.10.2017 11.07.2018 Sevda_S 32 13.10.2017 19.07.2018 Arlev 05.10.2017 12.07.2018 GurbetGuzeli 01.10.2017 08.07.2018 ayprensesii 09.10.2017 16.07.2018 dehaa 05.10.2017 12.07.2018
[TR]
[/TR]
Benim de insulin direncin var diaformin kullanıyordum.Bana da aynı şekilde gebe kalırsan hemen gel demişti doktorum.Kadın doğumdum önce bana gel diaformini bırak hemen dedi.Ben ilk kez cumartesi gidecektim. Diyabetim ben o yuzden ilk kendi doktoruma gideyim dedim endokrin doktoruma. O geobe kalirsan hemen gel demisti cunku insulin kullaniyorum. Yeniden duzenlenecek diye.
Kadin doguma da daha sonraya ranndevu aldim bu yuzden. Devlet hastanesinde tanidik bir doktor var. Belki endokrinden sonra ona ugrayabilirim. insallah bir sey yoktur.
Hangi dr a gidiyorsum cnm hangi hastneBursa :)
Aa siz de insuline bagimli misiniz tip1 misiniz tip 2 mi
Benim tip 2 canım insülinden direkten döndüm 120 kg 65 kg düştüm şükür ama işte şuan yinede riskli ilacı bıraktım sadece tiroid ilacı ve folikasit kullanıyorum
Benmde insulin direncim var diyetisyenim kadın doğumcu karar vericek demişti k.doğumcuda bırkatırdı kullanmıyorum şun sizinkiler daha ileri seviye tedbir gerekir elbetBenim de insulin direncin var diaformin kullanıyordum.Bana da aynı şekilde gebe kalırsan hemen gel demişti doktorum.Kadın doğumdum önce bana gel diaformini bırak hemen dedi.
7 aydır anne olabilmek için diyetteyim...zararlı birçok şeye veda ettim... "eğer yersem kilo veremem çocuğum olmaz"dedim... şimdi de "yavruma zararlı"diyorum... kendine bi söz bul her defasında onu söyleGüzel anneler yasaklı besinlerden yzak durmak için nefsinizi nasıl köreltiyorsunuz ? Ben deli gibi kola cips falan yemek istiyorumHalbuki çokta sevmem . Çaydan vazgeçemiyorum .. Jelibonlar büskiviler hak getire .. Annem fırında papates yapmış cips yemeyim diye yine de yok banamısın demiyor
Ben de gebe kalana kadar birçok besine dikkat ettim . Gebe olduğumu öğrendiğim dakika canım burger king istedi .7 aydır anne olabilmek için diyetteyim...zararlı birçok şeye veda ettim... "eğer yersem kilo veremem çocuğum olmaz"dedim... şimdi de "yavruma zararlı"diyorum... kendine bi söz bul her defasında onu söyle
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun inşallahIyi geceler kızlar rabbim nasip ederse bende 2018 temmuz annesi olucam inş sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Elbette aşereceğiz olmadık şeyler yeriz ama tadımlık olmalı hergün devamlı olursa o kötü olurBen de gebe kalana kadar birçok besine dikkat ettim . Gebe olduğumu öğrendiğim dakika canım burger king istedi .Denemeye çalışıyorum birçok şeyde başarılı oldum ama bayağı zorlanıyorum diyebilirim ..
Acıbadem,Aylin Karahasan’a gidiyorum. İlk doğumumdada doktorum oydu,memnundum. Değiştirmek istemedim. Sen nereye gidiyorsun ?Hangi dr a gidiyorsum cnm hangi hastne
Benmde insulin direncim var diyetisyenim kadın doğumcu karar vericek demişti k.doğumcuda bırkatırdı kullanmıyorum şun sizinkiler daha ileri seviye tedbir gerekir elbet
Anldm cnm ben medicabil recep doğanlar a gidiyorum suan bnde memnunum ama perimbe ne olur bilmem :)Acıbadem,Aylin Karahasan’a gidiyorum. İlk doğumumdada doktorum oydu,memnundum. Değiştirmek istemedim. Sen nereye gidiyorsun ?
İlk hamileliğin mi ? Doktorun rahatlatması önemli,insan ilk hamilelikte bilmiyor ve fazla panik oluyor. Nerde oturuyorsun ?Anldm cnm ben medicabil recep doğanlar a gidiyorum suan bnde memnunum ama perimbe ne olur bilmem :)
Ewt ilk ama pco vardı ve tedvi için birçok dr gezdim şuanki iyi kafamda acba kalmıyor ama hemile olrak gidiyorm ya şimdi nasl olur emin deilim...görüklede oturuyorm senİlk hamileliğin mi ? Doktorun rahatlatması önemli,insan ilk hamilelikte bilmiyor ve fazla panik oluyor. Nerde oturuyorsun ?