2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Kadınlar günü falan yazmıycam zira senenin 364 günü her türlü kötü muameleyi gösterip bi gün hersey yolunda gıbı davranan bu zihniyete sinir oluyorum (tersinden kalktım bari sinirimi çıkarayım )

Cnm ben deterjan olarak duru granul kullaniyorum. Makine bitince tekrar durulamaya aliyorum. Sampuan mustela kullaniyorum. Ilk zamanlar benim kizimin eklem yerlerinde vardi nemlendirdim bol bol gecti. Suan sadece yuzunde var dr 3 gun arayla yika vucudu nemli kalsin bol bolda nemlendir dedi yuzu icinde o kremi yazdi. Kortizonlu ilac kullanma cnm o zaten gecici cozum. Kk da bir formda okudum kadin cocugunun egzamasi icin sari kantaron yagi kullanmis onuda deneyecegim eger gecmezse

Tmm cnm deneyecegim tesekkurler. Aksam tahlil sonuclarini gosterecegiz sorarim doktora.

Forse sürekli kucak isteyen bebekler için kurtarıcı bence. Bizimki bir miktar kucaktan indi yürüteç sayesinde. Her şeyi karıştırıyor koşarak oradan oraya gidiyor çok mutlu. İlk başta sevmemsti yürümeyi öğrenince sevdi. Sizinki emekleyecek gibi mi? Öyleyse alma emeklesin.

Selam kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
Sabahtan kalktık oğluşla 9.30 da bim e gidip ganimetleri topladık. Yürüme arkadaşı güvenlik kilitleri aldık ordan kuaförüme gittim manikür kaş falan çıktık ordan oturdum kafeye kendime kahve ısmarladım oğluş uyuyordu migrosa gittim şimdi evdeyiz. Hava da mis. Afilim92 canım biz nutrigen kullanıyorız oğlum ilk defa kaka yapamadı 4 gündür ondan mı bilmiyorum. Eczaneden fitil aldım koycam şimdi

Bu gece emmeleri ne zaman bitecek kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum :) biraz pozitif haber almak için
2 yasa kadar surecegini dusunuyorum canim, neden dersen gece baska turlu geri uyumuyor. Zaten 2 yaşa ne kaldi
40 gun, 3 ay, 6ay derken, tamam anladik, ilk 2 yil isimiz zor
Slm kizlar nasilsiniz ? 3 gundur kizim hasta 2 gundurde benim mide agrilarim ve afedersiniz ishal. Dun aksam acile gittik serum taktilar gida zehirlenmesiymis. Ilac fln yazdi dr bakalim iyi oluruz ins.
cok gecmis olsun canim

Kizlar yan komsum temizlik hastasi.

Anladiniz siz onu.
Hergun hunharca, evi yikarcasina supuruyor, dis kapinin onunde ayakkabilari silkeleyip yere firlatiyor, daha bir suru sey. Ve 24 saat bu sekilde, gece de uyumuyorlar, nasil yasiyorlar anlamadim.

Mubarek gun biktim bu kadindan.
Laftan anlamiyor, cok soyledim. Zerre kadar vicdani olsa zaten soyletmezdi.
Daire kapisini bir çarpar, sanki hayatin tum hincini ondan alir.

Komsudan yana yuzum gulmedi yaa, en ust kata tasindim, rahat olur dedim, bu sefer de rahatsizlik yandan geldi beni buldu.

Merhaba canim. Gordum fotoğrafınızı. Ne guzel stres atmışsın. Hava da harikaymis 20 lerde filan.Ben de 10 dereceyi gördüm birazdan cikcaz insallah.
Yaa ben kabizliktan dolayi aldigim damlayi veremedim .Cok etkiliyor bizi .Simdi bunu alcam ama elimde patlamaz insallah .

Yaa Allah sabir versin. Bebekli halde boyle tipleri idare etmek cok zor Bizde de bir katta 3 daire var.Bir tanesi cok nadir evde durur .Iyi ki de oyle bahsettigin gibi felaket kapi carpiyor .Tum apartman inliyor .
Alt kata yeni biri gelmis dun aksama kadar matkap çalıştı beynim yandi resmen .
Yalitim filan yok .Onlarin uyanik oldugu saatlere ayak uydurmak zorundayız sanki .Dun gece yarisina kadar ses kesilmedi .Cok sinirlendim .Iyi benim oglan 5 te kalkiyor ben de süpürge filan acayim o saatte.
Komsu onemli sey velhasıl.

Bizimde ust kattaki komsunun kizi var aksama kadar aksamdan sabaha kadar evin icinnde kosup duruyor. Cok enerjisi olan bir kiz. Onun kosmadigi zamanlarda matkap devreye giriyor.

merhaba kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir bayadır yokum kızım çok huysuz bi koz beni çok yoruyor tlfn vs hayal.. Bi yardımınıza ihtiyacım var KANGURU TAVSİYESİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN.. BANA ÇOK BÜYÜK Bİ HAYIR İŞLEMİŞ OLURSUNUZ EMİN OLUN

Menenjit Aşısı konusunda geçen sayfalarda değişik uygulamalardan bahsedilmişti.bizim Dr da 1yaşında yapmayı öngörüyordu fakat bugünkü kontrolde son 1ayda 2vakayla karşılaştıklarını dolayısıyla riske atamayacapını söyledi ve hemen yapalım dedi. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Benim anlamadığım böyle bir aşı nasıl olur da aşı takviminde olmaz. 2aşı 700lira tutuyor ve tek doz da değil. Maddi gücü elvermeyen ne yapsın,paraları yok diye bu riskle mi yaşasınlar. Çok sinirlerim bozuk inanın. Bu ülkede paran yoksa duadan başka çaren de yok. Ya söz konusu bizim geleceklerimiz ya, insanların ellerini kollarını nasıl bağlarsınız. Bu konuda bimerden sağlık bakanlığına yazmayı düşünüyorum bakalım cevap gelecek mi

Özellikle ülkemiz son dönemde yoğun göç almışken, görülmeyen hastalıklar ortaya çıkmışken sağlık Bakanlığı bu hususta daha hassas davranmalı, sağlıklı nesiller sağlıklı toplum demek sonuçta ve aynı şekilde artık her şey paraya bakıyor

Ben solomombaby kullaniyorum cok memnunum .

Canım bizde 7. Ayda çoklu suşunu vurdurduk b olanı eczanede yoktu 9. Ayda yapalım dedi doktorumuz. Eşim çoklu suşu 210 liraya almış. B olanı mı daha pahalı aşıda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…