- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.541
Günaydın kızlart nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba arkadaşlar foruma uzun zamandır uğrayamadım. Umarım herkes iyidir.. sayfa düzenide değişmiş herşey karışkk gözüküyor.. bizde durumlar iyice karıştı. En son yaptrığımz alerji testinde buğday, gluten, yumurta, soya ve kuruyemişe alerjimz çıktı.. hayatıma glutensiz diyetle devam ediyorum ekmek yapmaya çalışıyorum her seferinde hüsran oluyor.. ne kadar zormuş glutensiz yaşam Allah çölyak hastalarının yardımcısı olsun.. bizde durumlar böyle. İnşallah sizler ve bebişlerinz iyidir..
Ben de sinirden ağlıyorum. Gece 4 saat uyudu, lanet olası gaz kaka yüzüne uyandı. Geri uyutana kadar canım çıktı, yarım saatte geri uyandı. Gece de 4 uyudu ama ben uyuyamadım. En son kv verdiydik akşam da, yarım saat uyumuştum. O uykuyla duruyorum. Sinirden koltuk falan tekmeliyorum artık.araliktan beri bu durumdayiz, niye cikmiyor diyordun 13.aya kadar cikmasi normal diyordum ya ben de bak sabah 5 yine gaz nobetindeyiz delirdim artik delirecegim de demiyorum
aynen yaa, once saat basi veya yarim saatte bir uyandi. Sonra 4ten 5.30a kadar gaz sancisi ve kaka. Sonunda yapti da rahatladi. Tabi sonuc, 6da yine uyandi.Ben de sinirden ağlıyorum. Gece 4 saat uyudu, lanet olası gaz kaka yüzüne uyandı. Geri uyutana kadar canım çıktı, yarım saatte geri uyandı. Gece de 4 uyudu ama ben uyuyamadım. En son kv verdiydik akşam da, yarım saat uyumuştum. O uykuyla duruyorum. Sinirden koltuk falan tekmeliyorum artık.
Doktor mu değiştirdin canım merak ettim. her doktorun tartısı birbirine uymuyor. boy kilo ölçümleri farklı çıkabiliyor. diş çıkarıyorsa iştahsızlığı normaldir bunu düşünmedi mi acaba. benim kızımda arada dalıyor çok sık olmasa bile. biz gülüp geçiyorduk misafir mi getireceksin diye. çok da ciddiye almamıştık. doktora gittiğimde bende sorayım neden oluyormuşSelam Kızlar mesajları okuyamadım, bu aralar giremiyorum pek. Bütün 8. Ay kontrolümüz vardı. Acayip moralim bozuldu. Kilosu çok düşük takip edilmesi lazım şimdiye kdar gittiğin doktorlar hiçbirşey demedi mi falan dedi çocuk iştahsız şimdi ben ne yapayım mamasını da içmek istemiyor ara ara gözleri dalıyordu onu söyledim acilen çocuk nöroloğuna gitmen gerekiyor bu bir nöbet olabilir falan dedi böyle birşey yaşayan var mı çok canım sıkıldı
Üst dişleri çok zorluyor kızımı. gece sadece 2 defa kalkıyordum çok nadir 3 oluyordu. 3 gündür 2 saatte bir 1.5 saatte bir emmek için uyanıyor. Yeni doğduğu günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimiGunaydın kızlar
Forumda çoğu bebekte hala uyku sorunu devam ediyor bız azda olsa bi düzen tuttuk tam derken yıne bişey oluyor bozuluyor
Bugun de hafif ateşi var yeni dişleri çıkıyor ondan mı yoksa bi türlü geçmeyen grip öksürük ten mi bilmiyorum tek bildiğim gercekten yoruldum...
al benden de o kadar. Gece uyumaz gunduz huysuz bittim artik yatek bildiğim gercekten yoruldum
Canım kilosu hiç de anormal değil ne bayılıyorlar ortalığı velveleye vermeye yaaa... Uykusu gelince bizimki de dalıyor. Ayrıca nöbet geçiren kişi seslenene tepki vermez senin uyarmanla eski haline donmezSelam Kızlar mesajları okuyamadım, bu aralar giremiyorum pek. Bütün 8. Ay kontrolümüz vardı. Acayip moralim bozuldu. Kilosu çok düşük takip edilmesi lazım şimdiye kdar gittiğin doktorlar hiçbirşey demedi mi falan dedi çocuk iştahsız şimdi ben ne yapayım mamasını da içmek istemiyor ara ara gözleri dalıyordu onu söyledim acilen çocuk nöroloğuna gitmen gerekiyor bu bir nöbet olabilir falan dedi böyle birşey yaşayan var mı çok canım sıkıldı
Bizim 6 tane oldu her çıkmada başa dönüyoruz sankiÜst dişleri çok zorluyor kızımı. gece sadece 2 defa kalkıyordum çok nadir 3 oluyordu. 3 gündür 2 saatte bir 1.5 saatte bir emmek için uyanıyor. Yeni doğduğu günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimi
Bı ay sonra iyice ısınır havalar arabaya koyup kendimi sokaklara salmak gıbı niyetim var bakalım eylülde iş başı yapana kadar ne yaparsam karal benden de o kadar. Gece uyumaz gunduz huysuz bittim artik ya
Ya ben gözümü açamıyorum sabahları erken olunca. Uykuyu çok severim vallahi hasret kaldımGunaydin canim .Benimki 7 de uyansa şok olurum herhalde 5 ennn gec 6
Ise başlayınca da 7 de okulda olcam .Oglum annesini rahata alıştırmiyor
Belli bir süresi yok bence canım bizim ılk 5buçuk aylıkken çıkardı bugun tam 8 aylık oldu ıkı bucuk ayda 6 diş oldu neye göre çıkıyorsa artıkKızlar bizim daha ilk diş patladı ya diğer dişlerde hemen geliyor mu arka arkaya
Maşallah bizim 4 oldu. alt dişleri 1 ay arayla çıkmıştı. üst dişleri aynı anda çıktı. ondan gecelerimiz çok zor geçiyor.Bizim 6 tane oldu her çıkmada başa dönüyoruz sanki
Ooo baya tamamlamışsınız siz maşallah. Aman yaza kalmasın çıksın yaa. Yazın diş ağrısıyla gezilmez esiyet ederlerBelli bir süresi yok bence canım bizim ılk 5buçuk aylıkken çıkardı bugun tam 8 aylık oldu ıkı bucuk ayda 6 diş oldu neye göre çıkıyorsa artık
Tabi gezme önemli aman saglikli olsunlar da tek valla başka bir şey istemiyor insan kapı önü bile ıyı geliyor bazenOoo baya tamamlamışsınız siz maşallah. Aman yaza kalmasın çıksın yaa. Yazın diş ağrısıyla gezilmez esiyet ederler
Bizim ikişer ikişer çıkıyor düşün artık ağrıyı acıyıMaşallah bizim 4 oldu. alt dişleri 1 ay arayla çıkmıştı. üst dişleri aynı anda çıktı. ondan gecelerimiz çok zor geçiyor.