- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.721
Seninki bir anda atak yapacak inaniyorum ben :))iyiyim canim sen nasilsin? Yok valla ayni tembelliginde devam ediyoryurumenin 18.aya kadar normal suresi var, beklentimi baya 18.aya biraktim
Nerdeeee kaç kez kalkıyor benim kucağım da uyumak istiyor hep koyunca sanki kolumda dalan kendinden geçen o değil cin gibi bakıyor
Benim kızda gece en az 4 defa kalkıyor. kucağıma alıp emzirmezsem tamamen uyanıyor.ayaklarını kaldırıp yatağına vuruyor.düzenli bir uykumuz yok. sürekli dışarı çıkarıyoruz ama yinede burnu hep tıkalı. bize serum sıkıyoruz burnuna. önceden kesintisiz 3 saat uyurdu. o 3 saatlik uykuya hasret kaldım. düz gece 1 de uyudu oysa 11 de yatırmıştım yatağına uyuması için 2 saat mücadele verdim. sabahta 7.30 uyandım işe gelmek için.Kızlar bizim oğlanında sıkıntıları var gece yatmak yok
Burnu tikali serum sikiyorum çikan bir salgı olmuyor
Ama sicriyor uykusunda böyle çırpınır gibi
Anlamadım derdi ne
Gece 4 ten 6 ya kadar uyuşun diye yatağına koydum
Bezdik artık
Ağladı sadece sonra yine koynuma aldım
Benle yatmasi artık beni de yoruyor
Yatağında geceleri rahatca yatan bebek var mi
Benim kızda gece en az 4 defa kalkıyor. kucağıma alıp emzirmezsem tamamen uyanıyor.ayaklarını kaldırıp yatağına vuruyor.düzenli bir uykumuz yok. sürekli dışarı çıkarıyoruz ama yinede burnu hep tıkalı. bize serum sıkıyoruz burnuna. önceden kesintisiz 3 saat uyurdu. o 3 saatlik uykuya hasret kaldım. düz gece 1 de uyudu oysa 11 de yatırmıştım yatağına uyuması için 2 saat mücadele verdim. sabahta 7.30 uyandım işe gelmek için.
oruç tutacak olan varmı bende çok merak ediyorum. ben bugün deneyecektim. benim kız uyumadı. sahur vaktinde de ben uyuyakaldım kalkamadım.Off evet birde bu aralar cildirincaya kadar ağlıyor valla tüm gün sinirimi bozuyor
Ağlamaktan gozlerinin ici kipkirmizi oluyor
Anlam veremiyorum
Kızlar niyetlenecek misiniz bu ayda
oruç tutacak olan varmı bende çok merak ediyorum. ben bugün deneyecektim. benim kız uyumadı. sahur vaktinde de ben uyuyakaldım kalkamadım.
Benim ikizlerden biri 18 de bile yürümeyecek kadar tembel canım. Diğeri ayakta tutunmadan durabiliyor. Yalnız değilsin yani.iyiyim canim sen nasilsin? Yok valla ayni tembelliginde devam ediyoryurumenin 18.aya kadar normal suresi var, beklentimi baya 18.aya biraktim
Ay canım cok geçmiş olsun Rabbim korumuş en korktuğum şey insan uzun süre üzerinden atamıyor Rabbim evlatlarımızı korusunKizlar dun cok kotu birsey yasadim zaten bigazina kacacak diye cok korkuyorfum resmen kucagimda cocugum morardiyemegi yerken nefes birusuna yapisti midesine bastirdim 2 defa kustu kendine geldi halada mama bile bogazinda kaliyor off cok korktum ya
Geçmiş olsun canım. Ek gıda alırken mi oldu. hangi yiyecekte oldu merak ettim.Kizlar dun cok kotu birsey yasadim zaten bigazina kacacak diye cok korkuyorfum resmen kucagimda cocugum morardiyemegi yerken nefes birusuna yapisti midesine bastirdim 2 defa kustu kendine geldi halada mama bile bogazinda kaliyor off cok korktum ya
Amin canim amin bende cok korkuyorum ve korktugum basima geldiAy canım cok geçmiş olsun Rabbim korumuş en korktuğum şey insan uzun süre üzerinden atamıyor Rabbim evlatlarımızı korusun
Evet canim patates kabak hasladim corba gibi rendelemistim kucuk yerde onu yerken oldu ama ek gida degilde sanirim yerken nefes aldiGeçmiş olsun canım. Ek gıda alırken mi oldu. hangi yiyecekte oldu merak ettim.
bosver sen onlara bakma. Benim de etrafimda kiyaslama cumleleri kuran oluyor, bir sekilde susturuyorum. Onlari ilgilendiren bir sey var gibi konusuyor insanlar hic dinlemeHaklisin canim bu kiyaslamayi ben degil baskalari yapiyor yani surekli onlarinki mukemmel.biz sorunlu yoksa ben memenunum herkes ayni olamaz bende kiyaslamadan nefret ediyorum annem sayesinde nefret ettigim insanlarda var
iyiyiz sukur canim. Siz nasilsiniz?Çok haklısın canım, kıyas çocuğun özgüveninin gelişmesinde köstek olan unsurlardan , ayrıca ebeveyne güvensizlik oluşuyor. Sevgi eksikliği vs ergenlik depresyonları filan, baya bir etkiliyor ben de çok yaşadım ama hep kendi kendimi geliştirdim. Kuzuş ve sen nasılsınız? Emekler o da kendi zmanı gelince... Biraz kucaktan dolayı rahatlıyorsun ama bu seferde her yere gitmek istiyor
ay evi guvenli hale getirmek lazim. Cok is var cok.Seninki bir anda atak yapacak inaniyorum ben :))
Ben de iyiyim oglus emekliyor ben peşinde dönüyorum. Tutunup ayaga kalkiyor ama dengeyi saglayamiyor surekli tetikteyim.Uzandigi esyalari cekiyor yere atip cikan sese gülüyor.
ben tutmuyorum, cocuk doktoru "uzun sureli aclik veya agir spor sonucunda sutten bebege stres hormonu geciyor" dedi. Ona binaen tutmayacagim. Ama seneye buyumus olurlar insallah, ek gida ana gidalari olur, o zaman tutarizOff evet birde bu aralar cildirincaya kadar ağlıyor valla tüm gün sinirimi bozuyor
Ağlamaktan gozlerinin ici kipkirmizi oluyor
Anlam veremiyorum
Kızlar niyetlenecek misiniz bu ayda
ben tutmuyorum, cocuk doktoru "uzun sureli aclik veya agir spor sonucunda sutten bebege stres hormonu geciyor" dedi. Ona binaen tutmayacagim. Ama seneye buyumus olurlar insallah, ek gida ana gidalari olur, o zaman tutarizoruç tutacak olan varmı bende çok merak ediyorum. ben bugün deneyecektim. benim kız uyumadı. sahur vaktinde de ben uyuyakaldım kalkamadım.
saglik olsun canim, hareketlenince de hic oturamayacagiz. Evi de guvenli hale getirmem lazim, cok isim var =)Benim ikizlerden biri 18 de bile yürümeyecek kadar tembel canım. Diğeri ayakta tutunmadan durabiliyor. Yalnız değilsin yani.
gecmis olsun yaa bizimki de agzinda yemek varken tuhaf hareketler yapiyor cok korkuyorum valla.Amin canim amin bende cok korkuyorum ve korktugum basima geldiAllah beterinden korusun
Evet canim patates kabak hasladim corba gibi rendelemistim kucuk yerde onu yerken oldu ama ek gida degilde sanirim yerken nefes aldi
Buda oyle yemege basladimi burnu kasiniyor gozu kasiniyor heryeri bitleniyorgecmis olsun yaa bizimki de agzinda yemek varken tuhaf hareketler yapiyor cok korkuyorum valla.
Benimki asagidakinin cocugu aglayinca uyaniyor nasil cocuklar anlamiyirum3 kat asagida tadilat var, matkaplar sesler offf
aynen, agzinin kenarindaki yogurdu yuzune buluyor tamamen =) gozune kaciyor her yedigi =)Buda oyle yemege basladimi burnu kasiniyor gozu kasiniyor heryeri bitleniyornefes aldi bigazinda kaldi sanirim Allah korusun canim
gece de davulcuya uyaniyorlar off ya bir de yandaki aile sahura cok gurultulu kalkiyor.Benimki asagidakinin cocugu aglayinca uyaniyor nasil cocuklar anlamiyirum
Aynen canim kirpik kafa heryer yemek oluyoraynen, agzinin kenarindaki yogurdu yuzune buluyor tamamen =) gozune kaciyor her yedigi =)
gece de davulcuya uyaniyorlar off ya bir de yandaki aile sahura cok gurultulu kalkiyor.