- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.861
Bizim de aynı tarif ettiğin gibiydi işte ama benim kız alerjik zaten demin yazdığım gibi havuç yapmıştı bize kesince ve su ile yıkayıp hematan sürünce geçtiSağolasın canım , hayır denemedim hiç yarın doktora gitcez bakalım hangi merhemi yazacak ama iyileşmesi de baya zaman alacak sanki çünkü boyutu baya geniş ve üst ince derisi soyulmuş kabarık bazı kısımları da nokta nokta pütürlü gibi değişik bugün noktaları göbeğine doğru çıkmış yayılmış biraz her bezinde de yıkıyorum biraz açık tutuyorum bezini de fazla bekletmiyorum acaba alerji mi diye düşünüyorum ama alerji olsa neden sadece o bölgede olsun ki uykusunda bile eli önüne gidiyor çekiştiriyor
Kaç ki kılosu canım :)Kızlar sizin genişler kaç kg
Bizimkinin kilodu için çok demişler yarın tekrar gidicez.
Oyy yavrum y inşallah çabucak geçerSağolasın canım , hayır denemedim hiç yarın doktora gitcez bakalım hangi merhemi yazacak ama iyileşmesi de baya zaman alacak sanki çünkü boyutu baya geniş ve üst ince derisi soyulmuş kabarık bazı kısımları da nokta nokta pütürlü gibi değişik bugün noktaları göbeğine doğru çıkmış yayılmış biraz her bezinde de yıkıyorum biraz açık tutuyorum bezini de fazla bekletmiyorum acaba alerji mi diye düşünüyorum ama alerji olsa neden sadece o bölgede olsun ki uykusunda bile eli önüne gidiyor çekiştiriyor
İnşallah canım sağolasınOyy yavrum y inşallah çabucak geçer
Göster bakalım yaz buraya da merak ettim inş hemen geçer bizim de yarın dr kontrolü var bakalım kilo aldı mı sınavı geçecek mi :)Havuç ek gıdaya başladığımdan beri veriyorum bu son 1 hafta 10 gün içerisinde değişik farklı bir şey vermedim hiç canım sadece 2 gündür çorbasına kereviz koyuyorum ama onu koymadan önce başlamıştı pişik diye ondan olamaz ama artık korkmaya başladım bakalım yarın Dr ne diyecek
7050 bizim 7 ay 17 günlük düşük gidiyoruz biz de 9 Temmuz doğumluKızlar sizin genişler kaç kg
Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Kaç kilo ki?Kızlar sizin genişler kaç kg
Teşekkür ederimMerhaba, alıntıladığınız mesajda emzirme ile ilgili bahsetmiştim ama öncesinde hamile kalmadan önce yani, polen yedim ben bir süre kadar. Bir de 5-6 tane kuru inciri 2 bardak su ile haşlayıp suyunu içtim... 12-13 gün kadar da bunu içtim .. önce kist yaptı sonraki ay adetim düzene girdi, bir kaç ay sonra da hamile kaldım. Bunlardan mıdır değil midir bilinmez ama deneyin derim.
11 kg canmKaç kilo ki?
Canım geçmiş olsunHerkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam
Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .
Maşallah canım 8 aylık mı şu anda. Bizimde 7.ayda 9.350ydi şimdi 10u geçmiş olabilir.11 kg canm
Çok geçmiş olsun canım salgın var tüm bebekler hasta oldu. BiZ bronşit olmadan başlamıştık tedaviye 4-5 günde toparladı umarım sizinde hızlı iyileşme olur.Herkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
Nebiluzator aldik .
Geçmiş olsun canım.İgne anne ve bebek için cok zor ama daha çabuk iyi ediyor canım değiştirmeseydin sen bilirsin yinede...Bizde şu anda antibiyotik ve nebuluzatör kullaniyoruz dişten dolayı herşeyi ağzına soktuğu için boğAz enfeksiyonu olduk bir gecede hemdeHerkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Nebiluzator aldik .
Canım nebuluzatör en kaliteli olani omron ama diğer markalar da iş gorur kesene hangisi uyarsa oni alMaşallah canım 8 aylık mı şu anda. Bizimde 7.ayda 9.350ydi şimdi 10u geçmiş olabilir.
Çok geçmiş olsun canım salgın var tüm bebekler hasta oldu. BiZ bronşit olmadan başlamıştık tedaviye 4-5 günde toparladı umarım sizinde hızlı iyileşme olur.
Nebülazatör hangi marka aldınız bende alıcam bi tane eve
Oh kıyamam doktor bir çare bulur inşallah valla her altını açtığında kırmızı kırmızı görünce benim içim gidiyor1 haftayı geçmiştir hep aynı boyutta duruyordu bu akşamdan itibaren biraz daha yayılmış , hamezinc tesir etmedi bu defa normalde hep iyi gelirdi ama bu defa bir tesiri olmadı , hametan da aldık burdan bir arkadaşın önerisiyle o da tesir etmedi merhemler dışında arada zeytin yağı da sürüyorum o da bir şey yapmadı eli hep önüne gidiyor yavrumun kaşınıyor demek ki yarın doktora götürcez inşallah bir çare olur
Bizimki popoda değil cinsel organın çevresinde ve but diplerindeRabbim şifalar versin kuzucuklarimiza inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatır benim kızımda yeni atlattı 3 haftaya yakın sürdü bizde kendi doktoru olmayınca başka bir doktora çıkardık ilaç verdi ama ilaçlar hiç bir işe yaramadı ve üstte olan öksürüğü bronşite döndü kulağına iltihap sıçradı sonra kendi doktoruna çıkardık nebiluzatör vermişti bizede çok şükür iyiyiz artık senin kuzucunda biran önce atlatır inşallah onlar hiç hasta olmasınHerkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Nebiluzator aldik .