2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benım ki de bıkac gundur agzına hiçbir şey sürmüyor sımsıkı kapalı agzı bırakın ben yıycem dıyo kaşığa saldırıyor sanki yiyecek eline verince iştahla yiyor ama ben verince kesinlikle almıyor 
Yazdıklarımı altı çizili çıkıyor ya

Öksürüyor balgamı ama hırıltı devam ediyor. Gece zor uyudu, aralarda da uyandı. Size de geçmiş olsun. Calpol niçin kullandınız ateş mi eşlik ediyordu?
Nasılsın canım? Görünmüyorsun sende pek. Topikte herkes ya yorgun, ya moralsiz, ya da hasta. Baharı güzelce sağlıkla geçirsek bir, yaza doğum günleri kutlaması olacak inşallah.
İlk doktor illa calpol ver dedi halbuki o kadar yüksek ateş yoktu ama çok şiddetli öksürük göğüs hırıltısı falan vardı devletteki doktora gittik boğazları kıpkırmızı olmuş dedi ağzı yok ki söylesin boğazları şişip göğsü ağrıyordu öksürdükçe belliki çünkü artık ağlama da değil bildiğin saatlerce inlemeye dönmüştü çıldımama ramak kalmıştı ne meme alıyordu ne kucakta duruyordu doktor değiştirdik mevbur özeldekilere o yüzden sinir olmuştum çok ezbere yaklaşıyordu devlette gittiğimiz hastane şekil olarak harabe gibiydi ama oradaki doktorlar çok daha ilgiliydi en azından anlık da olsa rahatlatmaya çalıştılar. İnşallah sizinki öyle ilerlemez prospanla atlatırsınız

Forse Forse geçmiş olsun canım:KK43:
Afilim92 Afilim92 aslında benim oğlumda iştahsız 1 haftadır kafasını koltuklara falan vuruyordu burnunu sürtüyordu heryere ama ben anlamadım diş olduğunu. 2 gündür sürekli hııı hııı diye söylenerek günü geçirince bakayım ddm öyle gördüm. Çocuk anormal değil yani anası anlamamış napsın garibim. Ama insan diş çıkmasına bile ne kadar mutlu oluyor yaa☺️

Kızlar oğlum hastalandı, çok öksürüyor. Hafif boğaz kızarıklığı vardı geçen aile hekimine götürmüştüm ateş için o zaman yoktu öksürük ateşi de 2 güne düştü. Kakası cıvıkımsı olunca diştendir ateş dedik. Üstüne bugün ciddi öksürük başladı uyuyamıyor. İki gündür de hırıltılıydı boğazı. Bugün yine doktora gittim prospan şurup verdi, hemen başladım.

Kullananlar vardı sanırım etkili bir şurup mu ne zaman geçer öksürüğü acaba, yavrum uyuyamıyorda öksürük geldiğinde uyandırıyor. kronik_unutkan kronik_unutkan siz kullandınız sanırım?
Şurup baya etkili canım, biz kızla beraber hastalandığımız için kendimede kullandım. İlk gün hafifledi 2.gün öksürük kalmamıştı.

Forse Forse geçmiş olsun canım:KK43:
Afilim92 Afilim92 aslında benim oğlumda iştahsız 1 haftadır kafasını koltuklara falan vuruyordu burnunu sürtüyordu heryere ama ben anlamadım diş olduğunu. 2 gündür sürekli hııı hııı diye söylenerek günü geçirince bakayım ddm öyle gördüm. Çocuk anormal değil yani anası anlamamış napsın garibim. Ama insan diş çıkmasına bile ne kadar mutlu oluyor yaa☺
Ikinci diste tecrübe olur sana :))
benimki çenemi filan isirmaya calisiyordu belliydi disi .Ama oyle zor cikiyor ki bebeler ne yapsın. Biz bile dayanamıyoruz 20lik dis vs ye .

Annem ben sizi öyle uyuttum diye Türk filmlerindeki eski Demir beşiklerden almış hiç ses etmedim artık annemle mücadele etmekten bıktım diye bizimki ne yaptı beşiğe koyup sallamaya başlayınca önce oyun sandı güldü sonra üst demirine sarılıp kalkmaya kendini sağa sola fırlatmaya başladı en sonunda dışına çıkıp sallamaya başladı ve acayip mutlu oldu yani oyuncak muamelesi yaptı :işsiz: işe yaradı mı hayır tabi ki

Kızlar çok teşekkürler. Tavsiyelerinizi ayrıca dikkate alacağım, eksik olmayın. Hepinizi çok seviyorum topikte herkes çok dayanışmacı sağolun varolun.

Burnunu yıkadım, bir dünya sümük çıktı beyaz beyaz ..belliydi zaten hırıl hırıl burnu da. Ben de prospan alayım o zaman, benimde az da olsa akıntı var hala genizimde... Geçecek inşallah.

Günaydın güzel anneler , hasta bebişlere acil şifalar diliyorum, anne olmadan önce annem ve ya başka annelerin çocuklarını anlattıkları hikayelerini eski anılar gibi dinliyordum her kadının ağzında "hastalandığında sabahlara kadar başında beklerdim" cümlesi olurdu illaki şimdi o anneleri daha iyi anlıyorum, hani derler ya "çocuk bu hastalanacak bağışıklık kazanacak düşe kalka büyüyecek " gerçekten de öyle illaki hepsi geçecek hepsi büyüyecek bir vakit gelecek biz de bu günlerimizi birilerine anlatcaz

Kızlar çok teşekkürler. Tavsiyelerinizi ayrıca dikkate alacağım, eksik olmayın. Hepinizi çok seviyorum topikte herkes çok dayanışmacı sağolun varolun.

Burnunu yıkadım, bir dünya sümük çıktı beyaz beyaz ..belliydi zaten hırıl hırıl burnu da. Ben de prospan alayım o zaman, benimde az da olsa akıntı var hala genizimde... Geçecek inşallah.
Canım hastalık yeni demekkı sümük koyu kıvam almaya başlayınca hastalık geçmeye dönüyor burnunu bol bol yıka en etkili yolu bu yoksa o sümükler genzıne gidıp öksürüğü çoğalıyor havalar guzel inşallah cabucak toparlar

Canım hastalık yeni demekkı sümük koyu kıvam almaya başlayınca hastalık geçmeye dönüyor burnunu bol bol yıka en etkili yolu bu yoksa o sümükler genzıne gidıp öksürüğü çoğalıyor havalar guzel inşallah cabucak toparlar
Kesinlikle katılıyorum annem bana izin vermedi burnunu çekmeme akıntılar ciğerine göğsüne indi hepten beter oldu sonra doktor onun yanında mutlaka yapmanız lazım diye söyleyince biraz ikna oldu da bolca serum fizyolojik yapıp çektim az da olsa rahatladı

Kesinlikle katılıyorum annem bana izin vermedi burnunu çekmeme akıntılar ciğerine göğsüne indi hepten beter oldu sonra doktor onun yanında mutlaka yapmanız lazım diye söyleyince biraz ikna oldu da bolca serum fizyolojik yapıp çektim az da olsa rahatladı
Çocuklar pek sevmiyor ağlıyor dıye büyükler kıyamıyor sanırım benim kv de kopardın çocuğun burnunu deyip duruyordu çektim sonra gösterdim o zaman bunları yutsun dedim 😂 😂 😂 mide bulantısı eşliğinde terk etti salonu 😀😀

Doktora 4 defa sordum ilaci kullanabilirsin dedi. 1 gun kullandim ertesi gun kizimin vucudu komple kizardi alerji oldu. Ilac verirse kullanma cnm. Suan alerjilerin gecmesiyle ugrasiyoruz.
Anladım canım

Ben zehirlememisim viral enfeksiyom varmış

Ilaç vermedi acile gittik sadece iğne yaptı

Bakalım.
Oğlumda dün 3defa kustu...

Afilim92 Afilim92 C cisse0932 dişleriniz hayırlı olsun inci gibi dizilsinler inşallah 😍
İkinciler ve devamı daha rahat çıkıyor
Ay sagol kuzum .Insallah yaa .1 haftadir ek gida yemiyor .Sanki yiyecekmis gibi hevesleniyor sonra agzini kitliyor .Acaba sunu yer mi ki diye denemedigim kofte ,pankek ,corba kalmadi .

Canım çok geçmiş olsun öncelikle , verdin mi şurubu eğer kızarıklıklar hala gecmediyse azıcık vere bilirsin çabuk geçmesini sağlar ve kızarık yerler kaşınıyordur kaşıntıyı da alır rahat eder yavrucak benim 4 yaşındaki kızım da her türlü alerjik şurup kullandı alerji şuruplarınin çoğu yan etki olarak uyku getiriyor özellikle de bu allerset eğer uyku hali mayışma gibi haller görürsen endişe etme sakın
Cok sagol cnm, alerji surubunu vermedim sukur gecti biseyi kalmadi. Bugun kan sonuclarini almak icin hastaneye gittim bu surubu sordum dr gecen surubun damlasini yazmisti almamistik. Kullanabilirsin egzamasinada iyi gelir dedi. Birde yuksek derecede yumurta alerjisi cikti.

geçmiş olsun canım. Geçen gün elyaftan oğlumun sırtı isilik oldu. Ne alerji yaptı diye düşünğrken meğer yastıktan yapmış, sonra anladım. Ayağımda sallamıştım o gün farklı bir yastık kullandım. Yıkadım, nemlendirici sürdüm geçti sonra. Çok hassas cildi bizimkimin de tırnağı deyse kızarıyor beyaz tenli. Seninki ilaçtan mı oldu kızarıklığı tek bölgede mi?
Gecmiss olsun cnm sizede, bizim vucudu kafasi yuzu komple kizardi. Ilactan oldu cnm ama suan gecti sukurler olsun. Hergun nemlendiriyorum cnm cildi kuru bizimkinin ve beyaz tenli sizinki gibi. Hemen kizariyor.

X