2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demlicaykeyfi demlicaykeyfi benimki kabız da değil. Gayet yaptı bu gün kakasını. Resmen mızmız bi çocuk oldu ya. Huyu suyu değişti. Sürekli memnuniyetsizlik var üstünde. Buluttan nem kapma modunda. Emmiyor da beni. Atıyor kendini geriye ıhhh diye. Uyutamadım bu gün. Sabah 8den 2ye kadar durdu. Sonra emerken bayıldı en son. 1saat uyudu tamam. Akşam 9a kadar yine ayakta. Diş yok henüz bizde acaba o mu diyorum artık başka bişey gelmiyor aklıma?

Sizde var mı diş canım?
Kabızlık için balkabağı yer elması armut ve gün kurusu geliyor aklıma. Bi de zeytinyağı. Denedin mi bunları? Yada kan ilacı da yapabilir

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim sizin dişler çıktı demi? Sizde de böyle huy değişimi oldu mu? Deli gibi ağlamalar yatağa yatmamalar ve sürekli mızmızlık hali??

Afilim92 Afilim92 çok geçmiş olsun canım. İnş bir an önce iyileşir paşa.

Adım adım setini aldım kızlar.:halay:

Paylaşmamı isteyenler olmuştu.
Ben beğendim seti. 9.aydan başlıyor zaten. Henüz vermedim oğluma. Ce e sayfası,hareketli sayfalar,dokun hisset sayfaları filan var. 3tane top ve kutusu var. Ona atıcak çıkaracak topları. Delikli bi elma var. O deliğe çubuğu geçirecek filan. Böyle malzemeler var içinde.bir de bebeğimin ilk kartları var.
Sadece mikadonun dokun hisset kitaplarını almıştım ben ayrıca. 4 minik kitap. Berbat tek kelimeyle. Aynı malzemeden yapılmış tüm sayfalar sadece kabartmalar var o kadar. Bi tüy kumaş sertlik yumuşaklık vs hiç bişey yok. Böyle dokun hisset mi olur dedim iade ettim geri hepsini. Onu sakın almayın ama.

Eğer sete üye olacak olursa rica etsem bana yazabilir mi özelden? İsmini verirseniz referans olarak bana bi set hediye veriyorlar. Çok sevinirim doğrusu :KK71:

A bi de şubat ayı için 79tl üyelik. Normalde 109tl. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Gittik geldik kızlar travazol yazdı kortizonlu merhem 2-3 gün kullan sadece daha fazla kullanma dedi solmaya başlayacak ondan sonra tekrar hamezinc kullan dedi evde dursun bu merhem de dedi ne zaman başedemeyecegin pişik olursa 2 gün kullan yine dedi
Ne yapmış peki bi şey dedi mi dr ?

Kızlr menenjit aşısı için dr unuz bi şey dedi mi bize 7 ve 13 ayda dedi ama internette bakıyorum 9. Aydan sonra dio siZden de fikir almak istedim

Kızlr menenjit aşısı için dr unuz bi şey dedi mi bize 7 ve 13 ayda dedi ama internette bakıyorum 9. Aydan sonra dio siZden de fikir almak istedim
Evet canım artık 7. Ay ve biz çoklu suşunu vurdurduk bide B suşu için olan varmış onu vurduramadık eczanede yoktu 9. Ayda vurayım dedi doktorumuz.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Senim bebito normalde kacta uyuyor peki 7-8 gibi benimkiler uyuyor o yüzden mama işini 6 da bitiriyorum 6 dan sonra biberona geçiyorum gerekirse. Ama öğlen 1 den 7 ye kadar benimkiler dayanamaz yani 1 yada 2 gibi etli sebze püresi 5 ile 6 arasi balkabakli muhallebi ve yogurt yada tarhana ve yogurt yiyorlar.
Balkabağı ile muhallebiyi nasıl yapıyorsun ?

Ben sabah kahvaltısını taş catlasın 2.5 yemek kaşığı yapabiliyorum acaba az mı geliyordur. Bir kibrit kutusu tuzu alınmış beyaz peynir, bir yumurta sarısı bir çay kaşığı tereyağ, 2 tatlı kaşığı bebe bisküvisi tozunu demlenmis ıhlamurla ezip bir çaykaşığı pekmez katıyorum ancak o miktarda oluyor. Nasıl çoğaltıyorsunuz siz yani peynirin yumurtanın fazlasını vermeye korkuyorum.
Ben de aynı miktarda veriyorum canım yeterli zaten , öğünü çoğaltmak yerine kahvaltı ve öğle arası meyve yoğurt falan veriyorum atıştırmalık gibi

Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim
Canım gayet yeterli hatta 1 yaşa kadar 2 öğün öneriliyor ve en fazla 2 çay bardağı olsun günlük verdikleriniz dedi doktorumuz.

Sidefer kullananlar bebişlernize kabızlık yaptı mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri mahvoldu çocuk. 10 dakika ıkınıp kızarıyor altını açıyorum bir zeytin tanesi gibi. Bugün belki 1 saat ıkındı uzun ve sert bir şekilde çıkardı sonunda. Hiç bu kadar olmamıştı. Acaba ondan mı? Çünkü pek ek gıda almadığı İçin kabız olacak bir durumu yok gibi :KK43:

Biz sabah 9 gini kahvaltı 4,5 y.k
Oglen 12 veya 1 gibi sebze veya yoğurt çorbası yine 4,5 y.k ikindide 5 gibi meyveli muhallebi tahilli olandan akşam 9 gibi de ikindide yediği gibi tahılli meyveli muhallebi aralarda uyuyacagi zaman uyandigi zaman mizmizlandigi her an anne sütü bizdeki durum bu
maşallah canım çok iyi

Sidefer kullananlar bebişlernize kabızlık yaptı mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri mahvoldu çocuk. 10 dakika ıkınıp kızarıyor altını açıyorum bir zeytin tanesi gibi. Bugün belki 1 saat ıkındı uzun ve sert bir şekilde çıkardı sonunda. Hiç bu kadar olmamıştı. Acaba ondan mı? Çünkü pek ek gıda almadığı İçin kabız olacak bir durumu yok gibi :KK43:

Biz kullanıyoruz canım yapmadı pek bize. Sidefer kabızlık ve diş boyama yapmıyor diye biliyorum yanlış değilse. Gün kurusu balkabağı filan verdin mi?

Bızde yapmadı ilacı veriyordum sonrasında hemen yapıyordu bu aralar hastane falan ılaca ara verdık

X