2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de aynı tarif ettiğin gibiydi işte ama benim kız alerjik zaten demin yazdığım gibi havuç yapmıştı bize kesince ve su ile yıkayıp hematan sürünce geçti

Oyy yavrum y inşallah çabucak geçer

Havuç ek gıdaya başladığımdan beri veriyorum bu son 1 hafta 10 gün içerisinde değişik farklı bir şey vermedim hiç canım sadece 2 gündür çorbasına kereviz koyuyorum ama onu koymadan önce başlamıştı pişik diye ondan olamaz ama artık korkmaya başladım bakalım yarın Dr ne diyecek
pelcel

Göster bakalım yaz buraya da merak ettim inş hemen geçer bizim de yarın dr kontrolü var bakalım kilo aldı mı sınavı geçecek mi :)

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Merhaba, alıntıladığınız mesajda emzirme ile ilgili bahsetmiştim ama öncesinde hamile kalmadan önce yani, polen yedim ben bir süre kadar. Bir de 5-6 tane kuru inciri 2 bardak su ile haşlayıp suyunu içtim... 12-13 gün kadar da bunu içtim .. önce kist yaptı sonraki ay adetim düzene girdi, bir kaç ay sonra da hamile kaldım. Bunlardan mıdır değil midir bilinmez ama deneyin derim.

Kızlar o derece hızlı yaşıyorum ki inanın mesajları okuyor olmam bile mucize. Tabi gece uyumayan bebegim sayesinde okuyorum ama yazamıyorum.
Bütün gece uyanıp ayakta sallanarak uyumak istiyor. Birde geceleri eşim hemen uyusun diye emziremedigim yani sütün kalmadığı durumda mama veriyor. Ben ipin ucunu kaçırdım anlayacağınız. Haftasonu kalabalık ve yemekli misafirim vardı 2 gündür de bebis uyumuyor . Ben yorgunluktan ölüyorum sanırım.

Teşekkür ederim
Adetlerim düzenli olduğu için bozar diye korkuyorum

Herkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam

Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .

Canım geçmiş olsun bu sene bu salgın mahvetti hepımızi Rabbim beterinden korusun yıne de demekkı başlangıç aşamasında ınş ılerlemez cabucak gecer gider

Maşallah canım 8 aylık mı şu anda. Bizimde 7.ayda 9.350ydi şimdi 10u geçmiş olabilir.
Çok geçmiş olsun canım salgın var tüm bebekler hasta oldu. BiZ bronşit olmadan başlamıştık tedaviye 4-5 günde toparladı umarım sizinde hızlı iyileşme olur.
Nebülazatör hangi marka aldınız bende alıcam bi tane eve

Geçmiş olsun canım.İgne anne ve bebek için cok zor ama daha çabuk iyi ediyor canım değiştirmeseydin sen bilirsin yinede...Bizde şu anda antibiyotik ve nebuluzatör kullaniyoruz dişten dolayı herşeyi ağzına soktuğu için boğAz enfeksiyonu olduk bir gecede hemde

Canım nebuluzatör en kaliteli olani omron ama diğer markalar da iş gorur kesene hangisi uyarsa oni al

Oh kıyamam doktor bir çare bulur inşallah valla her altını açtığında kırmızı kırmızı görünce benim içim gidiyor bizim doktorumuz oksizinc diye bir krem verdi ama bir yararı olmadı

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatır benim kızımda yeni atlattı 3 haftaya yakın sürdü bizde kendi doktoru olmayınca başka bir doktora çıkardık ilaç verdi ama ilaçlar hiç bir işe yaramadı ve üstte olan öksürüğü bronşite döndü kulağına iltihap sıçradı sonra kendi doktoruna çıkardık nebiluzatör vermişti bizede çok şükür iyiyiz artık senin kuzucunda biran önce atlatır inşallah onlar hiç hasta olmasın

2 gündür oğlum ağlıyor ben ağlıyorum delirmek üzereyim.!!! Kesinlikle uykuya geçemiyor. Delircem artık?!

Dün öğlen 1.30dan akşam 9.30a kadar durdu. Sürekli ağlıyor yatırınca. Kucakta geziyor oynuyor filan gözler kıpkırmızı ama uyumuyor çıldırmış gibi ağlıyor ya?!

Şimdi de 8de kalktı saatlerdir ağlıyor hala uyumadı. Emiyor yine uyumuyor işin garibi. Normalde beşiğinde uyuyordu biraz mızırdansa da dalıyordu uykuya. Şimdi hiç bişey işe yaramıyor.

Noluyor artık anlamıyorum yaaaa!???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…