2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba arkadaşlar foruma uzun zamandır uğrayamadım. Umarım herkes iyidir.. sayfa düzenide değişmiş herşey karışkk gözüküyor.. bizde durumlar iyice karıştı. En son yaptrığımz alerji testinde buğday, gluten, yumurta, soya ve kuruyemişe alerjimz çıktı.. hayatıma glutensiz diyetle devam ediyorum ekmek yapmaya çalışıyorum her seferinde hüsran oluyor.. ne kadar zormuş glutensiz yaşam Allah çölyak hastalarının yardımcısı olsun.. bizde durumlar böyle. İnşallah sizler ve bebişlerinz iyidir..

Geçmiş olsun canım. Testi nasıl yaptılar deriden mi kandan mı? Bizim süt ürünleri ve yumurta için deriden yapıldı alerji çıkmadı. Ama kollarındaki egzamalar geçmiyor hala. Yumurtayı kestim biraz kızarıklar söndü gibi ama geçmedi yine tamamen. Siz de egzama tarzı döküntüler var mı?

Forse Forse doğum günün kutlu olsun canım. Ayrıca çok geçmiş olsun. İnş kısa sürede toparlanır eşin.

araliktan beri bu durumdayiz, niye cikmiyor diyordun 13.aya kadar cikmasi normal diyordum ya ben de :-) bak sabah 5 yine gaz nobetindeyiz delirdim artik delirecegim de demiyorum :deli:
Ben de sinirden ağlıyorum. Gece 4 saat uyudu, lanet olası gaz kaka yüzüne uyandı. Geri uyutana kadar canım çıktı, yarım saatte geri uyandı. Gece de 4 uyudu ama ben uyuyamadım. En son kv verdiydik akşam da, yarım saat uyumuştum. O uykuyla duruyorum. Sinirden koltuk falan tekmeliyorum artık.

Ben de sinirden ağlıyorum. Gece 4 saat uyudu, lanet olası gaz kaka yüzüne uyandı. Geri uyutana kadar canım çıktı, yarım saatte geri uyandı. Gece de 4 uyudu ama ben uyuyamadım. En son kv verdiydik akşam da, yarım saat uyumuştum. O uykuyla duruyorum. Sinirden koltuk falan tekmeliyorum artık.
aynen yaa, once saat basi veya yarim saatte bir uyandi. Sonra 4ten 5.30a kadar gaz sancisi ve kaka. Sonunda yapti da rahatladi. Tabi sonuc, 6da yine uyandi.

Arada gece esimle birbirimize girdik, ben aglatiyormusum :deli:git annenin evinde deliksiz uyu diyorum, zaten her gecem kabus gibi, bir de senin dirdirini mi çekecegim

Selam Kızlar mesajları okuyamadım, bu aralar giremiyorum pek. Bütün 8. Ay kontrolümüz vardı. Acayip moralim bozuldu. Kilosu çok düşük takip edilmesi lazım şimdiye kdar gittiğin doktorlar hiçbirşey demedi mi falan dedi çocuk iştahsız şimdi ben ne yapayım mamasını da içmek istemiyor :KK43: ara ara gözleri dalıyordu onu söyledim acilen çocuk nöroloğuna gitmen gerekiyor bu bir nöbet olabilir falan dedi böyle birşey yaşayan var mı :KK43: çok canım sıkıldı
Doktor mu değiştirdin canım merak ettim. her doktorun tartısı birbirine uymuyor. boy kilo ölçümleri farklı çıkabiliyor. diş çıkarıyorsa iştahsızlığı normaldir bunu düşünmedi mi acaba. benim kızımda arada dalıyor çok sık olmasa bile. biz gülüp geçiyorduk misafir mi getireceksin diye. çok da ciddiye almamıştık. doktora gittiğimde bende sorayım neden oluyormuş

Gunaydın kızlar 👭
Forumda çoğu bebekte hala uyku sorunu devam ediyor bız azda olsa bi düzen tuttuk tam derken yıne bişey oluyor bozuluyor 🙄
Bugun de hafif ateşi var yeni dişleri çıkıyor ondan mı yoksa bi türlü geçmeyen grip öksürük ten mi bilmiyorum tek bildiğim gercekten yoruldum...

Gunaydın kızlar 👭
Forumda çoğu bebekte hala uyku sorunu devam ediyor bız azda olsa bi düzen tuttuk tam derken yıne bişey oluyor bozuluyor 🙄
Bugun de hafif ateşi var yeni dişleri çıkıyor ondan mı yoksa bi türlü geçmeyen grip öksürük ten mi bilmiyorum tek bildiğim gercekten yoruldum...
Üst dişleri çok zorluyor kızımı. gece sadece 2 defa kalkıyordum çok nadir 3 oluyordu. 3 gündür 2 saatte bir 1.5 saatte bir emmek için uyanıyor. Yeni doğduğu günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimi

Selam Kızlar mesajları okuyamadım, bu aralar giremiyorum pek. Bütün 8. Ay kontrolümüz vardı. Acayip moralim bozuldu. Kilosu çok düşük takip edilmesi lazım şimdiye kdar gittiğin doktorlar hiçbirşey demedi mi falan dedi çocuk iştahsız şimdi ben ne yapayım mamasını da içmek istemiyor :KK43: ara ara gözleri dalıyordu onu söyledim acilen çocuk nöroloğuna gitmen gerekiyor bu bir nöbet olabilir falan dedi böyle birşey yaşayan var mı :KK43: çok canım sıkıldı
Canım kilosu hiç de anormal değil ne bayılıyorlar ortalığı velveleye vermeye yaaa... Uykusu gelince bizimki de dalıyor. Ayrıca nöbet geçiren kişi seslenene tepki vermez senin uyarmanla eski haline donmez

Üst dişleri çok zorluyor kızımı. gece sadece 2 defa kalkıyordum çok nadir 3 oluyordu. 3 gündür 2 saatte bir 1.5 saatte bir emmek için uyanıyor. Yeni doğduğu günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimi
Bizim 6 tane oldu her çıkmada başa dönüyoruz sanki 😓

Belli bir süresi yok bence canım bizim ılk 5buçuk aylıkken çıkardı bugun tam 8 aylık oldu ıkı bucuk ayda 6 diş oldu neye göre çıkıyorsa artık 🤔🤔
Ooo baya tamamlamışsınız siz maşallah. Aman yaza kalmasın çıksın yaa. Yazın diş ağrısıyla gezilmez esiyet ederler

Evde bir ton is beni beklerken ben oğlumla parka gitmeyi tercih ettim .Komsum da geldi bebegiyle .Onunki 5 dk da uyudu masallah .Benim bir beklentim yoktu .Cocuklari izlesin guneslenelim dedim .15 dk sonra huysuzlandi..Eve getirdim .Saniyorum ki normale donecek.Ciglik kiyamet emmiyor bana küsmüş.
Bebeler parkta mutlu olur benimki parka gittik diye agliyor:bicak:
Normalde kanguruyla çıkıyorduk. Arabasına koyduğum için küstü benle ten temasi kuramadığı icin .:KK61:

X