- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.681
Ay bir an düşündüm de, öyle bir mucize olsa sanırım ölü gibi uyuyup kalırımKızlar gece bebeler uyanmaz ise beslemek için uykuda ezmiyormusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir an düşündüm de, öyle bir mucize olsa sanırım ölü gibi uyuyup kalırımKızlar gece bebeler uyanmaz ise beslemek için uykuda ezmiyormusunuz ?
Ah o atak ve diş bizi de vurdu aynı anda. Sen 9 ay bekle, atak haftasında 2 diş birden patlat.Kizlar memlekete geldik biz .Koalam aileme alisamadi.Normalde bu kadar zorlanmazdi.Annemi yakin zamanda gördü zaten .Neyse nasilsa alisir dedik sessiz takiliyordu babasiyla filan. Meger firtina öncesi sessizlikmis .1 bucuk saattir ciglik kıyamet .6 kisi zaptedemedik .Yüzünün her yerini kanatti .Goz altlari mosmor .Uyumak istiyor ama evi yabancıladi .Geldigime gelecegime pisman oldum.
Atak ve dis duble huysuzluk
Zaten 4 gun kalacaktik Uyuttuk yarim saat sonra uyanip ustune 2 saat daha agladi .Gece toplam 5 saat filan uyudu .Sanirim disi agriyordu .Degilse bu kadar zorlamazdi .Insallah bugun aynısı olmaz olursa yarin sabah donmek zorunda kalcam.ilerleyen günlerde,kalacaksanız, alışır sanırım kızımda da öyle olmuştu iki üç gün sonra alışmıştı cnm
Ben ruya öğünü bazen yapiyorum .Genelde firsat kalmiyor benimki saat basi uyanir .Bu sadece acliktan olmuyor o yuzden pek etkili degil bizde.Kızlar gece bebeler uyanmaz ise beslemek için uykuda ezmiyormusunuz ?
Bizim de 2.gelcek .Ah o atak ve diş bizi de vurdu aynı anda. Sen 9 ay bekle, atak haftasında 2 diş birden patlat.
Benim cevap vermemi ister misinBirşey soracağım bebekleriniz günlük 14 15 saat olan uykuyu tamamlıyor mu ? Bölük pörçük gece uykusu 6.30 saat Allah aşkına bu nasıl bir uyuma ya ben dayanamıyorum bu çocuk nasıl dayanıyor
Verecem ya tek övündüğümüz konu günlük 11 saate yakın gece gündüz 3-4 saat. Ama gece ara ara uyanıp mama harici şeyi istiyor
Kucağımda yıkıyorum canım kuvete koymuyorum suyla aşk yasiyorSabahtan beri eline ne geçerse fırlatıp düştü diye ciddi anlamda sinir krizi geçiriyor. Eşimle kavga ettik zaten, çocuk ağzında sanki birşey varda çıkarmak ister gibi kendini sıkarak eh eeehh falan diyor. Konuşma denemesi falan heralde ama babası sinir oldu artık neyine sinirleniyorsa kıza diyoki yap kızım yap bi engelli merkezine yatırırım seni ? Hangi baba kızına engelli der ya süzme mal resmen birbirimize girdik şaka yaptım ben diyor şaka anlayışın bile senin o merkeze ait olduğunu gösteriyor dedim özür diledi gitti. Ben çalıştığım halfe çocuğa günün 1 saatinde gık demiyorum. Haftasonu rahatı bozuluyor beyimizin. Ya bu arada sonradan banyo korkusu gelişen bebek varmı nasıl çözüm buldunuz ? Küvetin içine oyuncak atma bile çözüm olmadı su değerse katılarak ağlıyor
Verecem ya tek övündüğümüz konu günlük 11 saate yakın gece gündüz 3-4 saat. Ama gece ara ara uyanıp mama harici şeyi istiyor
Kucağımda yıkıyorum canım kuvete koymuyorum suyla aşk yasiyor
Değişiyor bazen bir kere uyanıyor bazen 4-5 defa. Su istiyor bazen 1 ölçek mama icirmeyi basarabiliyorum. Bazen sadece emzik. Bazen kucak istiyor. Dün gece 12 gibi uyandı 4 ölçek su içti. Sonra kucak istedi. Kucağa doyduktan sonra uyanık şekilde yatağa bırakıp odadan çıktım. Uyumuş.Gece kaç defa uyanıyor ve ne istiyor canım?
Ne kadar tuhaf bir şaka anlayışı varmış kızmakta haklısınSabahtan beri eline ne geçerse fırlatıp düştü diye ciddi anlamda sinir krizi geçiriyor. Eşimle kavga ettik zaten, çocuk ağzında sanki birşey varda çıkarmak ister gibi kendini sıkarak eh eeehh falan diyor. Konuşma denemesi falan heralde ama babası sinir oldu artık neyine sinirleniyorsa kıza diyoki yap kızım yap bi engelli merkezine yatırırım seni ? Hangi baba kızına engelli der ya süzme mal resmen birbirimize girdik şaka yaptım ben diyor şaka anlayışın bile senin o merkeze ait olduğunu gösteriyor dedim özür diledi gitti. Ben çalıştığım halde çocuğa günün 1 saatinde gık demiyorum. Haftasonu rahatı bozuluyor beyimizin. Ya bu arada sonradan banyo korkusu gelişen bebek varmı nasıl çözüm buldunuz ? Küvetin içine oyuncak atma bile çözüm olmadı su değerse katılarak ağlıyor
Emzikten kurtuldum ne güzel diyordum oioi uyku bebeklerinin emziklerine bağlandılar şimdi de. Ama en azından sadece uyurken alıyorlar eskiden hep ağızlarında emzik vardı. Uyuyunca çoğu zaman ağızlarından atıyorlar ama bazen onunla uyuduklarıda oluyor. Bunlar normal emzik gibi diş ağız yapısına uygun değil tabi sonrası için bir sıkıntı yaratır mı acaba?Değişiyor bazen bir kere uyanıyor bazen 4-5 defa. Su istiyor bazen 1 ölçek mama icirmeyi basarabiliyorum. Bazen sadece emzik. Bazen kucak istiyor. Dün gece 12 gibi uyandı 4 ölçek su içti. Sonra kucak istedi. Kucağa doyduktan sonra uyanık şekilde yatağa bırakıp odadan çıktım. Uyumuş.
Benimki şöyle tamamlıyor o uykuyu. Gündüz sandığı ama akşam 7den sonra olan uykuları toplam 4 5 saat oluyor ve kucakta uyuyor. Yatağına yatırırsam en fazla yarım saat uyur sonrası ne sen sor ne ben söyleyeyim. Sabah da artık 8 mi olur 10 mu olur, bilinmez ama gece uykusuna geçiş yapıyor. Onda da 8 saat kadar uyuyor ama nasıl uyuma? Yarım saat, 10 dk derken en son 5 dkda bir ağlayıp bacakları ile oyna, sağ memeden sol memeye geçir, üstüne yatır, bu sırada sen de uyumaya çalış. Acaba bacaklarını sürekli hareket ettirecek bir icat yapabilir miyim diye düşünüp, uykusuna 5 dklık geri dalınca, bacaklarını benim bacaklarımın üstüne bırakıp - beyefendi öyle rahat ediyor- benim de aynı hızda uykuya 5 dklık dalmam. Sonuç mu? En son gaz çıkarmak için gözlerini açıp konuşmaya başlayan, yüzümü tırnaklayan - hemen nasıl uzuyorlar anlamıyorum- bir bebe ile uykusunu alamamış bir anne. Aradan yarım saat geçince de 5 dkda bir ağladığı için uykusunu alamamış ve tekrar uyumak isteyen ama uyuyamayan bir velet. Her günümüz böyle işte. Yatakta tek başıma yatamıyorum artık. Bir tuhaf oluyorum rahat rahat yatınca. Üşüyorum falan. Bacaklarımın üstünde ağırlık arıyorum. Kolumu başımı yamuk yumuk koymadan uyuyamıyorum.
Gece boyu ağızlarında durursa sıkıntı yaratabilir. Ağız ve diş yapısını bozabilmesi için uzun süreli ortodontik olmayan kuvvet gerekli.Emzikten kurtuldum ne güzel diyordum oioi uyku bebeklerinin emziklerine bağlandılar şimdi de. Ama en azından sadece uyurken alıyorlar eskiden hep ağızlarında emzik vardı. Uyuyunca çoğu zaman ağızlarından atıyorlar ama bazen onunla uyuduklarıda oluyor. Bunlar normal emzik gibi diş ağız yapısına uygun değil tabi sonrası için bir sıkıntı yaratır mı acaba?
Ay sürekli kafama takacak bir mevzu buluyorum beberle ilgili.
Masallah cnm cam bardakta verme dikkat et ben Bı denedim bardağı ısırdı ikeadan aldım onlarla veriyorumTeyzeleri oğluma bardakta ayran içirdim bayıldı bardak bitince ağladı zor aldım elinden bardağı :)) üstüne dökülüyordu tam içemiyordu diye önüne havlu koydum iki defa da boğazına kaçırdı ama sonlara doğru baya alıştı arada yaparım böyle :))
Ayy aynı şeyi bugün yaşadım. Bardakla su iciriyordum zaten bir de ayran icireyim dedim. Çok içti. Yeter diyip cekince kıyamet koptu. 10 tane peçete harcadım önü islanmasin diyeTeyzeleri oğluma bardakta ayran içirdim bayıldı bardak bitince ağladı zor aldım elinden bardağı :)) üstüne dökülüyordu tam içemiyordu diye önüne havlu koydum iki defa da boğazına kaçırdı ama sonlara doğru baya alıştı arada yaparım böyle :))
Cam bardakta verdim ısırmaya çalıştı başta ama dişi yok diye bir şey olmadı şükür ama bir dahakine haklısın camda vermeyimMasallah cnm cam bardakta verme dikkat et ben Bı denedim bardağı ısırdı ikeadan aldım onlarla veriyorum
Ben de ilkin peçete tutmuştum baktım peçeteyle olcak gibi değil havlu koydum bayıldı ayrana , ablasıyla babası içiyordu bu da dikkatlice izliyordu arada ağzını açıyordu anası kurban diğer şeylerden tattırırdım böyle dikkatli baktığında ama ayranı nasıl yapsam biberona mı koysam acaba dedim sonra hadi bardaktan yapayım alıştırma olsun dedim çok sevdi :)Ayy aynı şeyi bugün yaşadım. Bardakla su iciriyordum zaten bir de ayran icireyim dedim. Çok içti. Yeter diyip cekince kıyamet koptu. 10 tane peçete harcadım önü islanmasin diye