2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Allah ım dermansız dert vermesin , eşimin bel fıtığı var ameliyat için gün bekliyorduk. Bu sabah yattığı odasında kalkarken kilitlendi kaldı birden. çok kötüydü acı içindeydi. Hemen ambulans çağırdık KV ile. Oynatmadan zorlukla götürdüler hastaneye. Yarın acil ameliyat olacak

Şimdiden çok geçmiş olsun cnm, bir an önce sağlığına kavuşsun,daha önceden var mıydı anlık mı oldu

Çok geçmiş olsun canım alerjili bebek çok zor 4 yıldan fazladır uğraşıyorum kızımın alerjisiyle Allah dermansız dert vermesin buna da şükür

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah , fıtık çok zor yarın kurtulur ağrılardan acılardan inşallah

Canim gecmis olsun .Allah acil sifalar versin .Bebekle birlikte ilgilenmen cok zor olur .Kv yardim eder insallah.

Şimdiden çok geçmiş olsun cnm, bir an önce sağlığına kavuşsun,daha önceden var mıydı anlık mı oldu
son günlerde çok zorluyordu. Doktora gitti bir kaç kez ve ameliyat dendi. O da ameliyat olacak diye bütün işlerini tamamladı tahlil rapor filan, bugün bir anda beli bacağı kilitlendi yatağına düştü çok kötüydü canım. Yarın ameliyata acil olarak girecek şu an hastanede yatıyor. Ben bebekle gidemedim.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah , fıtık çok zor yarın kurtulur ağrılardan acılardan inşallah
inşallah canım sağol
Canim gecmis olsun .Allah acil sifalar versin .Bebekle birlikte ilgilenmen cok zor olur .Kv yardim eder insallah.
KV eşimin yanında kalıyor. Annemi aradım canım yarın sabah yola çıkacak.. Oğlum da şaşırdı bir anda evde ATT ambulans çalışanlarını görünce ev kalabalıklaştı şaşırdı çocuğum, sonra toparladım..ağlayamadım bile iyice afallamasın diye
zor ya insanın sağlığı iyi olsun öncelikle. İçim koptu koptu gitti bugün.....

Acil şifalar dilerim canım herşeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar. Hele bakman gereken bir bebek varken. En kısa zamanda ameliyat olup iyileşir inşallah.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bıran önce iyileşir herseyin başı sağlık Rabbim beterinden korusun yinede

Acil şifalar çok geçmiş olsun bende iki sene evvel boyun fıtığından kaldım öyle hastanelik oldum çok fena ağrısı allah yardımcısı olsun inş geçer gider bir an önce

Ama başa gelince o geceler o günler geçmek bilmiyor gibi geliyor allah hepsine sağlık versin inş

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Biz bu hafta bebelerden biriyle sanki 3 ay öncesine geri döndük. Gece uyanıyor mama içip sallanarak ana kucağında uyuyor ama beşiğe koyunca birden uyanıp taklalar atıyor. Sabaha kadar salonda ana kucağında uyutuyorum. Şaşırdım valla yakında hiç sığmayacak ama vazgeçemedi ana kucağından.

Acil şifalar dilerim canım herşeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar. Hele bakman gereken bir bebek varken. En kısa zamanda ameliyat olup iyileşir inşallah.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bıran önce iyileşir herseyin başı sağlık Rabbim beterinden korusun yinede
Acil şifalar çok geçmiş olsun bende iki sene evvel boyun fıtığından kaldım öyle hastanelik oldum çok fena ağrısı allah yardımcısı olsun inş geçer gider bir an önce
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz çin sağ olun kızlar. pelcel size de çok geçmiş olsun,bir daha olmasın inşallah.

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Cook geçmiş olsun...
ALLAH YARDIMCINIZ olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…